Page 277 of 487 FirstFirst ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... LastLast
Results 6,901 to 6,925 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    5,054
    Thanks Thanks Received 
    12,430
    Thanked in
    6,729 Posts

ja sam Rodione siguran da je ono sinoć bilo organizovano od strane DFa. one standardne ekipe koja je godinama iz Parlamenta huškala narod, i njegovala nazadni nacionalizam. Krivokapić je i u nedelju i sinoć pozvao da se ne izlazi. ali on nije DF, njegov najteži zadatak jeste da uspije da ne oni ne utiču na njegove odluke

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

2. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Mladi_Werther View Post
    URA-i treba dati ministarstvo turizma. PrijekiLijek, Mojsije, Gandalf White, MedoJe ne znam čime se bave i šta rade ali sigurno su se mučili. Neka takvi sada primaju plate i vode nam turizam. A radiće srcem i poštenjem siguran sam. Nacionalne parkove da nam podignu i privuku turiste da bi budzet bio veći.
    Burazeru ja i ekipa koja se do sada borila ćemo besplatno i bez fotelja da radimo ne trebaju nam.
    I prije izbora su se spremala rješenja a tek sad ćemo da ih spremamo.
    Uru su podržale najbolje arhitekte, doktori nauka, ekolozi, biolozi i doktori medicine, profesori sa inostranih fakulteta itd...
    Ostvareni ljudi kojima se Fućka za fotelju i platu od 1000 eur i koji će svoje znanje da stave u službu Crne Gore.
    Nekim je ljudima dovoljna čast da mogu da služe Crnoj Gori.

Inače razmislite o ovome
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Evo ne znam. Dje? Ko je okupio narod, ko je organizovao pobjednicke litije, ko je planirao svakodnevno orgijanje uz cio muzicko zabavni program pa ih na poziv URA i ostalih subjekata danas otkazuje jer imaju "informacije" o "ubacenim elementima"? Ko? Ko nece da svoje pristalice i njihovo ponasanje okvalifikuje pravim imenom nego se vadi na gluposti, a ovi drugi smisljaju opravdanja?

Isto se nadam da ce DPS odustati od najavljenog skupa a na koji imaju potpuno pravo poslije svega jer je vas izgleda stvarno neko ubijedio da su na drugoj strani sve fantomi i nepostojeci ljudi.
    Je li dan jos prije zavrsetka izbora i crkva i opozcija porucila ljudima da se ne okupljaju? Jeste.
    Je li juce poruceno da se narod vrati sa ulica? Jeste
    Je li crkva porucila da odustaje i da nece biti litija? Jeste
    Glumis objetkivnost ovde na forumu, praveci se da si neutralan, nama govoris da trazimo opravdanja za ponasanje ljudi da ti si upravo rekao opravdao dps da ima pravo da pravi skup zbog 2 noci slavlja po ulicama.
    A ovamo govoris da ljudi nemaju pravo na slavlje nakon sto su smijenili vlast koja je vladala 30 godina.
    "ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."

5. The Following User Says Thank You to PavleCL For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    53
    Thanked in
    32 Posts

Gube funkcije i plate pa hoće da izazovu nemire. Nema više tendera, stavljanja u džep pomoći iz EU, konkursa za posao, duplih dnevnica i raznih bahaćenja. Sad će oni malo da budu opozicija. Neka trpe 4 godine pa ćemo zajedno smijeniti novu vlast.

Thanks Thanks Given 
    8,813
    Thanks Thanks Received 
    3,921
    Thanked in
    2,343 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    ne ubacuj mi nesto sto nisam rekla. posebno ne zato sto nisam prava osoba za to. moj maternji je hrvatski, prve rijeci koje sam progovorila i napisala su na hrvatskom i latinica.
    u crnoj gori sam naucila cirilicu, jer sam latinicu vec znala. znaci OS LOVCENSKI PARTIZANSKI ODRED u sred CETINJA me je naucio azbuku.
    engleski sam naucila sama gledajuci filmove, ucim i njemacki.

iz mene neces izvuci to sto danima pokusavas. prijatno i dovidjenja.

p.s. moram i da naucim albanski, jer evo ove promjene donijese i da se konacno udam.
    Meni je Drile donio SRECU svega mi,a shto je ovo ljudi,chitav zivot sanjam da mi zena pricha pomalo hrvatskim naglaskom a sad josh trazi da je nauchim i albansnki,shtipnite me ljudi???!
    ...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Je li dan jos prije zavrsetka izbora i crkva i opozcija porucila ljudima da se ne okupljaju? Jeste.
    Je li juce poruceno da se narod vrati sa ulica? Jeste
    Je li crkva porucila da odustaje i da nece biti litija? Jeste
    Glumis objetkivnost ovde na forumu, praveci se da si neutralan, nama govoris da trazimo opravdanja za ponasanje ljudi da ti si upravo rekao opravdao dps da ima pravo da pravi skup zbog 2 noci slavlja po ulicama.
    A ovamo govoris da ljudi nemaju pravo na slavlje nakon sto su smijenili vlast koja je vladala 30 godina.
    Zasto se pravdas argumentima u koje ni sam ne vjerujes i oko stvari koje su ocigledne i svima poznate?

Evo recimo sinoc? Ono je bilo spontano? U Niksicu otkazano tek posle urgencije a ko je planirao i pozvao, u Budvi otkazano nakon urgencije a planirano i pozvano. Sve otkazano kad se vidjelo da ne zele da kontrolisu svoje ekstreme i da ih nazovu pravim imenom i to tek kad je i sama koalicija postala upitna zbog tih ponasanja.

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-na-proslavama

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Treba dozvoliti opoziciji (ahahaha kako je dobro) da protestuje....

Trebao bi NeKaTe da kaže kako to nije dobro... ali eto.

Samo da se jasno kaže što se misli o incidentima i da svaki ide u prilog najjačoj opozicionoj partiji DPSu....

Dritanga je sve objasnio.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    15 Posts

procitah komentar jedan na fb cini mi se Bacin, premijah se

Ocemo da vidimo Mila kako protestvuje

Thanks Thanks Given 
    6,121
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

Ljudi, moze li Marko Milacic zakucit kakvo ministarstvo? Ili bi mu bio prevelik zalogaj? A da vodi javni servis?

Da ne spominjem neke dinosauruse, trenutno najmrzniji lik opozicije.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Znaci ladno pises kako ovaj 6og treba zabranit ali moze ovaj od juce? ( znaci ne pricamo o motivima,partijama,zastavama itd). Samo objektivno. Jedan moze drugi ne moze?

ne moze ni jedan. policija je sinoc trebala da obezbijedi skup ili da ga kontrolise do mjere koje je moguce.
    ali od veselina "nikada ne bih uhapsio djukanovica i da dodje naredba" veljovica, ni ne ocekujem nista bez da sluzi kao i do sada.
    zar ti do sada nisi nazivao proteste gubitnicke strane "primitivnim orgijanjem".
    ovo u nedelju je sta onda? parada ljubavi?
    drago mi je zbog tog skupa iskreno.
    da i EU kao i mi ovdje pojedini konacno vidimo "dusebriznike" za crnom gorom.
    pozivate da odbranite sta? drzavu od izborne volje gradjana? da vas je vise iako je brojanje "koga je vise" zavrseno u nedelju?
    iskreno se nadam da ce promjene krenuti iz policije i da se da URI. da se konacno rasformira batinaski odred i da se udje u ANB i objave svi dosijei saradnika sluzbe, osim onih koji su stvarno doprinijeli sprjecavanju kriminala.
    ta dva dosijea ne moraju vala da objave

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Zasto se pravdas argumentima u koje ni sam ne vjerujes i oko stvari koje su ocigledne i svima poznate?

Evo recimo sinoc? Ono je bilo spontano? U Niksicu otkazano tek posle urgencije a ko je planirao i pozvao, u Budvi otkazano nakon urgencije a planirano i pozvano. Sve otkazano kad se vidjelo da ne zele da kontrolisu svoje ekstreme i da ih nazovu pravim imenom i to tek kad je i sama koalicija postala upitna zbog tih ponasanja.

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-na-proslavama
    Je li vise puta receno da se ne izlazi, da li je to bilo iskreno, da li je bilo pravovremeno, da li su iza toga imali dogovreno ukupljanje ja ne mogu da znam.
    Ja znam da sam ja i ljudi oko mene jasno culi poruku da ne treba da se okupljamo.
    Ali ti si tako objektivan da ti je 2 dana neprimjerenog slavlja veci razlog za okupljanje nego smjena vlasti nakon 30 godina.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Bijah na Cetinje jutros,tamo je ka na pokajanje.Ljudi su baš šokirani razvojem političke situacije.
    U svakoj se kafani lamentira nad sudbinom Crne Gore i kune se Dritan Abazović.
    Ja par ovih koje znam pitah pošto znam da rade u privatne firme zašto se oni nerviraju jer nisu u šemama sa vlasti niti na državnim jaslama pa da se boje da će bez leba ostati-imaš pravo vele mi😀 ne znam što se nerviram.
    Ljudi su blesavi potpuno,kao mala djeca.
    Zar nije URA tamo osvojila najveci postotak glasova?
    Sto se tice ostalih, dobro poznajem taj partijski kadar. Svi po kancelarijama i po cijeli dan tipkaju po tipkovnici jednim prstom brzinom amazonskih ljenivaca :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Ljudi, moze li Marko Milacic zakucit kakvo ministarstvo? Ili bi mu bio prevelik zalogaj? A da vodi javni servis?

Da ne spominjem neke dinosauruse, trenutno najmrzniji lik opozicije.
    Marko Milacic ce da laje u skupstini, i to mu je mnogo.

16. The Following User Says Thank You to PavleCL For This Useful Post:

acs

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Pa mi smo ludji od njega sto mu odgovaramo. Iskulirat ga ka bizbija i cao.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Meni je na ignore ;-)
    Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Burazeru ja i ekipa koja se do sada borila ćemo besplatno i bez fotelja da radimo ne trebaju nam.
    I prije izbora su se spremala rješenja a tek sad ćemo da ih spremamo.
    Uru su podržale najbolje arhitekte, doktori nauka, ekolozi, biolozi i doktori medicine, profesori sa inostranih fakulteta itd...
    Ostvareni ljudi kojima se Fućka za fotelju i platu od 1000 eur i koji će svoje znanje da stave u službu Crne Gore.
    Nekim je ljudima dovoljna čast da mogu da služe Crnoj Gori.

Inače razmislite o ovome
    Gando, jel svanulo i kod tebe? Kod nas jeste!

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    26,315
    Thanks Thanks Received 
    8,432
    Thanked in
    4,154 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ja sam Rodione siguran da je ono sinoć bilo organizovano od strane DFa. one standardne ekipe koja je godinama iz Parlamenta huškala narod, i njegovala nazadni nacionalizam. Krivokapić je i u nedelju i sinoć pozvao da se ne izlazi. ali on nije DF, njegov najteži zadatak jeste da uspije da ne oni ne utiču na njegove odluke

Oćeš li me prosvijetliti šta se to sinoć desilo u Podgorici? Đe su ti incidenti i čuda kako se ovdje od DPS ovaca predstavlja? Eto ja sam bio malo ispred hrama i posle prošetao kroz napokon slobodnu Podgoricu i ne viđeh ništa osim pjane đečurlije koja svira iz vozila i penje se po istim. Ja ne čuh ni jednu četničku pjesmu. A odlično znam koje su. Vidio jednu ili dvije zastave kako se voli reći druge države. Većinom crnogorske trobojke i baš dosta omladine sa zvaničnom zastavom Crne Gore. Atmosferu je bila navijačka. Jer, pazi sad, skinuta je ova i ovakva vlast posle 30 godina. Alo! 30 godina. I problem je što se slavi. Zašto nisi izašao da proslaviš? Neko prije pomenu kako se čuje u jednom trenutku pjesma o Kosovu, a odma posle toga se skandira Dritanu. Da je kojim slučajem Dritan došao ispred hrama, dobio bi podršku i ovacije kao ni jedan političar iz DF a ili Demokrata. Budi siguran u to.
    Da li možda neko ne voli crnogorsku trobojku pa mu to sve smeta jbg. Da li to treba zabraniti? Pošto si građanski nastrojen ne bi trebalo da imaš takav stav (Ne kažem da imaš). Samo moramo biti realni.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

19. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Je li DPS ima prednost u formiranju Vlade?
    ima ako ne dodje neko kod Mila i pokaze mu potpis 41 poslanika koji ce podrzati novu vecinu.

Ali po pravilu prvo se mandat nudi najjacoj partiji.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Vjetovatno su do kraja vjerovali u fabriku cokolade.
    Jedina vjera koju imaju je kad stoje na stop, da vjeruju da će im neko stati. 21 vijek a moraju na posao stopom jer im vođa dao dobar standard

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Je li vise puta receno da se ne izlazi, da li je to bilo iskreno, da li je bilo pravovremeno, da li su iza toga imali dogovreno ukupljanje ja ne mogu da znam.
    Ja znam da sam ja i ljudi oko mene jasno culi poruku da ne treba da se okupljamo.
    Ali ti si tako objektivan da ti je 2 dana neprimjerenog slavlja veci razlog za okupljanje nego smjena vlasti nakon 30 godina.
    Pa upravo ta ponasanja obesmisljavaju smjenu i nemate pojma, ali bas nemate pojma gotovo svi na ovoj temi koliko ta ponasanja dovode u opasnost samu smjenu i sva silna opravdanja koja smisljate umjesto da se sve lose stvari u drustvu nazovete pravim imenom jer coce bori smo se za to. Sta bi? Pojela maca jezik zbog nekih visih interesa? Kojih interesa? Nema veceg interesa od normalne i gradjanske Crne Gore!

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Izbori su prosli tako kao su prosli zna se pobjednik zna se gubitnik u redu je pustiti malo frustracije ova dva dana sa pjesmama i zastavama mada nikako ne podrzavam bilo kakve fizicko, vjersko i nacionalno nasilje i tome nema mjesta, ne treba sad da oni koji su podrzali opoziciju koriste njenu pobjedu za istresanje frustracija prema porazenima ili neutralnima pa ako su oni mutljavine pokazes da si ti sazreo dalje od jeftinih nacionalizma i prica iz proslosti, dal neko stvarno misli da ce mu i nova vlast kad preuzme MUP i ostale bezbjedonosne institucije dozvoljavati da se istresa na drugima, bice ako se ovako nastavi da i ovi novi za mnoge postanu odnarodjena vlast kad krenu da ih privode.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

24. The Following User Says Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ima ako ne dodje neko kod Mila i pokaze mu potpis 41 poslanika koji ce podrzati novu vecinu.

Ali po pravilu prvo se mandat nudi najjacoj partiji.
    Pretpostavljam da trenutno u tijeku su neki pregovori ... tajno ... ispod tepiha ... u svrhu kupovanja glasova dvojice-trojice (da bi cijela brica izgledala ubjedljivije) zastupnika iz bivse oporbe
    Last edited by A+A; 01-09-20 at 13:41.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

volio bih da mi neko objasni svrhu ovog skupa u nedelju? krajnje sam ozbiljan i volio bih neko objasnjenje ako ima neko odje ko planira da ide, da nam predoci koji su to motivi?
    po ocjenama svih, i medjunarodnih i domacih faktora, u nedelju su se desili fer i demokratski izbori na kojima su gradjani izabrali to sto su izabrali.
    izbore su priznale sve partije, osim vladajuce (a i oni su to uradili, doduse u malo zavijenoj formi ali jesu)...i sta sad? treba da se protestvuje protiv volje gradjana? hoce li neko da pokusa da zauzme skupstinu... nadam se da ce neko podsjetiti te ljude da je tamo i dalje DPS u vecini. treba da protestvuju do raspisivanja novih izbora na kojima bi trebalo da onda pobijedi DPS pa da sve bude ok...pa ako ni na tim ne uspiju da imaju vecinu organozovat jos jedne, i jos jedne... i tako sve dok ne osvoje vlast i vrati se demokratija u CG.
    mene ovo stvarno zanima jer sam neko ko voli CG, ko se osjeca kao crnogorac al prosto ne vidim sebe na tom skupu, pa da vidim da ne zivim u nekoj zabludi.

27. The Following 6 Users Say Thank You to nickname For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by augustin View Post
    Lagano - predlozi Dritana za mandatara i da mu podrsku u parlamentu da izbaci druge iz kombinacije za vladu. Pritisak je vec na Dritana (licno) i javni a vjerovatno i tajni, a nije nista sto ce bit. (Plus Matija Beckovic mu sigurno nije pomogao s onim hvalospjevom sinoc/jutros.)
    Ja znam da bi DPS najradije novog Pajovica ali nije svako na prodaju.

29. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,240
    Thanks Thanks Received 
    2,993
    Thanked in
    1,251 Posts

meni je fascinantno kako ljudi brkaju termine Ekspertska vlada i Lov na vještice. Nekako se msili da će sve dps kadrove neko da makne i dovede nove kadrove koji nisu dps. Neizvodljivo je u kratkom roku, kontraproduktivno i bespotrebno. Zašto bi mjenjao nekog ako dobro radi pa neka je i iz DPSa. Imali ljudi "sreće" i što ih micat i činjet im svjesno zlo. Primiti i Obučiti nove readnike? Ihhhaaaa godine su potrebne a već imamo spremne radnike pa neka su i iz DPSa. Smjeniti ministre i te direktore visoke, a ostalo je raja vazda bila. Lagano od sad pa ni po babu ni po stričevima
    Last edited by Caesar; 01-09-20 at 13:49.
    γνῶθι σαὐτόν

31. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Кнежевић и Мандић управо рекли да је НАТО за њих завршена прича.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...
    Isto se nadam da ce DPS odustati od najavljenog skupa a na koji imaju potpuno pravo poslije svega jer je vas izgleda stvarno neko ubijedio da su na drugoj strani sve fantomi i nepostojeci ljudi.
    Ako nista drugo nisu donijeli ovi izbori makar je ovo tvoje koprcanje vrijedjelo onog glasa u nedelju

Je li to najnoviji zakljucak koji ste donijeli vi u stabu URA? Sta kaza Dritan, je li prihvatio tvoje sugestije kako da demokratizuje Crnu Goru kroz prihvatanje ambasadorskog mjesta u Pekingu?

34. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Page 277 of 487 FirstFirst ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)