Page 230 of 487 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... LastLast
Results 5,726 to 5,750 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Eto konacno i to da se desi. Iskreno drago mi je, iako me rezultat DF veoma zabrinjava. Ocigledno je da je 5 od 40% njihovog tijela preslo na opozicionu stranu. Opoziciono tijelo se vjerovatno dosta prelilo DFu.

Ovo je jedan sasvim novi ( da nek kazem istorijski) trenutak koji nazalsot dolazi u vrijeme ove posasti za koju svi tvrde da nesto najgore sto ljudska rasa dozivljava od 2 svjetskog rata.

Mislim da Milo moze kupiti taj jedan-dva mandata i formira vladu ali da se to nece desiti jer bi time izgubio podrsku sa zapada i izazvao nemire.

Popis sljedece godine ce biti veliki test za DF. Mislim da bi mogli sami oni da imaju sukobe.
    Isto tako zakon o vjeroispovjesti koji ako URA bude zatezala sa Ristom onda mozemo opet gledat litije.
    URA ne zateže oko zakona. Iskreno, oće li se novi zakon pisat ili će se usvojiti ona tri amandmana MPC puca mi ona rabota.

Bitno je da država napravi dogovor sa crkvom i da između crkve i države postoji međusobno poštovanje i ajmo dalje. To je toliko nebitna stvar u ovom momentu da je to strašno...

EU i te stvari. Poglavlja 23 i 24....
    MHE, zaustaviti harač koji plaćamo....
    Porezi, siva ekonomija, oporezivanje nezakonitog bogaćenja i istraživanje porijekla imovine, jačanje institucija...

Ako ćemo da budemo DRŽAVA, a ako nećemo onda možemo još pet godina o crkvi....

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I dalje sam misljenja da je eksperska vlada totalna glupost.
    Ponudit manina i SDPu ulazak je mnogo zdravija opcija
    Glupost je da svjetski (ne lokalno) dokazani expert za ekonomiju vodi ekonomiju Drzave CG?
    Ili kulturu?
    Ili je glupost da medicinu vodi svjetski expert za tu oblast?

itd itd?
    Ili je mozda glupost da se mnoga ministarstva jednostavno ugase kao obsolite zbog spoznaje danasnjih svjetskih kretanja?
    (da vam ne sapucem previse)..

Glupost je da oni koji znaju vode posao, nego bi vi opet grandmothers & frogs (cast i babama a i zelenim zabcima)?

Bice sve to dobro i kako treba...
    FPTP.. rekoh prije mnooogo godina -Cilj i resenje - direktna demokratija.

Hvala Lepo

3. The Following User Says Thank You to Maja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ne pratim, pamtim.
    A oprosti, onda imas problema sa sjecanjem.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Kome smeta jak DF? e kako mi je drago što sam njima dao glas a ne mirnima, pazi ti ove uštogljene bolide. Slave što pada vlast ali zašto DF ovoliko?! E tako će vam i bit. Kad sam moga zaokružit broj đe se nalazi čmarko milačić izdajnik svega crnogorskog, šljam, ljiga, prevarant, lažov, budaletina, idiot, kreten, onda možete i vi 'opozicioneri' da se pomirite sa DFom. Da nećete Kamalu Haris i Jo Jorensen usput da vam bude ljepše? Aj ne prdeklačite
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Kome smeta jak DF? e kako mi je drago što sam njima dao glas a ne mirnima, pazi ti ove uštogljene bolide. Slave što pada vlast ali zašto DF ovoliko?! E tako će vam i bit. Kad sam moga zaokružit broj đe se nalazi čmarko milačić izdajnik svega crnogorskog, šljam, ljiga, prevarant, lažov, budaletina, idiot, kreten, onda možete i vi 'opozicioneri' da se pomirite sa DFom. Da nećete Kamalu Haris i Jo Jorensen usput da vam bude ljepše? Aj ne prdeklačite
    Prelece iz DPSa u DF...svaka ti cast imas jak zeludac.

Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

7. The Following 6 Users Say Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Glupost je da svjetski (ne lokalno) dokazani expert za ekonomiju vodi ekonomiju Drzave CG?
    Ili kulturu?
    Ili je glupost da medicinu vodi svjetski expert za tu oblast?

itd itd?
    Ili je mozda glupost da se mnoga ministarstva jednostavno ugase kao obsolite zbog spoznaje danasnjih svjetskih kretanja?
    (da vam ne sapucem previse)..

Glupost je da oni koji znaju vode posao, nego bi vi opet grandmothers & frogs (cast i babama a i zelenim zabcima)?

Bice sve to dobro i kako treba...
    FPTP.. rekoh prije mnooogo godina -Cilj i resenje - direktna demokratija.

Hvala Lepo
    Majo u CG nema eksperata. Ne mozes od govana pitu pravit.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    2,277
    Thanks Thanks Received 
    631
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Zar ne bjese ti dps kadar?
    SMRT FAŠIZMU!

10. The Following User Says Thank You to Illuminated For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Zavrsheno je ovo druze,i chak planovi B,C i D chisto sumnjam da smiju da nastupe,tako da opushti se

Aj gandush spavaj sad,yebo te kengur da te yebo,a kimmash mi se prepa danas,aj se rekoh samo opusti jarane jer zahladjuje haha
    Ne vjerujem da se kimmaš prepao. Evo ne znam ga ali me osjećaj ne vara. Za mene je ovo pobjeda časti. Svaka čast.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Uh preletača slatka bebo isuse

Nego, trenutni presjek bitnih stvari:

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

13. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa nismo mogli doc do izrazaja od partijskih usluznih kadrova koji "sve znaju" pa i iz Ljututuka da nijesu mrdali.
    Ima nas ima... Nisu Crnogorci za bacit nigdje u svijetu.

Hvala Lepo

15. The Following 3 Users Say Thank You to Maja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by artemida View Post
    Pazite ovo. Neka mjesta će biti poništena. DPS može pozvati svoje glasače na tim mjestim da podrže HGI kako bi im donio mandat...jer im bap malo nedostaje. Ako to prođe...
    Šta onda? Gdje bi se SDP svrstao
    Tri opozicione crnogorske stranke u zbiru imaju 50,6%gasova, natpolovičnu većinu, tako da bilo kakve promene da se dogode mogu da se odraze samo na ove manje stranke između sebe....
    Srećom pa SDP niko neće pitati...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by Illuminated View Post
    Zar ne bjese ti dps kadar?
    Ako sam lajao protiv crkve, neartikulisane opozicije i domaćih lažnih boraca za 'ljudsku pravdu' ne mora da znači da sam 'dps kadar' no aj
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa nismo mogli doc do izrazaja od partijskih usluznih kadrova koji "sve znaju" pa i iz Ljututuka da nijesu mrdali.
    Ima nas ima... Nisu Crnogorci za bacit nigdje u svijetu.

Hvala Lepo
    Eto i ja sam vanka. Radim u struci i imam privatan biznis. Ali kakve to veze ima sa rukovodjenjem jednog ministarstva ili drzave???
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Nije tacno. Ima ljudi koji znaju posao, ali su im politicari stalno smetali.

I sta je po tebi resenje. Nemamo strucnjake, pa treba da nam borbu protiv Covida vodi strucnjak za krompir?
    Nemamo boljeg za taj posao?

Nije sramota dovesti i spolja profesionalca da recimo vodi Aerodrome....i dobro ga platiti.
    Bolje je platiti jednog stranca da radi za nas, nego komplet aerodrome jeftino predati stranoj firmi.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

20. The Following User Says Thank You to high For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,599
    Thanked in
    2,629 Posts

Nego, pada li NKT?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
    The more things change, the more they stay the same.

22. The Following 2 Users Say Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Srecna sloboda i da je vjecna Crna Gora!

Sve mi se nesto cini da se odje nesto opasno muti, gledah Milasa dok je drzao govor, lagan totalno, opusten, nema nekog znojenja iako je ovo vreo avgust, nema cimanja, grimasa, smijanja podmuklog, olako prihavata rezultat, ne pominje kradju, ne gura nikog, cestita pobjednicima itd. moguce da nesto zna sto mi ne znamo ili mu je dobra kokanidza pa ga je utegla.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

24. The Following 3 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

suština je u tome što odje narod nema više nekog razloga da postoji razdor medju njima, da na rečem mržnja. Abazović je čist primjer za to, a i Demokrate. samo Crnu Goru u kojoj neće nekome smetati što sam ja Crnogorac a meni smetati što je on Srbin. pa polako, da se krene pa za par godina da bude bolje

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Kako se Draginja bješe ukurvila, otanjio joj glas dobro i trepće u kameru.
    Ne htje da kaže zašto misli što su izgubili ovoliko podrške, niti sa kim će.

Nadam se da slijede neke promjene, prije svega i prioritetno korupcija, a zatim selektivna pravda, dvije najveće boljke našeg sistema.

Nadam se da se država više neće prepirat sa popovima, neka im se da to što su i do sad koristili, ali pod uslovom da se ne šire više.

I ekspertska vlada, čini mi se sve kao da sanjam da će zaživjet taj projekat.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    Last edited by Petronas; 31-08-20 at 00:15.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

27. The Following User Says Thank You to Petronas For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Nije tacno. Ima ljudi koji znaju posao, ali su im politicari stalno smetali.

I sta je po tebi resenje. Nemamo strucnjake, pa treba da nam borbu protiv Covida vodi strucnjak za krompir?
    Nemamo boljeg za taj posao?

Nije sramota dovesti i spolja profesionalca da recimo vodi Aerodrome....i dobro ga platiti.
    Bolje je platiti jednog stranca da radi za nas, nego komplet aerodrome jeftino predati stranoj firmi.
    Rjesenje se mora naci u okviru skupstinse vecine. Oni su dobili glasove oni treba da preuzmu posao i odgovornost na sebe.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ne vjerujem da se kimmaš prepao. Evo ne znam ga ali me osjećaj ne vara. Za mene je ovo pobjeda časti. Svaka čast.
    Strah me bilo bugarskog voza i glasanja 100 ljudi na po 50 mjesta, ALI OSJEĆAO sam da sve i da to urade da će bit malo, jer im je narod okrenuo leđa.... ko što i jeste.

Nije da nismo pričali o tome, pa su neki tvrdili da dps glasač ne može preć u opoziciju, a ja sam znao skoro 10 takvih i svi su mi govorili da ih masu glasača od prije neće glasati a i apstinenti koji ranije nijesu izlazili su se masovno zainteresovali.

Sve je bilo jasno... ko je htio da vidi.

30. The Following 4 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Rjesenje se mora naci u okviru skupstinse vecine. Oni su dobili glasove oni treba da preuzmu posao i odgovornost na sebe.
    Ima nas vjeruj mi, samo što ne mogasmo doći na red od ovih uhljeba koji još od pripravničkog nisu naučili kako radi kopir mašina, čast izuzecima..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

32. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

@Maja +1 za FPTP, ali sumnjam da cemo tog filma gledat, jer bi to znacilo kompletnu rekonstrukciju partijskih masinerija, a to nikome ne odgovara.

Nego, primjecujem da niko nije rekao 'tehnicka' ili 'ekspertska (bez politicara)' vlada, vec samo 'ekspertska'. Formalno su i Becic i Krivokapic eksperti - zato pitam ko je sve u opticaju za ministatske funkcije?
    Last edited by augustin; 31-08-20 at 00:18.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Srecna sloboda i da je vjecna Crna Gora!

Sve mi se nesto cini da se odje nesto opasno muti, gledah Milasa dok je drzao govor, lagan totalno, opusten, nema nekog znojenja iako je ovo vreo avgust, nema cimanja, grimasa, smijanja podmuklog, olako prihavata rezultat, ne pominje kradju, ne gura nikog, cestita pobjednicima itd. moguce da nesto zna sto mi ne znamo ili mu je dobra kokanidza pa ga je utegla.
    Ne muti se nego je dogovorena, preko ambasada, mirna predaja vlasti. Da je krenuo u nešto ne bi ga bilo. Šta znači mirna predaja vlasti, vidjećemo narednih dana....

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Eto i ja sam vanka. Radim u struci i imam privatan biznis. Ali kakve to veze ima sa rukovodjenjem jednog ministarstva ili drzave???
    Onda ste preskocili moje "saptanje" - CG je po mojoj licnoj procjeni (da bi razumjeli) izabrana kao luconosa slobode i demokratije. To podrazumijeva i progres Drzave, etickih normi, znanja, obrazovanja, i prekid sa limitiranjem i cenzurom darovitih, uspjesnih, plemenitih patriota CG.
    Moje analize i predvidjanja nikad nisu bile pogresne. Nece ni sad.
    Ako ste vi u nizu takvih experata, zeljni izazova za opste dobro.. Dobrodosli kuci u CG.

p,s. Ne mislite valjda da je bilo koji CG expert ikad pomislio da radi za "ministra" kojem ne bi dao nacrtane ovce da cuva? Tu nema experta.
    Covjek koji zna da radi prati experta kojeg postuje.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 31-08-20 at 00:19.

36. The Following 3 Users Say Thank You to Maja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    510
    Thanked in
    320 Posts

Dragi prijatelji forumasi,
    u vama sam nasao dosta razumnih,pametnih,objektivnih,iskrenih ljudi,podrske,mislio sam da sam sam u mraku i da nemam puno istomisljenika!Hvala na tome! :-)
    Promjena je bila neminovna,ona je bila u vazduhu,i kakva da god da je,bice bolje nego do sada uvjeren sam svim srcem u to!!!

Ono sto je u meni jos iz mladalackih dana,bio otpor i bunt protiv nepravde,sistema,ugnjetavanja,moze se sazeti samo u jednoj recenici :

SLOBODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Iako je trenutno tesko,dolaze bolji dani,ubjedjen sam u to!!!...Zivjeli... :-)

38. The Following 9 Users Say Thank You to Nk beer For This Useful Post:

Page 230 of 487 FirstFirst ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)