@wulfy čemu to "možda sebe smatraju crnogorcima"?
Ja lično cijenim tvoje pisanje ali ovo je bvz. Ja sebe smatram Crnogorcem, glasao sam ih od početka. Nije da nemaju mana u partiji ali ipak su prvi koji su poljuljali DPS sa smjenama vlasti u Kotoru i Budvi. Znači ne možeš da budeš Crnogorac ako podržavavaš MPC ?
ukapirah da si pogrijesio koga quotujes, ali da ga malo pojasnim.
pretpostavljam da medju glasacima demokrata ima dobar broj ljudi koji sebe smatraju srbima(kao inat svemu sto se desava zadnjih 6 ili 7 godina), dok je dobar dio ljudi koji se izjasnjavaju kao crnogorci ali smatraju da su zajednickih korijena sa srbima. da ne bih brojao krvna zrnca ovoj grupi u odnosu na prvu, rogobatno se izrazih vezano za politiku demokrata koja bi otprilike bila desni centar. jbga znam dosta ljudi koji se zbog svega nece izjasniti crnogorcima iako se osjecaju tako, ali su revoltirani hapsenjima, prozivanjem izdajnika i nazivanjem neprijateljem. jbga inatan smo narod pa ne uzimam za zlo.
da sve ovo ne bih pisao, jer je poenta lakicevo dizanje u nebesa i pravljenje od sebe ono sto nije, zbrzah na pocetku pa ispade kako je ispalo
sfo se lakica i knezevica tice pogledah, nasla splacina splacinu. lakic se pitao u politici za bilo sta taman koliko i knezevic.
kasice prasice, koje kada su pomislile da su bitne izmrsikane i ponizene do krajnjih granica.
rekao bih da mi ih je zao zbog porodica ali nije. novac koji su davali je sluzio da se druge porodice ponize.
i sad serendaju kako su se nesto pitali, a vise se pita cistacica u ministarstvu no njih dvojica
ali tesko ocekivati normalno vidjenje od ljudi bez zrna obraza i bilo kakvog morala.
u nekom apstraktnom univerzumu mi je zalije marovica nego njih dvojice
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 29-08-20 at 20:35.
Da je Becic htio da pregovara sa Milom oko zakona(oko bilo cega inace)? Hahahahhaa
Aj i od mene malo logike - protivnicki igrac skrivio penal, sudija ga svirao, a ti ces onda da pregovaras sa njim da priznas da nije bilo penala, umjesto da pucas na gol?!? Nidje veze.
Prije ce biti da podilazi DFu time sto malo spusti Becica
Sent from my phone
za koga glasati sjutra ? (i zasto)
Napisah ja da se gasi ovaj topic
Ko se nadao, zao mi je
Ni ja nisam bio ravnodusan ali ostaje nam sjutra i glas razuma ,da nam ne treba jedno lupesce koje trguje sa svojom pozicijom ,da nam donese slobodu
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
‘a onda niko ne bi mislio o vama i vašim problemima i porodici’
žali li ovo neko iz CG tipa koji ima par stotina miliona?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
mislim da se bar na ovom forumu nije nadao niko.
ovo se pravi pametan, tipa ako sjutra pobijedite, ja cu vam dari dokaze protiv djukanovica.
mene samo zaboli kad vidim kolike budale su u ovoj drzavi uzimale pare, posto im je moralno nacelo toliko da bi i sa mrtvog covjeka ukrali.
ne pratim splacinu, ali neka mu neko napise da ne treba. kad ode dps, takvih kao on ce biti redovi da ispricaju i sta jeste i sta nije da bi sacuvali pare i guzicu.
cujes pravni tim. velike su to rijeci za tako nepismenu glavu.
Milo je za ovoga gospodin,taman zakljucajte temu,ako će nam ovaj donijet slobodu ne imali je kakva bi bila,lupež obicni kao i ovi oko njega sto su...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema nista od plave torbe. Dogovorio se sa Milom da ne objavljuje, a da ga za uzvrat uklone sa potjernice. Jasno kao dan.
Splacina teska. Sama pomisao da je ovaj krmak bio medju najvecim, ili najveci biznismen u zemlji je jako tuzno.
Last edited by avet; 29-08-20 at 23:06.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo je pod lock trebalo da se stavi jos prosle godine, ne znam zasto dajete na vaznosti ovom liku, od pocetka je bilo vrlo jasno koliko ce on biti spreman da prizna.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Sve i da se svaki postupak protiv njega obustavi i dodje ka slobodan gradjanin, zar ima nekoga ko bi sa njim poslovao u CG. A ne bi ni buve mijenjali s njim vise.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A što da ne? Bečić je prevrtljiv i prodao bi vjeru za večleru, tj moj dozivljaj njega je takav! I ovo kad sam čula, mogu ti reći da mi je bilo "milo" jer sam to dozivjela kao, evo malo *o*** prevrtljivo!
Potpuno sam saglasna sa tobom! Što se moga poimanja njihovoga legitimiteta, i jednoga i drugoga (Sveta zaobilazim) tiče, ja sam učena da kad si lopov onda si i lazov i ako ukrades jednom sigurno ces i drugi put, tako da ih ja niejsam ni onda- kad se DK pojavio sa pričom oko dokaza i kad je zamahao plavim i svakavim torbama, pa ni kad je ovaj Lakić utekao i sa pristojne razdaljine počeo da lajinja- smatrala kompetentnim da pričaju o nečijem lopinjanju....čuš, Duško da priča da je neko kriminalac?! Ili ovaj koji je dok se lijepo moglo živjet i kradinjat uzivao u povlasticama....
Ali mi je interesantno na nasem forumu kako je Duško i Lakić potpuno mjerodavan i legitiman izvor kad dokazuje kradje onih za koje jedva čekaš da se neko pojavi da iznese taj dokaz (makar taj bio gori od njih) ali kad se takne Bečić odjednom zaobilaziš vijest? Ne čujete je, ne vidite? Pa valjda je zavrijedila da se barem malo o njoj prodiskutuje?! Vidiš, ja se jako sjecam da kad su počele litije da je Beča bio poprilicno suzdržan i da nije podrzao litije( barem sam ja to tako dozivjela)! Vidiš meni je to istog momenta kad sam čula što je Lakić rekao zaparalo uši i uvuklo crva sumnje....Na stranu sto meni Beča liči na nekoga ko bi jako rado zasjeo na Milovo mjesto da mu moze biti makar to znacilo da će ga pola CG mrzjeti...ovo je moja impresija izazvana izrazitom netrpeljivošću prema načinu govora, načinu vodjenja kampanje i ukupnim ponašanjem...ali mi je šokantno da niko ni da se osvrne na tu vijest, sto je još gore, primjećujem da se komentariše ili postavlja link a da se ne pogleda....ali dobro svako kako mu odgovara...
Dalje, je li realno da niko nije u onome Lakićevom "intevjuu" primijetio da je "provukao" moguće ubistvo zamjenika direktora Poreske Grabovića za kojega se misli da je izvrsio samoubistvo?
Ništa ti ne spočitavam, citirala sam te samo da bih rekla svoje impresije i oko forumske prakse, koja je nazalost uobičajena, i oko nedosljednosti, ne tvoje, nego generalno, članova foruma!
Last edited by zvoncica; 30-08-20 at 01:07.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
sve je ok. svako ima svoju impresiju vezanu za to. ako si primijetila niko od davanja para migu ni ne obraca paznju na njega. vjerovatno je bilo ljudi koji su od njega nesto ocekivali, ali nisam primijetio da ih ima da obitavaju na forumu. mozda grijesim, ali moja impresija je da ovdje niko nije nesto povjerovao u knezeviceve budalastine.
cak ni ono sa sekretarom tuzilastva je proslo relativno nezapazeno. ne zbog price, koliko oko toga da je sve to manje vise poznato.
zato je i lakiceva prica prosla nezapazeno. na stranu moje vidjenje becica i demokrata, prica je jednostavno nelogicna. demokrate su imale sansu jedino ako bi izdejstvovali povlacenje zakona ili usvajanje amandmana mcp. sve ostalo je suplja prica.
ocigledno je sjedio na dvije stolice, pa kad mu je otac uhapsen, a clan je glavnog odbora demokrata u podgorici, poceo je da ih pominje. ocigledno je da je ocekivao nekakav vid pritiska od strane becica zbog hapsenja svog clana. tek je prica o dugovanju smijesna jer se stampa materijala za izbore pokriva od strane drzave. bice da je castio, pa sad malkice sere. isto se odnosi i na ivanovica.
to je sva prica o pizmi izmedju njega i becica. da li je ovaj stampao dzabe i placao ponesto, vjerovatno. ali ne iz politickog ubjedjenja.
prica o ubistvu grabovica je odavno, ili samoubistvo pod pritiskom(malo seta ponekad tu) i komentarisana je na temi iz raznih medija tada kada se desila.
kao sto rekoh teska splacina koja misli da je prepametna(iskreno kao i vecina ovih likova u CG danas) i da su pamecu dosli do novca. da su pokrili sve izlaze, a u stvari su im taktike i strategije mali perica od 7 godina iz zadnje klupe koji masta kako da napravi veliku semu da mu se divi odjeljenje.
zalosno je sto ovakve trpimo 20 godina. zalosno je sto narod vjeruje u price o znanju 20 koraka unaprijed, a mida je nuklearni fizicar za pola cg "poznatih likova i politicara"
Last edited by Hell Raiser; 30-08-20 at 01:15.
Zvonci, moram ti reć da imam prijstelja koji je baš vezan za crkvu i ni jednu litiju nije preskakao.
Pričao mi je da dok su ovi iz DF se gurali u prve redove, a sveštenstvo ih pitalo što ćete vi ođe pa se oni pokunjeni vraćali, da su Bečića svaku litiku gledali medju narodom bez isticanja i pokušavanja kupljenja političkih poena.
Treba malo vratiti film i sjetiti se svega što je DF naopako činio u relaciji sa MCP. No kod nas je kratko pamćenje.
Ne volim ja nešto puno Bečića zbog drugih stvari, ali ne bih sad o tome... a svakako je Bečić mnogo zdravija opcija od DFa.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Logično bi bilo da je tako....s obzirom na njegove aktivnosti....ali ovo je, ponavljam, samo moj utisak koji moze biti proizvod moje sumnjičavosti kad je Beča u pitanju...
Dozvolićeš da imam pravo da imam takav utisak, makar bio i pogrešan....i moram ti reći da ni Ranja ni Raško moji niejsu nikad bili....Vec receno, sad ponavljam, bila sam glasac DPS, apstinent već neko vrijeme, i nemam partiju kojoj 100 posto vjerujem...SDP sam pomenula kao doslednu procrnogorsku partiju i rekla sam da je ta ideja meni bliska, ali sam takođe naglasila (ali to niejte pročitali jer se kao i uvijek hvatate samo za ono što želite da shvatite i čujete) koje su falinke te partije koje ja kao glasač ne praštam i svakako sam ih se odrekla....Niti sam bila niti ću biti njihov glasač...a voljela bih da Draginja bude jednom predsjednica naše države jer bez obzira na političku pripadnost ne moze joj se poreći ambicija i sposobnost komunikacije i šarmiranja....
To da li bi neko "prodao vjeru za večeru" ostavimo neka vrijeme da odgovor. Niko ne brani bilo kome da glasa bilo koga ili apstinira , a pogotovo ne pada mi na pamet da nekome osporavam pravo na "utisak".
Jasno je da shvatimo svi , poslije svih decenija, da ne zaslužujemo ovakav život, standard, nametanje u što i u koga da vjerujemo niti da me iko naziva četnikom zbog mog opredjeljenja jer mi je cijela porodica bila partizanska, cijela familija se oduvijek nacionalno izjašnjavala crnogorskom ali nikad nije bivalo da se mrze ni srbi, ni muslimani ni albanci. Mog oca su albanci voljeli kao svoga i dan danas mogu da se pohvalim tom činjenicom i dobrim koje im je dao dok nije doslo ovo zlo od početka devedesetih do dana današnjeg. I pored svega, mirna mi je savjest. Nikada ne bi dao svoj glas protiv tebe i bilo koga drugog, samo za bolje svih nas, za miran život svih, miran i bolji život. To je sve što mislim i želim tako mi Bog pomogao.
eto to je suština! Da svi mislimo tako lakše bi nam bilo i bolje bi se dogovorili i zajedno živjeli.....ne živimo mi ni ovako loše jedni sa drugima ali nevjerovatno je koliko se tenzije dizu pred izbore ili neke bitne političke događaje. Ja takođe nikome ne želim zlo, štaviše mnogo prijatelja imam svih opcija i svih varijanti, i medju svim partijama i medju svim nacijama....i svima je zajedničko da su dobri i pošteni ljudi! I onda mi smeta kad ih neko vrijedjajući đuture DPS potkači i nazove lopovima koji glasaju DPS, ili četnicima koji glasaju DF a oni su svi pošteni ljudi koji mozda imaju pogrešne procjene,....i to samo iz moje ili necije drugo perspektive! Iz njihove ja griješim politički kako god da mislim...vjerovatno...i nikoga od nas to ne određuje kao loše ljude ili prijatelje, kumove....ljudi su dobri ili loši! Kraj!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks