a sto se cini od srpskih zastava i 3 prsta...i onda vele da crnogorci provociraju. ubacili su sinoc 5 zastava CG eto reda radi iz kolone cetnicke pjesme i pjesme o kosovu. eto vam ga da se izmeracite a nadam se da ovakvi nece dugo.
jedva cekam reakciju naroda kad vucic dodje i kaze "ljudi od nas traze da priznamo kosovo i ako to ne uradimo ugrozicemo sve sto smo do sad uradili"... vjerovatno ce tada da pale cg zastave jer ce Cg bit kriva.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Polako laciale
Sve ovo sto gledamo ni meni ne unosi radost ali ovo je sve direktna posledica nacina vladavine DPS-a
Ovi ljudi su izasli posle dugo vremena sikaniranja, imali smo i albanske zastave prije pet dana u zeti u koloni i niko ih nije dirao
Red je da se skaa sa zastavama i da se prica samo o ekonomiji koja je na samom kolapsu
Što veli Medo burazer, posljednji trzaji udbe.
Krivokapić na Vijestima. Jako mi se sviđa staloženost i priča ovog čovjeka.
Last edited by Director; 01-09-20 at 07:40.
To Medo srbine...ne damo Kosovo. Sa tom parolom i uz blagoslov Amfilohija idemo naprijed.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Što mislite, koga će Lomi predložit za mandatara? Jedva čekam prvu $ednicu, to će pišanje od smijeha da bude...![]()
Krivokapić na Vijestima sve objasnio sada. Svaka mu čast.
kako se lako otkrise svi vajni opozicionari foruma, kada ukapirase konacno da je DPS izgubio izbore. kad ukapirase da "otac nacije" nema nikakav pametan plan da ovo sredi za 24 sata.
toliko "demokratije i evropskih vrijednosti" na ovom forumu gradjenih godinama, ode u dim za 24 sata.
gori ste od gubitnici od DF-a, a go sam mislio da je bas jako tesko postici
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ljudi ovaj Krivokapić, ja ga slušam tek poslije izbora, kako lijepo priča. Poruke mira, tolerancije ali baš baš uz Dritana odlično što se pojavio.
URA katastrofalno prošla u gradovima gdje žive manjine. U Bijelom Polju imala 1,5%, Rožajama 2%, Plavu 1%, Gusinju 1%, Baru 6%, Ulcinju malo više 7%.
Manjine neće politiku koju vodi URA nego glasaju DPS ili svoje nacionalne partije.
Na Cetinju DPS ubjedljivo. Nekad ponosan grad...
Sve je jasno ko je šta radio i pokrao i ostalo, ali... nije Crna Gora gledala fašistoidne vlasti otkad smo ih poćerali prije 75 godina, i nadam se da nećemo. Srećom nema bar mi se čini ekstremne desnice od koje se ledi krv u žilama, kao u Srbiji i Hrvatskoj, da ne pričamo šire, a ovo ostalo se da pospremit'.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ima li možda neki link?Ne mogu da prihvate da su izgubili. I šta će sve da izgube. Mislili su da njihov vođa-diktator ne može pasti nikad. Njima je ovo nepojmljivo.
Oni što je mene uplašilo je to da je Đukanović odjednom demokrata, miran, pomislio sam da nešto kuva. To kuvanje može da bude jedino preletač. A onda sam ubijeđen da ti niko neće i ne smije uraditi. Pa mi je sinula još jedna ideja. Koja je nadam se tačna. A to je da mu je u ambasadi rečeno da bude miran.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Dobri su Cetinjani nego su nacionalisti zajedno sa manjinama. DPS vodi otvorenu nacionalističku politiku. Ne vidim čemu to vodi u budućnosti osim još većim podjelama. I DF su nacionalisti ali Demokrate i URA nijesu a narod ih nije glasao. Imali jedva 20% zajedno. Ostalo sve goli nacionalisti koji ne žele gradjansku Crnu Goru.
Postalo je pitanje elementarne ljudskosti da ne budeš nacionalista, da budeš tolerantan i dobar čovjek. Vas nekoliko pokušavate da progurate ljudske ideje, MedoJe piše čoečno, ti i još neki. Ali samo je 20% takvih. Malo.
Dps na aparatima
![]()
One Ring to Rule them all...
ja ne znam dje ti zivis.
juce je pocelo stidljivo, a onda do 15 casova je pocelo otvoreno pozivanje da se okupe u nedelju "da brane crnu goru", da se objavljuju postovi o rdjama i izdajnicima crne gore, da se okuplja po lokala i pokazuje "da nas ima vise", da se ne dozvoli cetnicima i izdajnicima da "osvoje crnu goru" (jer ona za vas i jeste plijen za osvojiti).
druze imamo i mi ostali IG i FB da znamo i vase vidjenje demokratije.
danima ste na fb i ig pozivali na "traktorijadu", bilo je takvih demokrata i ovdje na forumu.
tako da me postedi vase demokratije i ocuvanja mira u CG.
sta to treba da branimo u nedelju? evo i ja sam crnogorac, glasah za URA, pa mi objasni sta u nedelju treba da sacuvam?
izbornu volju gradjana ili DPS?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
DPS znaci kreira podjelu na DPS pripejd crnogorce, i na nas neDPS crnogorce. Pravi crnogorci su naravno za DPS, a mi ostali smo zamaskirani albanski i srpski cetnici.
E necemo im dat da ispiraju ljudima mozgove, no mirno kuci svako vece dok se ne uspostavi nova vlada i diktator i njegova masina i zvanicno ne podju u politicku istoriju.
Onda ce i njihove pripejd pristalice skalat jer nece dobijat vise za gorivo i sendvic.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
DPS ostao bez poslova. Veljović će morati na ZZZCG. Šahović da sadi luk u Plav, Hrapović nezaposlen, Simović neka otvori poljoprivrednu prodavnicu, Duško Marković neka igra tetris u kancelariji za 550 eura plate. Orlandića sa Aerodroma mi je žao. Mlad momak a moraće na biro rada. Suljo Mustafić neka se bavi maslinarstvom. Pedja Bošković neka se konačno posveti privatnom biznisu. Verica Maraš će imati 550 eura plate.
Šta će Klica? Ako mu valja neka cijepa karte za žičaru ali bez plaćenog smještaja i hrane
Iz MA svi lete a posla ima na Plantaze da se beru breskve.
Oće vele da pale Podgoricu ako zatreba...komite jado moj
Mislim da neki ljudi ovdje tesko razdvajaju stvari koje im se ne svidjaju od stvari koje ne smiju da se rade.
Mozda vam se ne svidja da masu sprskim zastavama tokom slavlja. Ne svidja se ni meni. Imaju li pravo to da rade? Pa, drzava i javnost kojima nikad nisu smetale albanske zastave na proslavama tesko da mogu da im prigovore. Dakle - zastave su ok. Tvoje licno "nesvidjanje" je tvoj problem.
Sta nije ok? Ocigledno, napadi i provociranje manjina i drugih grupa. Od svih optuzbi koje sam dosad cuo jedini dokaz koji sam vidio je natpis u prasini sofersajbne "ooo Turchine" ili tako nekako. Pravo da vam kazem, ruznije su stvari djeca pisala u prasini moje sofersajbne. Ako je to to onda se mnogo ovdje zalimo i iscudjavamo "manjku civilizacije". Do juce se trecina staovnistva ovdje proglasvala izdajnicima i tjerala preko granice.
Dakle treba li smirivati ovo? Treba jer drzavni mediji koriste za propagandu. Je li ovo bas tolika bruka koliko oni naduvavaju? Ne ni u snu, svaka je proslava DPS pobjede u Tuzima ili Ulcinju bila takva ili gora.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks