Dps je funkcionisao kao preduzeće, znači sad je bankrotirao i radnici traže drugo zaposlenje.
Jedan lijep scenario koji i ja prizeljkujem.
Ali ima i onaj drugi. Zasto i njega ne razmotriti jer nece ni DFovci veslo sisati.
- nakon godinu dana se posvadjaju zesce oko principijalnih stvari (biraj temu) i raspisu nove izbore ili URA sa DPSom formira novu vladu
-to odgovara DFu jer nakon tih izbora sa Kravatama pravi koaliciju. Takodje im ne smeta ni URA-DPS savez jer se reaktiviraju litije a Dritan postaje Darko Pajovic lagano.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Dps je funkcionisao kao preduzeće, znači sad je bankrotirao i radnici traže drugo zaposlenje.
Mozete li malo stat sa pisanjem jedno po ure,budan sam vec sat a ne stizem da prochitam shto se sve ispisalo sinoc posle 2?Imajte obzira malo ahahaha
...
Ne sumnjam sad da će sve dogovoriti se opozicija. Uliva mi nadu što je na pobjedničom obraćanju Krivokapić naglasio da mora biti ekspertske vlade, pa makar na neki period.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
I Mandu, Pipuna, Meda, Peđu treba skrajnut neđe sa strane da ne smetaju jer ti ljudi samo mogu zajebat nešto.
o kojem DPS-u pricamo , koji je funkcionisao prisilom , utjerivanjem straha i sl. , kupovinom glasova na vrela ribnicka i u rozaje . Da ne pominjemo fiktivne birace ... Nemojmo
Pola preduzeca je bilo prisiljeno da glasa i nosi majce DPS-a , to tek ispliva ovako kad se desi sto se sinoc desilo pa vidis u sustini koliko se ljudi raduje ovome . E ti glasaci ce sad moci slobodno i bez straha da glasaju i mislim da DPS vise nikad ne moze biti jak , jer nece imati podrsku koju je stvorio silom.
ja sam apolitican skroz i nisam ni za jedne , al definitivno je bilo vrijeme da da vidimo umije li josh ko upravljat drzavom sem oni , a ako i ovi ne budu umjeli lako se to promijeni al daj brate da imamo malo promjena da nije drzava citava u vlasnistvo 5 ljudi
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Јој како лијепо видјети локалне дпс-овце у мојој мјесној гдје је кафана у којој се окупљају, људи не проговарају сједе сатима у истом положају, а моја мајка их пита "јесу ли се наспавали" 😁
А што се тиче проф. Кривокапића и ЗБЦГ на сваку своју објаву ставе ЦГ заставу, тако да ни ту нема проблема.
Надам да ће и мањине прихватити позив. СДП не бих ја звао.
Last edited by Brk; 31-08-20 at 09:38.
Kad izadju na sledeće izbore sa sloganom "They took our Jobs"
Da vidimo ko će da se proda sad, od opozicije, na koga tipujete?
Da se ponovi scenario iz Budve na nivou države? Pa mislim da bi kasapnica nastala. Narod to neće dozvoliti.
Kakav smarando slijedi oko novog mandatara, DPS ima da odugovlači do zadnje što se veli i paralelno da njuši preletače.
Ne sumnjam da idu ponude za iste kao nikad do sada, koje se teško odbijaju.
Evo da ja kao politicki "diletant", samo ponesto "istaknem" - sitnice..
Nisam opunomocena Obaminim apsolutnom moci -predsjednickim zakonima kao Trump (doduse to je bilo pripremljeno za drugog kandidata), nemam Trumpov patriotski tim, ali razumijem sta novu vlast ceka...
Ovi nece moci da dignu glavu od posla..
Ono sto su obecali je za Cg nevidjen due diligence - ko od politicara ili sadasnjih drzavnih sluzbenika CG ima iskustva za toliki projekat?). Moi..
Medjunarodni ugovori poznati i do blize buducnosti nepoznati ihaaaaa..(nadam se da imaju pomoc u svakom smislu ). Moi..
Zakoni - Skupstina ima da radi non stop da im na pamet nece padati bilo koje ministarsko mjesto..
Strukturna reformacija sluzbi..
Radice se ko nikad i na nikad vidjen nacin (trebalo bi ako zele da se drze obecanja i zacrtanih ciljeva)..
Naravno, ako hoce da ozbiljno odrade ciscenje deep state ili naski receno, ostatke loshih struktura i stetnih stremljenja po interese naroda i Drzave CG..
Ima toga puno ali o tom potom..
Hvala Lepo
Volja naroda mora biti ispostovana i narod nece dozvoliti mahinacije. Svaki drugi scenario sem mirne predaje vlasti ce izazvati ludnicu. Ne volim ekstremiste i nisam nacionalista ali ako se desi nesto takvo prvi na ulici ce biti litijasi :-)
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Volio bi da ponude mjesto premijera Dritanu. Druga zelja mi je da pozovu SDP u Vladu.
Takodje, nadam se da Dritan nije zaboravio ono bitango".
Iskreno, ne sumnjam u njega. Razmišljat u durgom smjeru. Što ne bi manjinske sad prešle kod njih?
Da ne boli glava, još 2 albanska mandata, jer logično ko bi želio više da gleda Ranka Krivokapića na vlast.
Ja samo ne mogu da vjerujem da ljudi misle da je opozicija pobijedila zbog Boga, Amfilohija, crkve i ostalih gluposti, a rezultat je takav da se jasno vidi da fale glasovi iz inostranstva jer ljudi nisu dosli zbog covida. Da nema virusa opet bi Milo pobijedio i pored svih litija i propagande SPC.
Nadate se nekoj ekspertskoj vladi a clanovi df-a, demokrata i ure samo gledaju koje ce pozicije da zakace po ministarstvima i opstinama. Onda kad DF i Demokrate budu potezali pitanje povlacenja priznanja Kosova, Nato-a, mozda i zastave, to naravno Dritan nece prihvatiti a maliciozni ljudi ce ga prozivati da se prodao. Onda ce tek dps da bude jak i nikad niko ga nece moci maci s vlasti i svaki naredni izbori ce biti kao referendum. Vi odje zivite u iluziji, kao da smo puni eksperata i neopterecenih ljudi po bilo kom pitanju. Tek cete sad da vidite na sta ce ovo da lici. Sjetite se kako su vladali u Budvi df-kravate i ura, e pa to ce biti mala maca za ovo sto ce biti na drzavnom nivou.
Vrati se Milo, ja ne mogu ovo da prihvatim. Kao da sam u nekom ruznom snu.
Last edited by SERIUS.MNE; 31-08-20 at 09:56.
Sori brt, slučajno ti dadoh thanks. Evo ovim povodom unthankujem.
Plaky.
Naravno. Ali se izborise najvise Srbi za slobodu svih.I ja sam za to da to budu manjinske jer preletaci kao SDP i SD trebaju da se ugase. Manjinske su tu da zajedno gradimo CG kakva treba da bude. Iz njihovog ugla mogu sigurno dati dosta konstruktivnih predloga, za razliku od Sdp/sd koji samo kalkulisu i trguju.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Odoh da kuvam rucak, ispeglam, pocistim, zamijenim neku sijalicu, okrecim neki zid sto mi ide na zivce, pa da operem auto na moj nacin..
ipak su ovo muske teme, i za iskusne/prevejane poznavaoce CG politicke scene...
Love
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks