Pa sto cemo gasi li se cdm portal sad? Zna li se sto?
Neka nam je srecna sloboda!!!
Sent from my SM-N986U1 using Tapatalk
Nego, kako bješe ono radno mjesto 'analitičar fejzbuk objava' ili tako nešto, ukida li se, priča li se u pijacu? Zamislite ostanemo bez takvih kadrova.. Ili ovih što komentarišu po portalima??
NIKA VIŠE
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ja mislim da je lucke izvukao sto je mogao iz DPSa, otvorio svoj biznis i kada je bilo gusto povukao se. Sad ce da radi na svom biznisu i da se ne buka a ako se bude moglo uz novu vlast tako ce i sa njom. Ja se nadam da nece.
Sto rece Dritan nije problem mentalitet nego sistem. Isti covjek koji odje radi svasta kad ode preko grane u neku uredjenu drzavu postuje sistem i sve radi po PSu. Zna da mu ne moze proci. Dakle mjenja se sistem iz korijena.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Stara garda je veceras slavila. Zivio Slavko, zivjeli svi dobri ljudi! Pozdrav za brata Gandalfa...
Last edited by fotograf; 31-08-20 at 01:41.
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Tri puta zaspivam, i evo tri puta me budi neko govedo koje legne na sirenu i kruži naseljem.
Ujutro u 7 na rabotu
Sent from my MI 8 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Zamisli, probudiš se sjutra, i znaš da tolika količina lopova i uhljeba noćas oka nije sklopila. Uh kako je dobroooooooo
Sad treba sa SDP-om utvrditi pobjedu. Kako bi se sto vise otezala potencijalna politicka korupcija od svega jednog opozicionog preletaca-spavaca.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ispravljeno...
EJ MALI MALI
JA TI MISLI CITAM
SVIDJA MI SE SVIDJA
ABAZOVIC DRITAN
EJ DA TE PITAM KOJI JE TO DRITAN
EJ TO JE DRITAN
Dritan da te pitam
![]()
One Ring to Rule them all...
Иако то јесте није лоша идеја, па су имали и сарадњу на локалном нивоу - колашин, будва, котор, ипак мислим да сдп ако жели може да подршку али не и да учествује у власти, тојест експертској влади.
Прелако се прелази преко првог проблема, закона о слободи вјероисповјести, чији је сдп слободно се може рећи и иницијатор (као што је био за све индетитетско - заставу, језик, химну).
Са друге стране, издаје као у котору их не чине посебно лојалним, па и сад прије избора се нису нећкали од владе са дпс-ом, и могу се кладити ишли би са њима да су им били потребни и довољни.
Мањине (ако прихвате) су довољне за подршку овој власти, а сдп полако на политичко гробље, сд ће наставити њихов пут, макар до нових избора.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ovaj momak kojeg je najjače udarilo auto u Nikšiću će izgleda biti okej. Bio je 20 minuta bez svijesti, u šoku je, pregledaju ga.. valjda će biti okej, što je najbitnije.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ali ide kolona momaka, neki nose i trobojke i pjevaju - jeb*o si Mila Dritaneeee haahahahhahahaa
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kako bi se revitalizovala Crna Gora i krenuli naprijed smatram da bi u koaliciju trebali da se pozovu svi osim SD i DPS.
Te 2 partije moraju da se unište kako bi CG išla naprijed.
Da se fino otvore svi dosijei i da se krene sa radom.
A ovamo se radi sa svima i polako pomiri CG.
One Ring to Rule them all...
Ne mogu da zaspem, ne vjerujem sto se desilo.
Neka nam je svima sa srecom pa da danasnje pobjednike oburdamo na sledecim izborima!
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Zamisli probudiš se sjutra, a Nikola Janović nema posao, a najbolja preporuka za sljedeći posao mu je vrat klasičnog izbacivača na vratima nekog podgoričkog kafića. Bukvalno san.![]()
Nema spavanja...
Last edited by fotograf; 31-08-20 at 02:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks