DPS 24 godine širi mržnju prema Srbiji. Zar ti stvarno misliš da takva politika nije ostavila posljedice? Većina nas ima i rodbinu u Srbiji i ja TVRDIM da niko od onih koje znam da je imao problem jer je iz CG. Naprotiv, zapošljavani su svuđe i od Srbije dobijali kao da su njihovi. Ajde molim te nemoj da meni tu priču prosipaš. Vazda se može nalećeti na ljude koji će da provociraju ali ja nikad nisam imao taj problem. Kolege iz Hrvatske svako malo dolaze u BG, gledamo se i provodimo sa sve njihovim naglaskom, pa nikad se ne desi da nas neko mrko pogleda...a nemoj bez mene
Last edited by Director; 01-09-20 at 14:40.
Ne brate, mogu da krenu sami na sebe. Jedan Paja Velimirović krene da se "sveti"....
Žrtvuju nekog nebitnog lika i eto haosa.
Ako su Sveta puštili niz vodu kao i mnoge druge, slali ljude na ratište, što misliš da im znači zdravlje ili ne daj bože život nekog što barjači, ako bi se na osnovu toga stvari okrenule u njihovu korist?
Piši brate slobodno. Ja te respektujem neđe jer čini mi se da nisi ništa standardno ubacivao prije izbora, a izašao si sa kritikom na račun nove većine kad se završilo brojanje glasova.
Za razliku od nekih odje preletača...
Sa tobom se može pričati, zar razliku od Siriusa i još po nekih.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 01-09-20 at 14:44.
Ne razumijem povod ovog skupa za nedelju, reakcija na izgubljene izbore ili sta?
Samo se nadam da nije uvod u haos.
Juce nesto niste pisali o postovanje mjera NKTa, vec da treba da se ispušu....
And oladi se časti ti. Ako i ima "mržnje" prema Srbiji (prelijepo kako oni koji su skloni mržnji druge optužuju za to jer ne umiju drugačije da misle?) to je puno kraće trajalo i kod glasnih koji burliču, nikako kao nešto što bi iko u Srbiji i registrovao a ne još da ima "posljedice". Nisam ni ja imao "problem", samo me tako opušteno izvrijeđaju posprdno kako samo oni umiju.
Poenta je - neslaganje i nepotčinjavanje nije "mržnja". Mrze samo bolesnici na svim stranama.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nešto mi sve to liči više na lični sentiment nego na neku činjenicu. Činjenica je da osjetan dio Srpske javnosti nikad nije prebolio referendum i poprilično se zalaže ako ne za vraćanje na staro onda na podrivanje nove stvarnosti. Zvanična vlast to prećutkuje i svi zvanični odgovori na nesuglasice su blagi ili neutralni, ali u svim situacijama čim zagrebeš površinu procuri popriličan bijes. Ova slavlja gore prethodnih dana su dosta pokazala.
Suština je - nije DPS morao mnogo da podstiče paranoju, ne treba sad praveći bauka od njih prebacivati im krivicu za sve. Biće da je DPS napravio i koronu kako smo krenuli.
problem je nastao jer imas gomilu djece DPS funkcionera koja su na univerzitetima u srbiji na budzetu. a to se moze samo ako imas njihovo drzavljanstvo ili potvrdu konzulata da si srbin iz druge drzave.
i onda se dodje kuci, ogrne zastava i brani od srpske okupacije od mene ili jos pojedinih.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Forum je generalno osvježavajuće korektan, ne znam đe viđe DPS...
Jel iole moguce da je DPS (citaj Milo) namjerno dozvolio primopredaju vruceg krompira jer znaju bolje no iko u kakvom je sranju ekonomija...i da nijesu mogli naci rjesenja za izlazak iz predstojece krize. Bolje "opozicija" da krene sa smanjvanjem plata i penzija i otpustanjem.....nego oni.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kolko vidim, ovaj skup može da bude jedna od dvije stvari - refleksna reakcija Crnogoraca (nacionalno) na zastave strane države u sred PG (a bilo ih je more sinoć), povraćanje samopouzdanja, da se u masi osjete da nisu stranci u svojoj državi - tako ja čitam reakcije iz okruženja, danas.
Ako se batali sa ponašanjem od sinoć, odnosno ovi od sinoć poslušaju svoju političku i vjersku avangardu, te ostanu kući - taj skup će završiti kao skup DPS, dosta ljudi će da odustane, jer mnogi i do sad nisu htjeli otić ni na proslavu sportskog uspjeha, da im se ne priča da su došli zbog 20€ goriva, i da ukrstaju barjake sa sinovima funkcionera koji drže po 4 restorana i imaju po 2 plovila.
U prvoj varijanti skup nema druge svrhe, već je sam sebi dovoljan. I sve je moguće. Evo mi stiže poziv za Viber grupu, 11,000 članova.
Zato je najbolje da se batale državne zastave Srbije, hitno, ili da ih policija sveže do zadnjega. U suprotnom, neće se završavat bez gusala.
Ajde sve ali kako nova skupštinska većina misli da izabere novog državnog tužioca ako je potrebna 2/3 većina. Ako se ne varam falilo bi im još 13 ruku za tako nešto.
Vlado Georgijev :
Večeras, bude li hvalospjeva ovom diktatoru, nećete me gledati ujutro na @tvnova_s
iako sam najvljen kao gost u jutarnjem programu. Sama ideja SADA nije ok. Ko god u ovom trenutku veliča ovog mafijaša je protiv slobode naroda Crne Gore @SlobaGeorgiev
gledaću i reći šta imam.
Mora da još nije bio prvu gajbu popio.
ono sto je potrebno novoj Vladi je podrska EU , a koliko vidim imaju je ... tako da mislim da je to dovoljno.
a ocigledno je da je ta ista EU pustila DPS niz vodu jer smatram da su im oni dozvoljavali ovo do sad
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ahahahahaha barba.. Mada moraš priznati @Roy Fokker da je trenutno ovo bolje od ijednog sitkoma
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zaista me u ovom trenutku ne interesuje sta Vlado Georgijev misli.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Ниманбегу по изјави рекао бих да није искључио сарадњу са новом влашћу.
Imas onih Crnogoraca svih boja i nacija koji misle da svijet od njih pocinje. Niko nije pametniji od njega, posteniji, domoljubniji, njegova strana ne moze da izgubi. Etablirani su duboko. A kad im se sva politika srusi onda imas coporativna okupljanja, pozive na branjenje i slicno. Uzmi u obzir i crnogorsko idolopoklonstvo, mnogima je Milo cio svijet. Ovaj narod je morao na odvikavanje i od kraljeva, i od Tita i od Sloba, sad od Mila. Staljina se mnogi nisu odvikli, stradanje kojem su bili zbog toga izlozeni samo im je pojacalo nagon.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks