A sad da se dijelimo na građane i ne(građane). To vam je priča, je li budalice?
Ko su, veli, ovi ljudi.
Strašno, strašno.
Uglavnom oni kojih nema na spiskovima za siguran glas. Znate te spiskove, pišete ih iza zatvorenih (zaključanih) vrata.
Oni spiskovi na kojima potvrđujete koliko članova familije glasa. Gospodski, građanski. Tiho i dostojanstveno, ne trubite o tome kao ovi ljudi noćas. Ljudi ne(građani).
Kakve, veli, pjesme pjevaju.
Strašno, strašno.
U vaš štab je bolja zikamu. I na vaša slavlja. I na vaše proslave. Kad se spušti grand parada, a:
"Iznad grada veče pada,
tvoje usne čokolada."
Izem ti ekspertsku vladu kad se masu trubi. I to poslije tričavih trideset godina. A i masu je srba. I oborili su mila. Mada i vi ste htjeli. Oh wait. Niste. Ali priča vam je strašna. Nekako je građanska. Malo šupačka i šovinistička stvarno ali makar vam neće reći da ste seljak, eventualno špijun.
Znam da vam je neobično da izađete iz kaveza, ali pokušajte.
Lijepo je napolje.
Na slobodu.
P.S. Lijepo smo se družili, budite nam dobri i mijenjajte vlade češće, sad, kad vidite da je moguće. A mi odosmo u toplije krajeve da trošimo paruljine i snebivamo se nad sirotinjom.
Ljube vas Paris i Pipa ❤
Evo ipak epilog da su kod strafte izazvali incident "crnogorci".
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da, uveliko se i priprema sav promo materijal. Nema stamparije u Podgorici trenutno gdje mozes da narucis print na crvenoj majici. Mada to je manje bitno.
Neko je ranije postavio pitanje zbog cega se odrzava skup 6. septembra. Koja je svrha? Nije ljubav prema Crnoj Gori sigurno, niti je njena odbrana jer opasnost po njenu suverenost ne postoji. Nije prebrojavanje koga ima vise jer je jedino relevatno prebrojavanje zavrseno u nedjelju.
Ja tu vidim dvije opcije:
Prva (manje vjerovatna)- DPS nije prihvatio izborni poraz. Pokusava da kroz neku vrstu pritiska ili incidenta izazove potrebu za ponavljanjem izbora. Iako ne vidim mogucnost za tako nesto bez izazivanja nestabilnosti. Pomenuli ste da DPS provjerava trecinu biralista u PG, ali im nije pametno da traze ponavljanje izbora na tim mjestima jer su im potrebne hiljade i hiljade glasova za novi mandat, a opoziciji samo stotinak da upumpa koaliciji Za Buducnost Crne Gore i da uzme jos jedan mandat. Tako da matematicki gledano, u slucaju ponavljanja, opozicija je u daleko vecoj prednosti.
Druga (vise vjerovatna) - DPS pokusava da konsoliduje svoje biracko tijelo. Nakon ocajnog promasaja sa Zakonom o slobodi vjeroispovjesti, pokusava da povrati jedan dio biraca, i sto je jos vaznije - sacuva postojece, pod plastom odbrane drzave. Jos jednom dokazuju da ce svoje usko-partijske interese staviti ispred dobrobiti svojih gradjana, rizikujuci njihovo zdravlje, rizikujuci incidente.
Osipanje DPS-a je vec pocelo, jer oni prosperiraju na autoritetu i strahu, nesto sto se izgubili na ovim izborima. Prvi talas su interesdzije koje nisu dobile nista od DPS-a, iako su clanovi vec godinama, koje ce se prikloniti prvoj partiji u novoj vlasti koja je najbliza njihovoj ideologiji, najvjerovatnije URI.
Sljedeci koji ce ih napustiti su oni koji zive u realnom strahu zbog ucjena DPS-a, a nakon odredjenog vremena, kada vrijeme to pokaze, to ce biti oni koji ih glasaju iz neracionalnih strahova od duhova proslosti.
Volio bih da neko pronadje statistiku na kraju mjeseca novozaposlenih na drzavnom i lokalnom nivou tokom septembra. Cini mi se da je krenulo ekspresno zaposljavanje po ugovorima o djelu i radu, i da ce DPS pokusati da profitira na gnijevu otpustenih radnika. Na kraju, u sto tezem stanju predaju vlast, bolje po njih. Bice tu dosta opstrukcija i opozicija mora da odigra pametno i planski. Ocekuje nas jedan tezak period.
Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odustalo je od optužnice protiv Emine Adrović (25), kojom je teretilo da je 2018. izazvala nesreću u kojoj je poginuo državljanin Srbije Miloš Vukomanović (25), a njegova devojka Snežana Rudinac (24) teško povređena.
Ovaj sud je doneo rešenje o obustavi krivičnog postupka, a nakon odustajanja Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru odranije podnete optužnice.
nothing comes from violence and nothing ever could
Samo se bojim da u strahu šta će biti sa njima ne naprave nekakvo zlo.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Znam sve odlično zato se i "bojim".
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
To to je kao ona klasična Batman epizoda:
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sad sam se sjetio da nam je Darko 🤡Pajović 🤡 ambasador u Indoneziji.. 😂😂😂😂😂😂😂
Na proslavama nije uzeo učešća ni jedan prvak doskorašnje opozicije a sva tri lidera su ne jednom pozivala da se ostane kući i izbjegnu potencijalne provokacije i sukobi. Naravno da je za ljude kojima je posao bio da mrze opoziciju i da od toga dobro žive ovo sada sok,zbunjeni su i ne znaju sta ih ceka. Niko nije komentarisao kad su ranije kolone iz Petnjice i Rozaja defilovala Beranama u slavljenickim kolonama niti je to ikad karakterisano kao provociranje.
Ono sto je bitno je da trojna koalicija funkcionise kao sat,ocigledno je da su kljucne teme vec raspravili i dogovorili a i previse su iskusni u politici da bi ih ovakvi spinovi bivse vlasti poremetili.
Volio bih ko umije da se otvori anketa tj da prognoziramo ko ce prvi biti uhapsen,ja samo to cekam brate hapsenja sto vise.
Sve drugo me manje interesuje.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mene ako smijem da kazem zanima samo ekonomija i izvinite ako sam nekoga uvrijedio.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Dobro jutro svim dobrim ljudima, bas je lijepo
Evo jedna od Dritana juce:
Ličnim primjerima je najbolje pokazati da narod nije posvađan, već da vlast iz ličnih interesa dijeli narod. Ako budemo više radili na integraciji, lako ćemo se razumjeti. Kada nema ciljane medijske propagande protiv nekoga, kad stegnete ruku ljudima koji drugačije misle, nije cilj da se borimo za Albance, Srbe, Crnogorce, nego za ljude.
Đe su i što rade DPS aktivisti koji su nas označavali 30 godina u spiskovima? Prepoznaje li ih teren ovih dana? Što vele, nadaju li se "kecu iz rukava" vođe? Vele nema revanšizma ali njima oprostit nećemo.
Mrgajlo, Direktor je jedini forumaš (koliko ja pratim, imam pravo na svoje mišljenje), kojem treba časno pružiti ruku poslije fer izbora i čestitati na pobjedi, tj.svemu na čemu se otvoreno zalagao evo nekoliko godina unazad. Ovo je samo jedan od postova đe i on sam shvata situaciju, i mislim da ga poslije ovog njegovo posta naprasni 'istomišljenici' iznenađuju, ali nema kad da se bakće oko toga, slavi čovjek, potpuno opravdano. I neka ga, treba, zaslužio je!
Ovima ostalima ruka isto, ali da ih zagolicaš srednjim prstom po dlanu. Shvatili bi.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Dobro jutro komšinice.
Direktor provodi uobičajene dane. Svo moje slavlje je bilo uveče poslije 12 kada sam nazdravio i ostao bez cigara, a nedjelja... Burdikovanja autima su neka davna prošla vremena kada sam bio dijete, ne volim ih u nijednom obliku. Tačno, išao sam na Ostrog jedno popodne jer sam inače planirao, nije bilo 10 ljudi, viđeh i bijelog goluba... Ako me kojim slučajem neko zamišlja kako kroz prozor auta barjačim ili provociram nekoga, daleko sam svjetlosnim godinama od toga. Cijeli moj život se može samo svesti na: pravednost i čojstvo. Najviše sam se obradovao zbog oca jer je i sam osjetio podlost "aktivista" zbog kojih je ostao bez posla...
Ovija blavora qq.
nemaju oni vise para toliko.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja dvaput gledam pise li ovo 150 ili 15iljada... I jedno i drugo vrlo tesko.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks