Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
A ove vakcine, jesi li svaku ispitala koju si primila do sad ili? I sto veli Trump hoce li nas cipovat? Oli i to provjerit da ne moramo mi? Jesi li kupila laptop bez kamere ili pametni telefon bez prednje kamere? Ovo za otisak prsta na telefonu ne koristis vjerovatno, a facebook, mozda instagram, a kamere na svakom cosku?

Izvinite na offu, ali volim da cujem od osobe koja sve provjeri prije no sto upotrijebi sta misli o gore navedenim stvarima.

Mozda kad smo vec pod pandemijom, da li su maske stetne za nase zdravlje da ih nosimo po 8 sati bez skidanja dok smo na poslu i onda jos po par sati dok se vrtimo po gradu? Mislim Trump je protiv njih bio jedno vrijeme i nije je nosio, moze bit da su mu se sad svidjele?

Moze i na pm odgovor slobodno, bas sam radoznao.
Konkretna pitanja.. svaka cast.
Vjerovatno pretpostavljate da ja ne ocekujem da mi bilo koji lokalni politicki tim (sa boo lokalnim drs) odredjuje limite mog znanja, iskustva i licnog poznavanja klase ili po mojoj procjeni ekspertskog misljenja u svakom smislu. Postovanje normi iz razloga socijalnog stava, apsolutno. Kao i vecina naravno.
Sve sto mogu sama da vozim,i znam u 'zavrtanj', to vozim na moj nacin.. - odgovor na vise pitanja.
Za maske i ostalo.. Naravno da imam stav kao i svi. Sve predvidjeno, ispraceno, ispitano, poznato, i jasno - tipicno za mene.
Osim toga.. prije nesto vise od 6 mjeseci sam postavila post (strani linkovi, podaci itd) upravo o tome, bio je krucijalan za razumjevanje desavanja i projekta, ali je bas taj tekst izbrisan i ja sam zamolila najljepse da me banuju na sto duze je moguce..
Tako da.. najbolje je caskati i siriti pozitivne vibracije.

Hvala Lepo