Ljudi svako mjesto ima nekoga iz opozicije. Ja licno cu na moje da provjerim svaku olovku. Nema potrebe za nosenjem svojih.
Nervozan sam, a i malo paranoican.. Hoces ti moci 100% da ispratis da nedje oko podneva, kad prodje gro njihovih glasaca, neko od glasaca u kabini ne zamijeni tu olovku? Doduse, rezultati bi bili sa 50% nevazecih, znalo bi se da nesto opasno smrdi, ali.. ja volim sve opcije da pretresem.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
za vojvodu @Gandalf_White![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ko vjeruje u ovo presmijem mu se u facu
Čuš piši briši hahahahahaha
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Kakav bosnjak, kakva dijaspora, nisam slijep da ne vidim sta nam radi SPC. Ali me ne bi cudilo da se sve slomi bas na te bosnjake jer su oni uviijek tas na vagi, pa ce ih vjernici spc optuziti da su oni krivi za Zakon o slobodi vjeroispovijesti nakon sto se tradicionalno priklone dps-u (a kome ce drugo?).![]()
https://m.facebook.com/story.php?sto...DP&d=null&vh=e
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ujutro sam u 07:01 h na biralište da skinem to s vrata i da nastavim dalje sa životom
P.s odakle se pojavi ovo čudo od Maje ?
Aoooo
poslato sa mog sam-sung s9+ telefona
Mogli su vala neke druge puske postavit no ove lovacke i ove iz prvog svjetskog rata hahaha
Kakvi su to sizofrenici.
A pracke, a pracke?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vidite li tekst ispod foto - zar ne znate da je to vizuelni trik koji koriste svi MSM. Zato ih i ne pratim..
Hvala Lepo
Sad će da kažu da je ovo oružje iz 2016. I baš su ga našli sad, 2 dana pred izbore.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks