https://www.vijesti.me/vijesti/polit...upa-u-nedjelju
ukapirali koliko je sati. pa da se ograde na vrijeme
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Rjecnikom dobrih i pravednih a nadasve objektivnih forumasa, pustite ljude nek izduse malo![]()
Rodion da se ne lazemo skup 6og je glupost klasicna. Realno. Ne vidim svrhu.
Garantujem ti da pola sa toga skupa nije poslo na glasanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by acs; 01-09-20 at 14:25.
f6
Na ovaj skup u nedelju, ne znam ni kako da ga nazovem, niti koja mu je svrha, nece doc ni 20 000 ljudi. Mozda cak i manje od 10 000.
DPS se svaki dan osipa, njima je nedelja predaleko, svaki dan im je pretezak zbog partijskih previranja.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pa "svrha" bi se mogla iscenirati sa lošim posledicama. Ima ljudi koji su toliko prljavi da znaju da im ne gine robija u bilo kojoj normalnoj državi, a za njih je pad ove garniture na vlasti pitanje života. Takvi su na sve spremni, valjda je to jasno. Konkretno pričam o ekipi koja stoji iza Štrafte i sličnima.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ne kontam Radiona.
Glasao je URU. Zar ne bi trebao biti srecan pobjedom.
Umjesto toga on djeluje da je ogorcen i porazen?
za razliku od opozicije koja trazi da se prekine sa proslavama i da se ne izlazi, sa druge strane DPS ne poziva da se odustane od skupa, vec da su u pitanju patriotske grupe koje nemaju veze sa dps.
dakle to znaci da dps i dalje podrzava skup, samo sebe oslobadja krivicne odgovornoati prema zakonu zbog kojeg su desetine bile u zatvoru.
to sto je autorizovani nalog politicke partije od strane instagrama, to nema veze.
nije se djukanovic ulogovao sigurno, jer ne umije
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pa evo iskreno receno najveci protivnik crnogorskog nacionalnog pitanja kao i neko ko je nanio najvise stete istom je DPS i njima sklona lica te ih ja ovim putem molim ne organizujte nista kumim vas Bogom. Nije sto ne bih volio vidjeti takav skup vec zato sto ljudi to ne umiju da rade.
To je jedna strana medalje, druga strana je sto DPS hoce da se etablira kao zastitnik nacionalnog pitanja i pokaze medjunarodnoj zajednici da su i dalje jaki i da obzirom da tzv gradjanska Crna Gora i dalje ima vecinu i dalje mogu biti partner, a na unutrasnjoj sceni da pokazu svom birackom tijelu da ih i dalje ima i da svako osipanje svedu na minimum a od nedelje vece sva desavanja su isla na njihovu vodenicu i jednoj odlazecoj strukturi ste dali nesvjesno vjestacko disanje.
Zato sto ja uvijek razmisljam tri koraka unaprijed i pizdim zbog posljedica. Bice nova Vlada, URA nece izdati. To je interes Crne Gore i gorka pilula koja se mora popiti ako se zeli u EU. Ukoliko svi budu dostojni istorijskog trenutka nikad blizi tom cilju nismo bili.
Last edited by Rodion Romanovich; 01-09-20 at 14:37.
Neka organizuju skup što je problem. Imaće sad vremena za skupove jer će ih većina biti na zzzcg.
Oće li iko objasnit Nikoliću što znači verifikovan profil ?
Verifikovan profil
Last edited by BiTrAtE; 01-09-20 at 14:35.
Evo intervju večeras sa Milašem na Novoj S
https://nova.rs/region/ekskluzivni-i..._hOzr3Tq2XaInQ
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jedna realnost koju cuh a koju sam znao i prije, nova vlast ce isto morati da ide kod volija, lakovica, bemaxa itd.... jednostavno ti ljudi imaju pare i imaju mjesta da zaposle narod u ovoj ogromnoj krizi
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks