A_R, extravaganca, Maja, opmne
A_R, extravaganca, Maja, opmne
Otvara li se glasanje u 7 ili 8?
Ja podrzavam ljude koji javno i otvoreno kazu koji su im motivi i koga su podrzavali dosad, za razliku od nekih koji kritikuju vlast na sav glas a prodali bi se za 20 EUR bukvalno.
I opet respekt za sve one koji su konacno shvatili da grijese (jeste da nekima trebalo 20-30 godina za to). Isto tako ima ljudi koje mozes kupit za 5 kvadrata asfalta ispred kuce, i tako pred svake izbore.
Interesuje me kolika ce izlaznost biti, ako bude kao na prosle izbore, nemamo se cemu onda nadat, i ne zasluzujemo bolje kad skoro 1/3 crne gore ne izlazi na izbore
Ako glasaš na trafiku, možeš u bermude. Ako ne - onda minimum tri četvrt pantalone i obrij listove, gore polo majica ili obična kratkih rukava.
Dim sum.
Eo ja ću. Bači selfi na pm prije nego kreneš da aminujem.
Dim sum.
kakve crne bermude, odijelo fino i u dzep, kao svojevremeno jedan stari (neka mu je laka, do sad je pasa), stampano izdanje dnevne novine dan.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sviđa mi se ovaj relaksirani mini-offtopic uoči izbora, dabogda od prekosjutra cijela Crna Gora primarno pričala o bermudama i pantalonama!
A nije ni tebi, ali eto bar se ne trabunja više od četnicima.
Dim sum.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad smo već kod stajlinga, sumnjam da će glasačice ići do grla zakopčane i pokrivenih glatkih nogica te stoga, neka mi ne zamjeri birački odbor, ja ću u bermude, tamno sive![]()
Dress code je jasan. Crne farmerice bijela majica ili kosulja. Klasika.![]()
Mislim, suvisno je pisat za 99% forumske populacije, al posto je svaki glas bitan, cisti da na pomenem da se ne glupirate sa listicima, ne pisite 'Ne damo svetinje', 'Milo lopove' itd, tj. ne pisite nista osim sto cete zaokruzit 6, 9 ili 11 :-D jer ce u suprotnom glas biti ne vazeci.
Forever young, i want to be forever young
@goozica
Ideš li na utakmicu Partizana?
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks