Page 280 of 487 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... LastLast
Results 6,976 to 7,000 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Jedna realnost koju cuh a koju sam znao i prije, nova vlast ce isto morati da ide kod volija, lakovica, bemaxa itd.... jednostavno ti ljudi imaju pare i imaju mjesta da zaposle narod u ovoj ogromnoj krizi
    Jeste ali mozda dobijemo i OBI, Lidl...pa bude malo veca konkurencija - bolje cijene i ponuda.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20200901-153504_Facebook.jpg 
Views:	200 
Size:	11.9 KB 
ID:	169293

O kuku, oplakah ��

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Directore, nije DPS natjerao Srbe u Srbiji da me povremeno pljuju na nacionalnoj osnovi. Bude tu i tamo "onaj vaš Milo" ali daleko najčešće mi pričaju da ne postojim i slične bratske stvari.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
    DPS 24 godine širi mržnju prema Srbiji. Zar ti stvarno misliš da takva politika nije ostavila posljedice? Većina nas ima i rodbinu u Srbiji i ja TVRDIM da niko od onih koje znam da je imao problem jer je iz CG. Naprotiv, zapošljavani su svuđe i od Srbije dobijali kao da su njihovi. Ajde molim te nemoj da meni tu priču prosipaš. Vazda se može nalećeti na ljude koji će da provociraju ali ja nikad nisam imao taj problem. Kolege iz Hrvatske svako malo dolaze u BG, gledamo se i provodimo sa sve njihovim naglaskom, pa nikad se ne desi da nas neko mrko pogleda...a nemoj bez mene
    Last edited by Director; 01-09-20 at 14:40.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Na sta ce da krenu. Na vladu... no dobro ne smijem previse kudit ovaj skup jer ce rec promijeni plocu

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ne brate, mogu da krenu sami na sebe. Jedan Paja Velimirović krene da se "sveti"....
    Žrtvuju nekog nebitnog lika i eto haosa.

Ako su Sveta puštili niz vodu kao i mnoge druge, slali ljude na ratište, što misliš da im znači zdravlje ili ne daj bože život nekog što barjači, ako bi se na osnovu toga stvari okrenule u njihovu korist?

Piši brate slobodno. Ja te respektujem neđe jer čini mi se da nisi ništa standardno ubacivao prije izbora, a izašao si sa kritikom na račun nove većine kad se završilo brojanje glasova.
    Za razliku od nekih odje preletača...

Sa tobom se može pričati, zar razliku od Siriusa i još po nekih.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 01-09-20 at 14:44.

5. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Poslije ovoga mogu 300 skupova da naprave, oni su prošlost

7. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Ne razumijem povod ovog skupa za nedelju, reakcija na izgubljene izbore ili sta?

Samo se nadam da nije uvod u haos.

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Directore, nije DPS natjerao Srbe u Srbiji da me povremeno pljuju na nacionalnoj osnovi. Bude tu i tamo "onaj vaš Milo" ali daleko najčešće mi pričaju da ne postojim i slične bratske stvari.

I jos jedna stvar, moramo razlikovati ponasanje, pojedinica, pa iako ih nije mali broj, i ponasanja zvanicne vlasti.
    Vladavina dps posle referenduma se zasniva na predstavljanju Srbije i Srba u Crnoj Gori kao okupatora.
    "ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."

10. The Following User Says Thank You to PavleCL For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    10 Posts

Juce nesto niste pisali o postovanje mjera NKTa, vec da treba da se ispušu....

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Ne,ali sam zbunjen odrednicom koja se koristi u pozivu: ..."procrnogorski orjentisani građani"...
    Ne znam jesam li pozvan,ja sam blizu...samo nisam "pro"

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Zanimljivo...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 01-09-20 at 14:51.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    168
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    DPS 24 godine širi mržnju prema Srbiji. Zar ti stvarno misliš da takva politika nije ostavila posljedice? Većina nas ima i rodbinu u Srbiji i ja TVRDIM da niko od onih koje znam da je imao problem jer je iz CG. Naprotiv, zapošljavani su svuđe i od Srbije dobijali kao da su njihovi. Ajde molim te nemoj da meni tu priču prosipaš. Vazda se može nalećeti na ljude koji će da provociraju ali ja nikad nisam imao taj problem. Kolege iz hrvatske svako malo dolaze, gledamo se i provodimo sa sve njihovim naglaskom, pa nikad se ne desi da nas neko mrko pogleda...a nemoj bez mene
    And oladi se časti ti. Ako i ima "mržnje" prema Srbiji (prelijepo kako oni koji su skloni mržnji druge optužuju za to jer ne umiju drugačije da misle?) to je puno kraće trajalo i kod glasnih koji burliču, nikako kao nešto što bi iko u Srbiji i registrovao a ne još da ima "posljedice". Nisam ni ja imao "problem", samo me tako opušteno izvrijeđaju posprdno kako samo oni umiju.

Poenta je - neslaganje i nepotčinjavanje nije "mržnja". Mrze samo bolesnici na svim stranama.

...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

14. The Following User Says Thank You to Roy Fokker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    168
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    I jos jedna stvar, moramo razlikovati ponasanje, pojedinica, pa iako ih nije mali broj, i ponasanja zvanicne vlasti.
    Vladavina dps posle referenduma se zasniva na predstavljanju Srbije i Srba u Crnoj Gori kao okupatora.
    Nešto mi sve to liči više na lični sentiment nego na neku činjenicu. Činjenica je da osjetan dio Srpske javnosti nikad nije prebolio referendum i poprilično se zalaže ako ne za vraćanje na staro onda na podrivanje nove stvarnosti. Zvanična vlast to prećutkuje i svi zvanični odgovori na nesuglasice su blagi ili neutralni, ali u svim situacijama čim zagrebeš površinu procuri popriličan bijes. Ova slavlja gore prethodnih dana su dosta pokazala.

Suština je - nije DPS morao mnogo da podstiče paranoju, ne treba sad praveći bauka od njih prebacivati im krivicu za sve. Biće da je DPS napravio i koronu kako smo krenuli.

16. The Following 2 Users Say Thank You to Roy Fokker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

problem je nastao jer imas gomilu djece DPS funkcionera koja su na univerzitetima u srbiji na budzetu. a to se moze samo ako imas njihovo drzavljanstvo ili potvrdu konzulata da si srbin iz druge drzave.
    i onda se dodje kuci, ogrne zastava i brani od srpske okupacije od mene ili jos pojedinih.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    168
    Thanked in
    114 Posts

Forum je generalno osvježavajuće korektan, ne znam đe viđe DPS...

19. The Following User Says Thank You to Roy Fokker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,122
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

Jel iole moguce da je DPS (citaj Milo) namjerno dozvolio primopredaju vruceg krompira jer znaju bolje no iko u kakvom je sranju ekonomija...i da nijesu mogli naci rjesenja za izlazak iz predstojece krize. Bolje "opozicija" da krene sa smanjvanjem plata i penzija i otpustanjem.....nego oni.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

21. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

acs

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Kolko vidim, ovaj skup može da bude jedna od dvije stvari - refleksna reakcija Crnogoraca (nacionalno) na zastave strane države u sred PG (a bilo ih je more sinoć), povraćanje samopouzdanja, da se u masi osjete da nisu stranci u svojoj državi - tako ja čitam reakcije iz okruženja, danas.

Ako se batali sa ponašanjem od sinoć, odnosno ovi od sinoć poslušaju svoju političku i vjersku avangardu, te ostanu kući - taj skup će završiti kao skup DPS, dosta ljudi će da odustane, jer mnogi i do sad nisu htjeli otić ni na proslavu sportskog uspjeha, da im se ne priča da su došli zbog 20€ goriva, i da ukrstaju barjake sa sinovima funkcionera koji drže po 4 restorana i imaju po 2 plovila.

U prvoj varijanti skup nema druge svrhe, već je sam sebi dovoljan. I sve je moguće. Evo mi stiže poziv za Viber grupu, 11,000 članova.

Zato je najbolje da se batale državne zastave Srbije, hitno, ili da ih policija sveže do zadnjega. U suprotnom, neće se završavat bez gusala.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    problem je nastao jer imas gomilu djece DPS funkcionera koja su na univerzitetima u srbiji na budzetu. a to se moze samo ako imas njihovo drzavljanstvo ili potvrdu konzulata da si srbin iz druge drzave.
    i onda se dodje kuci, ogrne zastava i brani od srpske okupacije od mene ili jos pojedinih.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Narod je stoka zaboravna, zaboravljaju sve šta se dešavalo, evo zadnje godinu dana samo..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Ajde sve ali kako nova skupštinska većina misli da izabere novog državnog tužioca ako je potrebna 2/3 većina. Ako se ne varam falilo bi im još 13 ruku za tako nešto.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Vlado Georgijev :

Večeras, bude li hvalospjeva ovom diktatoru, nećete me gledati ujutro na @tvnova_s
    iako sam najvljen kao gost u jutarnjem programu. Sama ideja SADA nije ok. Ko god u ovom trenutku veliča ovog mafijaša je protiv slobode naroda Crne Gore @SlobaGeorgiev
    gledaću i reći šta imam.

26. The Following User Says Thank You to nenocopy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    168
    Thanked in
    114 Posts

Mora da još nije bio prvu gajbu popio.

28. The Following User Says Thank You to Roy Fokker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    943
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    625 Posts

ono sto je potrebno novoj Vladi je podrska EU , a koliko vidim imaju je ... tako da mislim da je to dovoljno.

a ocigledno je da je ta ista EU pustila DPS niz vodu jer smatram da su im oni dozvoljavali ovo do sad
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ahahahahaha barba.. Mada moraš priznati @Roy Fokker da je trenutno ovo bolje od ijednog sitkoma
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Zaista me u ovom trenutku ne interesuje sta Vlado Georgijev misli.
    "ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."

32. The Following 4 Users Say Thank You to PavleCL For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Ниманбегу по изјави рекао бих да није искључио сарадњу са новом влашћу.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Mora da još nije bio prvu gajbu popio.

Ma kakvu gajbu on je jako opasan za nacionalnu bezbjednost. Sigurno nekad popije i rakiju.

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    volio bih da mi neko objasni svrhu ovog skupa u nedelju? krajnje sam ozbiljan i volio bih neko objasnjenje ako ima neko odje ko planira da ide, da nam predoci koji su to motivi?
    po ocjenama svih, i medjunarodnih i domacih faktora, u nedelju su se desili fer i demokratski izbori na kojima su gradjani izabrali to sto su izabrali.
    izbore su priznale sve partije, osim vladajuce (a i oni su to uradili, doduse u malo zavijenoj formi ali jesu)...i sta sad? treba da se protestvuje protiv volje gradjana? hoce li neko da pokusa da zauzme skupstinu... nadam se da ce neko podsjetiti te ljude da je tamo i dalje DPS u vecini. treba da protestvuju do raspisivanja novih izbora na kojima bi trebalo da onda pobijedi DPS pa da sve bude ok...pa ako ni na tim ne uspiju da imaju vecinu organozovat jos jedne, i jos jedne... i tako sve dok ne osvoje vlast i vrati se demokratija u CG.
    mene ovo stvarno zanima jer sam neko ko voli CG, ko se osjeca kao crnogorac al prosto ne vidim sebe na tom skupu, pa da vidim da ne zivim u nekoj zabludi.
    Imas onih Crnogoraca svih boja i nacija koji misle da svijet od njih pocinje. Niko nije pametniji od njega, posteniji, domoljubniji, njegova strana ne moze da izgubi. Etablirani su duboko. A kad im se sva politika srusi onda imas coporativna okupljanja, pozive na branjenje i slicno. Uzmi u obzir i crnogorsko idolopoklonstvo, mnogima je Milo cio svijet. Ovaj narod je morao na odvikavanje i od kraljeva, i od Tita i od Sloba, sad od Mila. Staljina se mnogi nisu odvikli, stradanje kojem su bili zbog toga izlozeni samo im je pojacalo nagon.

Page 280 of 487 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)