Ja ne vjerujem da postoje ovi ljudi. Ozbiljno. Moj mozak ovo ne može da preradi. Čim je ovo dojeno.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Bez potpisa.
Ja ne vjerujem da postoje ovi ljudi. Ozbiljno. Moj mozak ovo ne može da preradi. Čim je ovo dojeno.
Ali je zato tu istu Tanju Spicanovic "teren" prepoznao pa je podpresjednik opstine.
Ja mislim da je generalno kod nas narod politički neobrazovan. Bar većina ovih sa kojim sam ja u kontaktu. A kad mi kažu ne interesuje mene politika. Aaaaajjj!
Ne vjerujem da je sad moguće ali ja bih Vanju za premijera. Ili ti premijerku.
Hvala ovakvima kao ova nesrećnica što je jer bez njih ne bi bilo otrežnjenja
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...e-u-pljevljima
morali bi reagovati na ovo Krivokapić i Bečić. pa i poći do Pljevalja. jer ovo je baš užasno. dva dana zaredom se dešavaju ovakve stvari. možemo mi odje pisati do mile volje ali tim ljudima gore nije svejedno. vrijedjaju ih po vjerskoj osnovi, prijete im, fizički ih napadaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Trebali bi reagovati i poći svakako, zbog ostalih normalnih građana, ali mislite li stvarno da bi to pomoglo, da bi urazumilo splačine što ovo rade ?
Ovo su ultra-nacionalisti, zadojeni bez grama mozga koji da mogu bi sproveli etničko čišćenje i ostavili u Crnoj Gori (čitaj Srpskoj Sparti) samo njima slične.
Ovdje pomaže samo jedno - hapsi i bačaj ključ.
Da se razumijemo, ovakvih ima na obje strane.
Last edited by BiTrAtE; 02-09-20 at 08:02.
Juče je ekipa Vijesti bila u Pljevljima. Ljudi koje su pitali kažu da nema tenzija, malo se pretjeralo u slavlju i to je to. Kažu popilo se malo više i eto. I onda odjednom ovakve stvari. Ovo je potpis UDBE.
Ali da bi trebali otići tamo to svakako. Mada u izjavama u medijima objašnjavaju šta se zapravo dešava.
@BiTrAtE Ja sam siguran da je ovo podmetačina. Đe su bili ti veliki srpski nacionalisti do sad? Poznaješ li možda nekih takvog? Ja se evo krećem dosta i ne znam nikog kome bi ovo plao na pamet. Eventualno neki klinci napaljeni da urade ovo. Ali priča o ugroženosti muslimana u Pljevljima je baš bezveze. Mislim da nema veze sa realnošću.
Last edited by extravaganca; 02-09-20 at 08:05.
Treba da odu svi, građani Pljevalja da stanu ispred i kažu "ovo nismo mi uradili" . Posljednji trzaji udbe koja nas je zavađala.
Dobro jutro Srbadijo, hocemo li jos malo davati vjestackog disanja DPSu i pravdati odredjena ponasanja?
A propos nekih pisanja. Na ovom forumu su "djeca milionera" kao i lica koja su ostvarila svoje biznise zahvaljujuci DPS i koja blisko saradjuju sa njima i ciji su prijatelji, rodjaci i kumovi na pozicijama, ta lica su uvijek, ali uvijek glumila opoziciju na ovom forumu tako da sad samo nastavljaju dje su stali mada su meni njihovi postovi uvijek bili tog nivoa kontraproduktivnosti da osnovano sumnjam da im je to i namjera bila jer ne zelim da vjerujem da kod nekog postoji toliki nedostatak po apsolutno svim...
Naravno, jedini i iskreni i najdosljedniji depesovac na forumu sam JA
Inace, citam jutros patnju nekog lika sa Zabljaka koji je vele nazvao neke ljude kao i sve glasaca DPS splacinama. Kad su ga ti pitali jel misli da su oni splacine kaze da im je odgovorio ako su glasali DPS da misli i veli ljudski im pruzio ruku i izvinio im se ako im to smeta nakon cega ga je jedan od njih ispljaskao. Sta je s mozgom drugovi ili sto bi rekao vas Milacic, braco i sestre!?
Postojite li vi ljudi? Najozbiljnije pitam.
Nažalost poznajem koji se aktiviraju pod alkoholom samo tako. Sve je moguće samo mi se ne sviđa kako policija sve živo kulira od izbora ?
Bravo Rodione, srbadija sa potpisom DPS-a
....
„Ipak, Crna Gora je preživjela „i Murate, i Nemanje i Napoleone“, i 1918. i 1989, preživjeće i ovaj treći pokušaj nacionalnog i državnog uništenja u potonje sto godina.“ !!!!!!!!!!!!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
pa neće ti ljudi na televiziji doći i reći jeste maltretiraju nas. ovo je četvrti ili peti članak sa ovim. i to je užasno. ako ćemo da nastavimo po istom onda smo ga džabe krečili. ovo se rješava za sat vremena. sve koji su napadali ljude jer su druge vjere fino u Spuž. mada bih ja imao i druge metode. te priče ‘malo više se popilo’ su preglupe. svaki vikend masa ljudi popije malo više pa ne ide po gradu i vrijedja ljude jer su druge nacionalnosti ili vjere. jedan incident može biti izolovan, ovoliki broj već teško. ako ljudi misle da je vlast promijenjena to ne znači da mogu činjet što im je onome ćef po državi. odje je budala vazda bilo i biće. splačina bez grama mozga kojima je isti ispran odvratnim nacionalizmom. i tu ubrajam sve nacionaliste bez obzira kako se pisali. misliš li extravaganca da ti ljudi neće odgovorit nekako ako se ovo nastavi?
nećemo da se zaebavamo Mojsije, dobro znamo i ti i ja da odje ima ljudi koji će ovo da urade jer smatraju da je ispravno. nije Dritan slučajno juče naglasio sa ‘Srpsku Spartu’ i ‘veliku Albaniju’. dobro on zna zašto je to rekao. Bečiću je kampanja bila u vezi mira, e pa neka sad ide u Pljevlja pa javno prozove ove koji rade ovo
Last edited by outline; 02-09-20 at 08:18.
Zene...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nije lijepo kad istomisljenike i ostalo "bracu i sestre" nazivate udbasima. Jeste li kad probali da reagujete ili samo ubacate elemente u pravdanjima? Svako od vas ima po jednog takovog "udbasa" u neposrednoj blizini pa ako vec necete da im sugerisete i kultivisete onda im direktno kazite da su udbasi. Znas li koliko je bilo "udbasa" ispred hrama preksinoc?
Kontraproduktivno je zatvarati oči pred onim najgorim iz sopstvenih redova. Bez obzira na udbaške taktike, postoji hiljade ljudi u Crnoj Gori koji su zadojeni velikosrpskim fantazijama i mržnjom prema manjinama. To treba prepoznati i raditi na smanjenju broja takvih ljudi, od njih se treba ograditi i treba ih osuditi. Jedna stvar je reći da ti ljudi ne predstavljaju reprezentativne predstavnike neke grupe, bilo ona nacionalna ili politička, a potpuno druga stvar je negirati da uopšte postoje.
idemo dalje. pošto su polomili prostorije, ostavili su i poruku
ovo me već uzašno nervira. direktno se vrijedja ovako i Dritan, a kao vole ga
Kao prvo, apsolutno niko ne zatvara oči. Svi osuđuju, kako od partija, preko sveštenih lica MCP, tako i na forumu ovdje. Kao drugo, postoji ogroman broj zadojenih na svim stranama, imali smo prilike da vidimo i ovdje na forumu koliko su zadojeni i koliko arogantni dok su imali leđa vlasti koja je održavala ambijent podjela, pa to što pričaš veoma perfidno, kako je sve samo "velikosrpska fantazija" je samo nasljeđe histerije kojom vas je dojio odlazeći mag podjela i mržnje. Vi ste decenijama ne suzbijali razne fašiste u svojim redovima, nego ste im davali stanove i veličali pa je licemjerno da nepostojeće stvari u redovima pobjedničke strane pripisuješ na takav način.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks