Ajte polako![]()
Kako rece Konjevic na TV duelu, da parafraziram...oni imaju stav partije da ih interno misljenje CG naroda ne zanima, vec ce slusati i uraditi sta im medjunarodni partneri budu rekli da urade, sa kim i kako.
Tako da.. to je po tom konceptu valjda neka "inostrana partija" koja je u CG samo da gradjani izglasaju... nista dalje..
p.s. ja ne vjerujem stranim NVO "statisticarima".
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 30-08-20 at 23:44.
Ajte polako![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Eto konacno i to da se desi. Iskreno drago mi je, iako me rezultat DF veoma zabrinjava. Ocigledno je da je 5 od 40% njihovog tijela preslo na opozicionu stranu. Opoziciono tijelo se vjerovatno dosta prelilo DFu.
Ovo je jedan sasvim novi ( da nek kazem istorijski) trenutak koji nazalsot dolazi u vrijeme ove posasti za koju svi tvrde da nesto najgore sto ljudska rasa dozivljava od 2 svjetskog rata.
Mislim da Milo moze kupiti taj jedan-dva mandata i formira vladu ali da se to nece desiti jer bi time izgubio podrsku sa zapada i izazvao nemire.
Popis sljedece godine ce biti veliki test za DF. Mislim da bi mogli sami oni da imaju sukobe.
Isto tako zakon o vjeroispovjesti koji ako URA bude zatezala sa Ristom onda mozemo opet gledat litije.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Mneonly ti postojis?
Jesi li to ti ili cenzus SDPa?
A kada se ocekuju zvanicni rezultati?
i dalje... cekaju se valjda dopisni glasovi, a tu vjerujem da moze bit svega (zna se cije su ambasade). uski su procenti, moze bit svega do kraja. listici su cetvrtasti. svako danas igra politiku. igra se dok CESID ne svira kraj. politika je igra u kojoj ucestvuje 500.000 glasaca, a uvijek pobjedi...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Kuku kako je dobroooo, ne vjerujem
cim si otisao svanulo je gando
Podgorica Podgoricanima!
Nek nam je srećna pobjeda slobodni ljudi!![]()
Ne postoji matematicki model da rezim izvuce pobjedu ako su podaci Cemija tacni. Ukoliko HGI udje u parlament (malo vjerovatno) DPS gubi jedan mandat. Opoziciji ne mogu uzeti nijedan mandat pri ovim rezultatima. D'Hondt je jasan. Bice ili 39-42 ili 40-41
Prvi put u crnogorskoj istoriji je doslo do smjene vlasti. Nek' nam je srecno!
Moze li neko objasnit koliko treba vremena otprilike da DIK potvrdi rezultate, i koliko treba da se potvrde mandati poslanicima i zakaze prva sjednica? Ima li naznaka makar koji su ljudi u opticaju za ekspertsku vladu, ili o tome tek treba da se pregovara?
I dalje sam misljenja da je eksperska vlada totalna glupost.
Ponudit manjina i SDPu ulazak je mnogo zdravija opcija
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Zna li se koji su rezultati na ct?
nothing comes from violence and nothing ever could
Pazite ovo. Neka mjesta će biti poništena. DPS može pozvati svoje glasače na tim mjestim da podrže HGI kako bi im donio mandat...jer im bap malo nedostaje. Ako to prođe...
Šta onda? Gdje bi se SDP svrstao
Koliko shvatih ostaje 41 - 40 u svakom slucaju samo sto bi DPS izgubio mandat koji bi dobio HGI, valjda.
URA je procrnogorska gradjanska partija. Demokrate su gradjanski opredijeljene bez nacionalne obojenosti iako im pojedinci naginju kao prosrpski. URA ce insistirati na gradjanskoj Crnoj Gori bez ostatka i samo tehnicka i ekspertska Vlada je moguca.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks