Page 244 of 487 FirstFirst ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... LastLast
Results 6,076 to 6,100 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Maestralna View Post
    Auh Majo, dobro si se uzbudila pri kad se pomenu CBCG jooj haha

Ocigledno da si se prepoznala u ovome uhljebi iz CBCG :-)

Samo bez nervoze, prihvati promjene

Hvala lijepo haha
    Tek sad primijetih nick i da ste zenski sagovornik.
    Greska sa moje strane,jer inace ne diskutujem sa zenama.
    Promasili ste poentu, jer niste navikli da citate komentare a kamoli da cujete argumentovanu zamjerku od strane bezinteresnog patriote. Zato ne zamjeram vama, ali zamjerih sebi.
    Navikli ste da patriotom nazivate osobe koje su za ono sto rade i dijele drugima info - placene za to sto rade, i uglavnom su im te info sa ciljem servirane. Ja sam suprotnost od svega toga i razumijem vas smijeh. Volim smijeh ali vise osmjeh.
    Tako to ide.

Nego, divan je dan..
    Sladoled.

Hvala Lepo

2. The Following User Says Thank You to Maja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Novinar ministar? Da li znas sta znaci biti ekspert za neku oblast? Novinari nemaju ekspertsko znanje nijedne oblasti, oni imaju, vecina nema, ali bi trebalo siroko po jasno opste obrazovanje, sto bi trebalo da omoguci poznavanje vecine tema da se sa ekspertskog prevedu na nivo koji je gradjanima prijemciv. Naravno bez prekomjerene doze mijrsanja u sustinu. Sead moze biti nagradjen, ako to uopste zeli, nekom pozicijom sa solidno platom...
    Ти људи су у многоме оголили одлазећу власт, не мораји бити ништа али на неки начин дати им признање за сву ту борбу.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Kako li je Šofro danas?

5. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    AHHAHAHAHAHAHAHAHAHA BANUJTE ME MOLIM VAS! od 75 postova, 74 protiv opozicije i sad veli JA SAM VAS HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    One Ring to Rule them all...

7. The Following 3 Users Say Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post
    Ти људи су у многоме оголили одлазећу власт, не мораји бити ништа али на неки начин дати им признање за сву ту борбу.
    Pa to je drugo, ali ako im das nagradu direktno utices na to da prema iducoj vlasti budu blagonakloni. Novinari su potcijenjeni u cg, potpuno razumijem I zasto...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ahahaaaaaahaahahaaaaaa

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Britanska ambasada čestitala je na svom tviter profilu građanima i građankama Crne Gore na, kako su naveli, mirnoj izbornoj atmosferi.
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...enim-mandatima

Dva puta je ambasadorka išla kod Amfilohija. Nije zgoreg da malo učimo od Engleza.

11. The Following User Says Thank You to autodijagnostika For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kauboj24 View Post
    cush seas sadikovic gunjas jedan

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Brale, nemoj. Sead je dobar i čestit lik. Čemu ovo? Ne kvarimo ovaj dan.

13. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Brale, nemoj. Sead je dobar i čestit lik. Čemu ovo? Ne kvarimo ovaj dan.
    u pravu si... valja promijesati karte ponekad

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

I dalje ne kapiram kako se prelilo ocekivanih + 2 - 3 % za URU na koalicuju DF!? Da se prelilo na demokrate pa da shvatim... ovako. Ja sam cak ocekivao da je moguce da ce ici i do 10%. Da je Ranko Krivokapic ostao dosljedan i da nije predao partiju Draginji moglo se izvuci mnogo vise, mada i da je Milo bio vise u dodiru sa stvarnoscu pa ih sve stavio pod jedan kisobran bilo bi mnogo manje.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ja i dalje ne kapiram da je DPS navukao 150.000 duša da mu da glas. Poraz građanske misli...

17. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Čini li se meni ili je vazduh čistiji, a nebo vedrije nego ikad?

19. The Following 3 Users Say Thank You to LostInHollywood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Sinoć su Veljoviću pjevali ispod balkona "izađi mala".

Thanks Thanks Given 
    4,323
    Thanks Thanks Received 
    8,343
    Thanked in
    3,180 Posts

Ja i dalje ne kapiram da je DPS navukao 150.000 duša da mu da glas. Poraz građanske misli...
    Blizi su 140 000, nego 150 000... 2016te na 388 000 izaslih su imali 158 000, a sad od 410 000, znaci 22 000 izaslih, oni su imali 15 000 manje glasova.

Promjena nije mogla bit nagla zbog njihove institucionalne prednosti, zastrasivanja i varanja. Ali je bilo taman toliko dovoljno, DA CG NAROD SHVATI DA SE VLAST MOZE SMIJENITI MIRNIM PUTEM. I SVAKA BUDUCA VLADA CE SE BOJATI NARODA, JER ZNAJU DA OLOVKOM MOGU DOC PROMJENE. To je za nas um od neprocjenjljive vaznosti.

Sad u pamet da se damo, i mjesec po mjesec da radimo pametno i mudro i za nekoliko godina cemo stat na noge.

22. The Following 5 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Strah od države koja im daje posa.

24. The Following User Says Thank You to autodijagnostika For This Useful Post:

Dzi

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    682
    Thanked in
    311 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Strah od države koja im daje posa.
    Treba i takve ljude razumjeti, ima ih mnogo sa platama od 400-600 eura, koje su opet sprdnja male u odnosu na ono što su uzimali oni na vrhu. Ali opet, treba ih razumjeti, treba nahraniti familiju pa kako god.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ljudi, Novak Djokovic osvaja dupli karijerni zlatni masters; isti covjek juce-prekjuce "cijepa" ATP kao organizaciju i osniva po prvi put u istoriji tog sporta "sindikat", tacnije novu asocijaciju teniskih profesionalaca i udara u osinje gnijezdo; danas u crnoj Gori.. SLOBODA!!! Pa sta je sledece, USO za 2 nedelje?? Kako je dobrooooo!!!!
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

27. The Following 2 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Moram da pomenem i dr. Milenu Popovic Samardzic, bastion slobodnog zdravstva, moze za ministricu Zdravsta. Slobodna zena, primjer za sve zene u CG, i u zarobljenoj drzavi i zdravstvu se nije bojala da drzi svoj stav i motivise zdravstvene radnike oko sebe.
    Svaka njoj čast, može za pomoćnika, ali dr. Srđa Pavićević bi mi bio ministar zdravlja bez dileme.

Na onaj njegov govor sam makar 3-4 ubjedio da je opozicija prava stvar...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Za sve koji i dalje smatraju SDP kao zdravim tkivom, da ih podsjetim na njihov 'zdravi' resor https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-odlazak-iz-ma a koji je uveliko napao SD, dva lica istog novčića.

Takve partije treba da nestanu zajedno sa firmama koje su iznjedrile ili su bile pod njihovom upravom.. Meni nikad neće biti jasno kako uspiješ da napraviš dug u MNE Erlajnzu, Luci Bar, Željeznicama, Plantažama ako lopatama i lopatama ne iznosiš iz istih..

Ova pobjeda je zaista istorijska, jer smo konačno rekli ne ovim splačinama koji u firmi naprave par stotina miliona duga a još odu iz njih uz sve počasti..

Nema u ovome prostora ni za nacionalizam, ni crkvu, ovo je pitanje naše egzistencije, zapamtite - PROTIV OVOGA SE BORIMO ZA NAS I NAŠU ĐECU SJUTRA
    Last edited by Zedd; 31-08-20 at 12:36.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

30. The Following 3 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Svaka njoj čast, može za pomoćnika, ali dr. Srđa Pavićević bi mi bio ministar zdravlja bez dileme.

Na onaj njegov govor sam makar 3-4 ubjedio da je opozicija prava stvar...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Ono je jedan od najljepših govora od 1990 do dana današnjeg.

Thanks Thanks Given 
    4,323
    Thanks Thanks Received 
    8,343
    Thanked in
    3,180 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    E za ovo se ja borim. Da vlada narod!
    Izborili smo se za istorijsku promjenu, promjenu komunistickog rezima. Ljudi su UMOM i INTELEKTOM sazreli konacno i sad nema nazad.

Dje nam je Premijer... izgleda da se krije iza shefa, i da misli da nam ne duguje obracanje on licno...

Jedina njegova investicija koju sam podrzavao bilo je gradjenje novog zatvora u Mojkovcu. Rado cu licnu novcanu donaciju da dam za taj projekar, jer cemo sve lopuze da posaljemo tamo, mali ce bit Spuz.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Izborili smo se za istorijsku promjenu, promjenu komunistickog rezima. Ljudi su UMOM i INTELEKTOM sazreli konacno i sad nema nazad.

Dje nam je Premijer... izgleda da se krije iza shefa, i da misli da nam ne duguje obracanje on licno...

Jedina njegova investicija koju sam podrzavao bilo je gradjenje novog zatvora u Mojkovcu. Rado cu licnu novcanu donaciju da dam za taj projekar, jer cemo sve lopuze da posaljemo tamo, mali ce bit Spuz.
    E šteta u PM, osta nam Klica bez trosobnog stana u ovom mandatu kojem su se nadali...

34. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by claudiocaniggia View Post
    Treba i takve ljude razumjeti, ima ih mnogo sa platama od 400-600 eura, koje su opet sprdnja male u odnosu na ono što su uzimali oni na vrhu. Ali opet, treba ih razumjeti, treba nahraniti familiju pa kako god.
    A i mi ostali treba da nahranimo familiju ali nikad ne pođosmo da tražimo, niti pristasmo na ucjene DPS-a .
    Ne zato što se ne slažemo sa njihovom politikom već zato što znamo da je to amoralan i neljudski put đe ćeš sigurno ugroziti drugoga.
    Posa ne treba da nam obezbjeđuje vlast ili politička partija. Oni treba samo da stvore uslove da svak po svojim ličnim zaslugama može sobodno da nađe posao kakav želi i kakav mu odgovara.
    Mi nikad za ovih 30 godina nismo bili zemlja jednakih šansi upravo zbog tih neslobodnih ljudi.

36. The Following 2 Users Say Thank You to autodijagnostika For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,323
    Thanks Thanks Received 
    8,343
    Thanked in
    3,180 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Za sve koji i dalje smatraju SDP kao zdravim tkivom, da ih podsjetim na njihov 'zdravi' resor https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-odlazak-iz-ma a koji je uveliko napao SD, dva lica istog novčića.

Takve partije treba da nestanu zajedno sa firmama koje su iznjedrile ili su bile pod njihovom upravom.. Meni nikad neće biti jasno kako uspiješ da napraviš dug u MNE Erlajnzu, Luci Bar, Željeznicama, Plantažama ako lopatama i lopatama ne iznosiš iz istih..

Ova pobjeda je zaista istorijska, jer smo konačno rekli ne ovim splačinama koji u firmi naprave par stotina miliona duga a još odu iz njih uz sve počasti..

Nema u ovome prostora ni za nacionalizam, ni crkvu, ovo je pitanje naše egzistencije, zapamtite - PROTIV OVOGA SE BORIMO ZA NAS I NAŠU ĐECU SJUTRA
    SDP ovakav kakav jeste sa Krivim, Draginjom i Raskom moze u penziju. Ako oce nove kadrove da dovedu onda mogu u koaliciju.

Krivokapicu ce najveca kazna bit sto cemo uc u EU, a da on nece ucestvovat u tom procesu, jer se tripuje da je neki bitan lik europejac. Vec ga vidim pod stare senilne dane kako prica da je ucestvovao u evropskom putu CG.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ovo smo davno morali da uradimo. Sad osjećamo tek prvi dašak demokratije, tek treba da evouliramo u svakom smislu. Dug je proces pred nama.

Najbitnije je da sad polako gradimo demokratkso, građansko društvo. Bez DPS-ove huškaške, fašističke politike bi trebalo da malo splasne nacionalizam. U takvom ambijentu raste građanin. U takvom ambijentu može i hoće da ispliva jedna URA i ta ekipa obrazovanih mladih ljudi, sa lijepim idejama, kao i sve građanske partije. Neće se društvo izgraditi tek tako, naravno, ali započinjemo taj put konačno.

Prvo - oslobađanje institucija. Katnić i Stanković da odmah lete naglavačke.
    - Otvaranje svih afera. Suđenje, robija, konfiskovanje imovine za sve kradljivce mladosti koji su oštetili ovu divnu zemlju i njihov narod.
    - Ne želim da neke glave više vidim do kraja života, bilo iz sad već odlazeće vlasti, bilo iz opozicije. Huškaška retorika mora biti istrijebljena zauvijek.
    - Moramo da konačno batalimo priče oko zastava i himni i da se okrenemo stvarnim problemima. Daj da se bavimo stvarima od kojih se živi.
    - Ukidanje mHE pod hitno. 33 rijeke su bile na listi za cijevi. TRIDESET I TRI! Horor.
    - Zaštita svih prirodnih dobara, naravno. Čuvajmo prirodu i živimo u skladu sa njom, jer ona nam je najveće blago.
    - Treba nam usvajanje gomile novih zakona, reforme, pregovori sa EU, koji će se sad lakše odvijati, jer znamo dobro šta je kočilo poglavlja 23 i 24.
    - Pod hitno da odgovaraju ljudi koji su zaslužni za ovaj strahotni kredit sa Kinezima, zbog koga je založena teritorija CG.
    - Nadam se da ćemo se usmjeriti izvorima energije kao što su vjetar i sunce. Jedan Urugvaj na primjer je dostigao 95% energije dobijene iz obnovljivih izvora. Pored starih brana (dakle nijesu gradili nove i dirali rijeke), stavili su akcenat na vjetroelektrane i solarne energane.
    - Obnavljanje industije đe god imamo prostora za to i korišćenje potencijala, kao na primjer Sinjajevine. Poljoprivreda, stočarstvo, sve to ima veliki prostor za napredak. Pomaganje domaćeg proizvođača. Moramo da proizvodimo, jer godišnje nam idu stotine miliona na uvoz sirovina koje možemo da proizvedemo. Ne možemo sve, ali možemo dobar dio.
    - Solana mora da proradi što prije. Mi uvozimo SO ljudi! Solanu nam je štitila bivša njemačka ambasadorka, da ne ode u ruke tajkuna.
    - I dajte Cetinjanima vodu kumim vas

Sad malo surove realnosti.
    Zemlja je totalno opustošena i ogoljena, bankrot nam se nadvio nad glavama i poklapa nas veoma teška kriza. Slijedi stezanje kaiša. Mnogi će nažalost izgubiti posao, biće jako teško. Neće tek tako biti bolje, jer nijesmo na nuli, nego u debelom minusu. Istovremeno ne zavidim i zavidim ljudima koji imaju zadatak da nas vade iz ovoga. Ne zavidim, jer ih je dočekala pustoš, ali isto tako imaju jedan nepregledan poligon za rad i neograničene mogućnosti.
    Sinoć su lideri opozicionih stranaka poslali jako lijepe poruke. Pozvali su manjinske partije da im se priključe, da zajedno gradimo. To je Crna Gora kakvom se nadam. Ne očekujem da ti ljudi budu savršeni, ni najmanje, ali očekujem da se slože za početak. Moraće da budu jako složni i pametni sad. Prijeko su nam potrebni stručnjaci, a ne retoričari.

Imamo ogromnu odgovornost sad. Neka nam ovo bude jedna velika opomena. Nikad se više ne smije desiti da se cijela etnička grupa, i ko zna koliko pojedinaca smatraju neprijateljima države i izdajnicima. Da se više nikad ne sije ovakav strah. Greote šta smo kao narod sve prošli. Bilo me je jedno vrijeme stid da kažem da sam Crnogorac, zbog stvari koje su rađene u ime Crne Gore, od strane ljudi koji sebe nazivaju Crnogorcima.

Sad je narod osjetio snagu, mora se kažnjavati svaka pogrešno vođena politika. Nećemo biti nova Švajcarska, kao što je najavio Bečić sinoć, ni blizu, jer se nećemo preko noći promijeniti, mnogi loši patterni su duboko ukorijenjeni ovdje. Očekujem da i dalje bude nepotizma, namještanja tendera, korupcije i čega sve ne. Ali daj da brže reagujemo na sve to, da smanjimo to koliko god možemo. Očajni smo da vidimo promjene i odluke za bolje države i naroda, a ne nekolicine odabranih. Za početak dajte da se usmjerimo kako treba, da vidimo jasan put, a ne beznađe. Onakva Crna Gora nije valjala ni služila nikome i vodila je u propast, morao je da se mijenja model. Ko misli da ćemo se preko noći promijenit, taj je lud.

A oni koji danas idu pognute glave, moraju da shvate da smo ovo uradili i za njih.

Da je vječna Crna Gora!
    Last edited by Albatros; 31-08-20 at 12:44.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

39. The Following 13 Users Say Thank You to Albatros For This Useful Post:

Page 244 of 487 FirstFirst ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)