ja sam Rodione siguran da je ono sinoć bilo organizovano od strane DFa. one standardne ekipe koja je godinama iz Parlamenta huškala narod, i njegovala nazadni nacionalizam. Krivokapić je i u nedelju i sinoć pozvao da se ne izlazi. ali on nije DF, njegov najteži zadatak jeste da uspije da ne oni ne utiču na njegove odluke
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Burazeru ja i ekipa koja se do sada borila ćemo besplatno i bez fotelja da radimo ne trebaju nam.
I prije izbora su se spremala rješenja a tek sad ćemo da ih spremamo.
Uru su podržale najbolje arhitekte, doktori nauka, ekolozi, biolozi i doktori medicine, profesori sa inostranih fakulteta itd...
Ostvareni ljudi kojima se Fućka za fotelju i platu od 1000 eur i koji će svoje znanje da stave u službu Crne Gore.
Nekim je ljudima dovoljna čast da mogu da služe Crnoj Gori.
Inače razmislite o ovome
![]()
One Ring to Rule them all...
Je li dan jos prije zavrsetka izbora i crkva i opozcija porucila ljudima da se ne okupljaju? Jeste.
Je li juce poruceno da se narod vrati sa ulica? Jeste
Je li crkva porucila da odustaje i da nece biti litija? Jeste
Glumis objetkivnost ovde na forumu, praveci se da si neutralan, nama govoris da trazimo opravdanja za ponasanje ljudi da ti si upravo rekao opravdao dps da ima pravo da pravi skup zbog 2 noci slavlja po ulicama.
A ovamo govoris da ljudi nemaju pravo na slavlje nakon sto su smijenili vlast koja je vladala 30 godina.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Gube funkcije i plate pa hoće da izazovu nemire. Nema više tendera, stavljanja u džep pomoći iz EU, konkursa za posao, duplih dnevnica i raznih bahaćenja. Sad će oni malo da budu opozicija. Neka trpe 4 godine pa ćemo zajedno smijeniti novu vlast.
Zasto se pravdas argumentima u koje ni sam ne vjerujes i oko stvari koje su ocigledne i svima poznate?
Evo recimo sinoc? Ono je bilo spontano? U Niksicu otkazano tek posle urgencije a ko je planirao i pozvao, u Budvi otkazano nakon urgencije a planirano i pozvano. Sve otkazano kad se vidjelo da ne zele da kontrolisu svoje ekstreme i da ih nazovu pravim imenom i to tek kad je i sama koalicija postala upitna zbog tih ponasanja.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-na-proslavama
Treba dozvoliti opoziciji (ahahaha kako je dobro) da protestuje....
Trebao bi NeKaTe da kaže kako to nije dobro... ali eto.
Samo da se jasno kaže što se misli o incidentima i da svaki ide u prilog najjačoj opozicionoj partiji DPSu....
Dritanga je sve objasnio.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
procitah komentar jedan na fb cini mi se Bacin, premijah se
Ocemo da vidimo Mila kako protestvuje![]()
Ljudi, moze li Marko Milacic zakucit kakvo ministarstvo? Ili bi mu bio prevelik zalogaj? A da vodi javni servis?
Da ne spominjem neke dinosauruse, trenutno najmrzniji lik opozicije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ne moze ni jedan. policija je sinoc trebala da obezbijedi skup ili da ga kontrolise do mjere koje je moguce.
ali od veselina "nikada ne bih uhapsio djukanovica i da dodje naredba" veljovica, ni ne ocekujem nista bez da sluzi kao i do sada.
zar ti do sada nisi nazivao proteste gubitnicke strane "primitivnim orgijanjem".
ovo u nedelju je sta onda? parada ljubavi?
drago mi je zbog tog skupa iskreno.
da i EU kao i mi ovdje pojedini konacno vidimo "dusebriznike" za crnom gorom.
pozivate da odbranite sta? drzavu od izborne volje gradjana? da vas je vise iako je brojanje "koga je vise" zavrseno u nedelju?
iskreno se nadam da ce promjene krenuti iz policije i da se da URI. da se konacno rasformira batinaski odred i da se udje u ANB i objave svi dosijei saradnika sluzbe, osim onih koji su stvarno doprinijeli sprjecavanju kriminala.
ta dva dosijea ne moraju vala da objave
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Je li vise puta receno da se ne izlazi, da li je to bilo iskreno, da li je bilo pravovremeno, da li su iza toga imali dogovreno ukupljanje ja ne mogu da znam.
Ja znam da sam ja i ljudi oko mene jasno culi poruku da ne treba da se okupljamo.
Ali ti si tako objektivan da ti je 2 dana neprimjerenog slavlja veci razlog za okupljanje nego smjena vlasti nakon 30 godina.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Oćeš li me prosvijetliti šta se to sinoć desilo u Podgorici? Đe su ti incidenti i čuda kako se ovdje od DPS ovaca predstavlja? Eto ja sam bio malo ispred hrama i posle prošetao kroz napokon slobodnu Podgoricu i ne viđeh ništa osim pjane đečurlije koja svira iz vozila i penje se po istim. Ja ne čuh ni jednu četničku pjesmu. A odlično znam koje su. Vidio jednu ili dvije zastave kako se voli reći druge države. Većinom crnogorske trobojke i baš dosta omladine sa zvaničnom zastavom Crne Gore. Atmosferu je bila navijačka. Jer, pazi sad, skinuta je ova i ovakva vlast posle 30 godina. Alo! 30 godina. I problem je što se slavi. Zašto nisi izašao da proslaviš? Neko prije pomenu kako se čuje u jednom trenutku pjesma o Kosovu, a odma posle toga se skandira Dritanu. Da je kojim slučajem Dritan došao ispred hrama, dobio bi podršku i ovacije kao ni jedan političar iz DF a ili Demokrata. Budi siguran u to.
Da li možda neko ne voli crnogorsku trobojku pa mu to sve smeta jbg. Da li to treba zabraniti? Pošto si građanski nastrojen ne bi trebalo da imaš takav stav (Ne kažem da imaš). Samo moramo biti realni.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Pa upravo ta ponasanja obesmisljavaju smjenu i nemate pojma, ali bas nemate pojma gotovo svi na ovoj temi koliko ta ponasanja dovode u opasnost samu smjenu i sva silna opravdanja koja smisljate umjesto da se sve lose stvari u drustvu nazovete pravim imenom jer coce bori smo se za to. Sta bi? Pojela maca jezik zbog nekih visih interesa? Kojih interesa? Nema veceg interesa od normalne i gradjanske Crne Gore!
Izbori su prosli tako kao su prosli zna se pobjednik zna se gubitnik u redu je pustiti malo frustracije ova dva dana sa pjesmama i zastavama mada nikako ne podrzavam bilo kakve fizicko, vjersko i nacionalno nasilje i tome nema mjesta, ne treba sad da oni koji su podrzali opoziciju koriste njenu pobjedu za istresanje frustracija prema porazenima ili neutralnima pa ako su oni mutljavine pokazes da si ti sazreo dalje od jeftinih nacionalizma i prica iz proslosti, dal neko stvarno misli da ce mu i nova vlast kad preuzme MUP i ostale bezbjedonosne institucije dozvoljavati da se istresa na drugima, bice ako se ovako nastavi da i ovi novi za mnoge postanu odnarodjena vlast kad krenu da ih privode.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
volio bih da mi neko objasni svrhu ovog skupa u nedelju? krajnje sam ozbiljan i volio bih neko objasnjenje ako ima neko odje ko planira da ide, da nam predoci koji su to motivi?
po ocjenama svih, i medjunarodnih i domacih faktora, u nedelju su se desili fer i demokratski izbori na kojima su gradjani izabrali to sto su izabrali.
izbore su priznale sve partije, osim vladajuce (a i oni su to uradili, doduse u malo zavijenoj formi ali jesu)...i sta sad? treba da se protestvuje protiv volje gradjana? hoce li neko da pokusa da zauzme skupstinu... nadam se da ce neko podsjetiti te ljude da je tamo i dalje DPS u vecini. treba da protestvuju do raspisivanja novih izbora na kojima bi trebalo da onda pobijedi DPS pa da sve bude ok...pa ako ni na tim ne uspiju da imaju vecinu organozovat jos jedne, i jos jedne... i tako sve dok ne osvoje vlast i vrati se demokratija u CG.
mene ovo stvarno zanima jer sam neko ko voli CG, ko se osjeca kao crnogorac al prosto ne vidim sebe na tom skupu, pa da vidim da ne zivim u nekoj zabludi.
meni je fascinantno kako ljudi brkaju termine Ekspertska vlada i Lov na vještice. Nekako se msili da će sve dps kadrove neko da makne i dovede nove kadrove koji nisu dps. Neizvodljivo je u kratkom roku, kontraproduktivno i bespotrebno. Zašto bi mjenjao nekog ako dobro radi pa neka je i iz DPSa. Imali ljudi "sreće" i što ih micat i činjet im svjesno zlo. Primiti i Obučiti nove readnike? Ihhhaaaa godine su potrebne a već imamo spremne radnike pa neka su i iz DPSa. Smjeniti ministre i te direktore visoke, a ostalo je raja vazda bila. Lagano od sad pa ni po babu ni po stričevima
Last edited by Caesar; 01-09-20 at 13:49.
γνῶθι σαὐτόν
Кнежевић и Мандић управо рекли да је НАТО за њих завршена прича.
Ako nista drugo nisu donijeli ovi izbori makar je ovo tvoje koprcanje vrijedjelo onog glasa u nedelju
Je li to najnoviji zakljucak koji ste donijeli vi u stabu URA? Sta kaza Dritan, je li prihvatio tvoje sugestije kako da demokratizuje Crnu Goru kroz prihvatanje ambasadorskog mjesta u Pekingu?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks