Ima li još ko da se lomi na forumu hoće li ili neće da izađe?
Ima li još ko da se lomi na forumu hoće li ili neće da izađe?
One Ring to Rule them all...
i na kraju jedini odje koji neće glasat je vojvoda Gandoa nas ‘vamo stimuliše :lolblue:
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uključiću se i isključiti iz ove teme jednom istinitom pričom iz Nikšića.
Jedna familija godinama glasa DPS, a znamo dosta takvih. Međutim sin polako počinje da shvata da sve što DPS i njegovi roditelji pričaju su floskule i ser*tine i počinje da se opire. Vidi da mu se vrijeđa inteligencija iz godine u godinu. I tako sa vremena na vrijeme se dešavaju rasprave po kući, dok jednog dana nije kulminiralo, viče se, lomi se! Popizdje brat i izleti iz kuhinje, kad vraće se trenutak kasnije, otvara vrata i radi - pušite ga DPSovci!
I zalupi vrata.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Izadjite do 12-13 obavezno, nakon toga iz sata u sat jako raste sansa da ce nesto da se desava, da zatvaraju gradove itd
Sent from my phone
U Berane i Kotor nije bilo tako.
Dok u BR jeste. To znači da je sve individualno
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kako to misliš?
Je li ti ovo generalizuješ Bošnjake da su šverceri?
Druže pogledaj ko su Škaljari, Kavčani, Panteri, Šarići itd. itd. Jesu li to Bošnjaci?
Jesu li Bošnjaci palili CG zastavu u Beogradu? Bošnjaci se ponose našom državom, himnom, zastavom koja iako su oni Islamske vjeroispovjesti ima krst i život bi dali za nju.
Ne razumijem šta si htio da uradiš s ovim komentarom pa moram da te malo pecnem ovako?
Ova priča ti je taman na ruku DPS-u.
Bošnjaci praštajte mu, ne zna šta priča.
Preznojavanje dobih, ovo je po meni pokazatelj etničke mržnje.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ja se nadam da će se uigrani sistem za pljačku i nerad rasturit, to je početak pa dako vremenom počnemo da ličimo na normalnu državu. Ovaj mali procenat ludaka, sa svih strana, treba vratiti u njihove male mikokosmose mržnje da žive srećno do kraja svojih ispraznih života.
To je ono što ja očekujem od ovih izbora, znam da je mnogo ali nada zadnja umire![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Policija ti je pola pola kao i vojska. Dovoljno je da jedan spusti oruzje i raspade se formacija. Drugo, nema puno ni crnogoraca vojnika i policajaca koji ce za 300e ispalit metak. A tu je i strah od linča koji usledi posle toga. Ne bi se ja uzdao na tvom mjestu previse u vojsku i policiju. Mada ova luksuzna vozila koja su “iznenada” dobila rotacijska svijetla mogu da rade za tebe al opet plaćenička vojska se kroz istoriju pokazala uvijek kao bzv rjesenje. Pogledaj istoriju Italije. Nije da ne mislim da SPC treba reformisati al mislim da ta reforma treba da dodje iznutra a ne spolja pa i po cijenu da se nikad ne reformise. Skakljive i opasne su to stvari.
Last edited by Caesar; 29-08-20 at 11:54.
γνῶθι σαὐτόν
"Živjeli smo u stan od 128 kvadrata u Podgorici, koji smo platili 26000 eura i bili smo uvijek raštrkani. Ljepše je prodati taj stan, kupiti novi od 75 kvadrata i vratiti u džep 28000 eura, da se osjeti ta topla atsmofera."
Suljo Mustafić, vjerovatno.
Last edited by Albatros; 29-08-20 at 11:57.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Druže, CG muslimani i "bošnjaci" su dva različita pojma!
Pravi CG muslimani ne mogu da smisle "bošnjake"
Tako, da se razumijemo, ja ne pričam o muslimanima, nego o "bošnjacima"...!
Mislim, bošnjaci poštuju CG a smeta im NJEGOŠ, KIŠ i oće da mijenjaju našu zastavu!? Ko je ođe lud!?
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 29-08-20 at 11:58.
Dug će biti put do normalizacije. Imaš ljude koji bi da kolju u 21 vijeku sve koji ne misle kao vođa i to smo mogli da vidimo ovih dana sa dokazima prepiski. Najžalosnije je što niko nije priveden jer očito državni organi takve poruke smatraju normalnim. Nije baš mali procenat ludaka i to je još gore...
Neka po našoj braći Bošnjacima. Svi smo mi isti narod.
Oni su dobrim dijelom preplašeni od politike 90ih (mada je tada Milo bio i perjanica takve politike) a dijelom kao i dio Crnogoraca indoktrinirani, a dijelom kupljeni kao i svi ostali u CG pa i Srbi (view Andrijevica).
Nije lijepo to da pišeš.
Molio bih sa ne ulazimo u raspravu po tom pitanju.
Nikad više naših građana nije bilo otriježnjeno, jer je sve ogoljeno, a otrijžnejnih ima kod svih, sem onih što su kupljeni, oni ćute i trpe zarad svog sitnog interesa i pokopaše sve nas.
Radujem se
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks