Jel se meni samo ucinjelo ili je Z.Krivokapic odbio javnu zdravicu iz one flase rakije sa trobojkom?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ali i dalje me šokira, a ne znam zašto me šokira, Podgorica centar, kreće glasanje 07:00 prvi birač 07:02 - do 08:00 prosjek godina birača 70+
20:00 kreće prebrojavanje glasova i kako se redom vade glasački listici, na dnu ostaju glasački listići penzionera. Epilog - paaa recimo od 100 listića, 90 je za DPS, 10 lista Z.Krivokapić
TT
Opet, smatram da će nacionalizam u ovom periodu biti u drugom planu, ako i grama mozga imaju a vjerujem da imaju.. Naknadne podjele na ove ili one će biti kažnjive na sledećim izborima -jer smo u grču bili 30 godina i mislim da će se narod brzo navići na smjenjivost vlasti.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
E da, kad kažem ekspertska vlada ne mislim pod tim da neko sa ekonomskim fakultetom iz DF, ili Demokrata se proglasi za eksperta iz ekonomije i zaśede u Ministarstvo.
Ekspertsku vladu priznajem samo ako su u pitanju nestranačke ličnosti, sa zvanjem i debelim iskustvom za tu oblast.
Ako ih nemamo, zaposlio bih strance na mjesto svih ministara, uopšte nemam ništa protiv toga da pravdu vodi neki John, ili zdravstvo neki Frančesko.
Nadam se da i opozicija ( tj. buduća vlast ) razmišlja tako.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Last edited by Petronas; 31-08-20 at 00:27.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ljudi, govorili smo o ovome već, ima dosta stručnih ljudi koji su u državom aparatu, samo se treba trsiti raznoraznih pijavica i onih koji bukvalno dok ne umru ne idu sa pozicije..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.facebook.com/IlijaVujovi...5325789055288/
Sent from my SEA-AL10 using Tapatalk
Ja razumijem vase ushicenje sa EU, o njoj se u YU govorilo u medijima vise decenija prije vaseg rodjenja (pretpostavka samo). Ja nisam ushicena EU jer sam ispratila i propagandu i ushicenja i mitinge protiv, i prosipanje mlijeka po italiji, i voca po spaniji i vina po francuskoj.. i utihnuce, poslusnost bez interesa za licnu drzavu.. tinjalo i tinja..
Ali, da ne duzim.. iskustvo znaci puno da se ne ulazi u iluziju partijsko propagandnih "sarenih laza" o laksem zivotu, grantovima...lezi lebe.. mamac i sargarepa na stapu...
Zato...
Montenegro first.
Kad se oslobode mediji u CG, ukine cenzura realnih informacija, i kad se progleda..tad o svemu tome.
Niko ne daje novac bzveze.. Ne na pricu i izlapljelu demagogiju koja se ucila u nerealnosti skolskog sistema..
Ali, o tom potom..
Pocinjete i zasucite rukave, nabacite osmjehe, radujte se i budite svjesni.
Svjetska herarhija se ne uci u skolama..
Bice sve ok (tako ja procjenjujem boo)..
Hvala Lepo
Nek' nam je srecnaaa, ljudiii!!! Slobodna crna gora!! Napokooon!!!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ali slika Peđe Orla belog kako klima glavom u pozadini noćas...ljudi pa kakav smo mi narod postali, toliko slijepog služenja nakaradnim autoritetima...zna da je izgubio, zna da je to zasluga svega pogešnog i on i dalje slijepo klima glavom
Mada, ove izbore je dobio samo jedan covjek, Amfilohije. Prvi njihov okrsaj, uvijek su se lizali do sad i.. stari ga izbaci iz igre. Narocito je brutalno kad se uporedi sa njegovom dominacijom na predsjednickim, dje je raznio. I onda se zamjeri nekome kome nije trebao.. istorija...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ruku na srce DPS je vazda imao ove lijepe CG pjesme ali što bi Marty iz Back to the future rekao "I guess you guys aren't ready for that, yet. But your kids are gonna love it."
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Mnogi su osporavali litije i podcjenjivali snagu vjernika. Hiljadu puta sam sebi rekao od 1990 dok sam maloljetan bio kada se raspala SFRJ da ću dočekati ovaj dan, vjerovao sam i kada su mi oca makli sa posla zbog političke nepodobnosti, vjerovao sam u svim lošim godinama i dočekao. Nema sile naspram Boga. Ne radi se ovdje o Amfilohiju, već o udaru na vjeru.
Sve je to upitno..
Svaki sahovski potez (okrsaj kako ste se izrazili)je izazov.. Pitanje je u pozadini organizacije "mecha" i odluke za prvi potez ..Meni je to zanimljivo. Da li je okrsaj bio cilj ili sredstvo, ili ...uslovljeni "reflex" .. ihaaa... za roman.
Dosta kompleksno za forum..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 31-08-20 at 00:50.
Samo bez više ekscesa noćas, pa kako god....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Meanwhile DIKblue:
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks