Jedno pitanja za vaseg predvodnika sa foruma, vojvodu Gandalfa. Najavljivao si tokom kampanje dvije velike afere, prije neki dan si pisao kako su dps u niksicu napustili bitni ljudi, kako su uzeli spiskove itd. Sta se desava sa tim aferama I spiskovima. Koja je muka sto ne izbacate? Ili pak nemate nista bez prazne price ko I svaki put do sada.
Po prvi put, poslije ko zna koliko vremena, se osjeca sloga u narodu. Osjeca se energija i polet, konacno ljudi na glas govore ko je kriv za sve ovo, korupciju, kradju, namjestanje poslova, mito... Sve ono zbog cega vecina lose zivi, a mala manjina privilegovanih i nesposobnih ljudi uziva u bogatstvu zato sto su se snasli i zato sto su poslusni. Mislim da ce dosta ljudi izaci na izbore i da ce dosta ljudi glasati protiv ove parazitske vlasti, i da ce biti vecina protiv njih, samo sto rezultati nece biti takvi...
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Eh ko pamti Narodnu slogu... Takva energija i bratska ljubav se nije ponavljala od tada. Sinoć slušah neke stare govore, što Vickovića, Šoća, Slavka, bilo je tu strašnih ljudi ali i masu neljudi je odatle izmiljelo. Koliko su tada govornici bili konkretniji od današnjih.
na celu sa DF-om nema sloge i nikad je nece biti.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Druže, Krivokapić kao nosilac liste je prihvatio ekspertsku vladu..
URA će se svakako pitat, pa to nije oću neću, ali oni su je korektno unaprijed prihvatili.
A ti slobodno glasaj za Gvozdenovića (br2 na listi) Simovića, P. Ivanovića i Boškovića (među prvih 10), jer evo ne znam šta da ti kažem. Ako ti misliš da je to dobro, samo naprijed, samo znaj da tim činom gasiš svijetlo za budućnost moje troje djece.
Živio. No hard feelings
#Jer znam da ne koračam sam
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
E bogme muka je velja na DPS.
Vrše neviđen pritisak na svoje glasače koji su podržali crkvu.
Kako smo srećni ljudi mi, slobodni, koji nikad sa đavolom tikve ne sadiše.
Jedna je vec izašla a to je kuća koju je Hrapović skrivao sve ovo vrijeme. Ali to nije dovoljno velika afera jelte... Da čovjek ne prijavi kucu od 100+ kvadrata i da 2 Dana prije toga kaže da nije njegova a posle kaže da jeste ali nije prijavio.
Druga ce brzo
A što se tiče NK razmisli što je Grbović krenuo da išklepeta Damjanovića i oko kojih su se ljudi svađali.
Kao i što je u Nk preCednika dočekalo manje od 50 Nikšićana...
Sviđa mi se ovo vojvoda.
Hvala svima na epskim pjesmama suzu ste mi ukrali ali od smijeha
A Zedde ArchDuke![]()
Last edited by Gandalf_White; 27-08-20 at 10:33.
One Ring to Rule them all...
Sve sam gledao za 30 godina ove vlasti ali Savo Parača zvani otpremnina je obrnuo igricu...
Hahahahhahaha
Kuku![]()
One Ring to Rule them all...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Znaci toliko si gadan da ukrades od drzave i da ko zna koliko miliona uzmes da bi izgradio vjetroelektrane i nakon svega toga imas obraza da uz racun za struju postavis 3 ili 4 stavke da ti ovaj narod placa za to.
I sad mi neki forumaski magovi kazu da ce nam dps spasit drzavu, a od cega da je spase jadnice, sve ti uzese i vazduh i vodu i hljeb.
URA govori o ekspertskoj vladi i optuzuje DF da je protiv nestranačkih ličnosti a baš je DF za nositelja liste stavio nestranačku ličnost i profesora na fakultetu. Što nije URA to uradila?
I zašto toliko insistiranje na nestranačkoj vladi? U kojoj zemlji na svijeti državu vode nestranacke ličnosti i eksperti? Koji eksperti uostalom? Koji su im naučni radovi i reference?
Ne nego najbolje da vode ove teleće glave iz Dps-a što ne znaju tablicu mnozenja
Crnogorac sam, liberal, nije mi jasno ko može dati glas ovima što uništiše sve evo 30 godina. Sva omladina bježi iz zemlje, ostaše samo nepismeni i neobrazovani da mašu zastavama, a ovi im se sprdaju. Zaboravljate da je Dpa mahao srpskim zastavama 90ih, ne brinite mahaće i propali DF crnogorskim zastavama čim se vlasti uvati, dolazi to na svoje, neće biti većih Crnogoraca od njih ( ovo pričam za one kojima su bitne zastave, a to što CG puca po svim šavovima to nije bitno, a i to je nedokučivo takvom sklopu intelgencije objasniti, zastave su im plafon, gornja granica shvatanja države )
Edit: Evo ovaj aveta veli da vas zapadne gori bi bili no oni. Smijeni druže vlast 30 godina se nije mijenjala pa ćeš vidjet kako će raditi, pa ih kazni za 4 godine, pa vrati opet Dps tada, ako ne završe svi na jedno mjesto, jer su pošteno radili. Svake 4 godine su izbori da se mijenja nešto, a ne glasaš ovu propast jer veliš nema boljega, a ne znaš niti si ikad vidio bolje. Ogranicen si ka' balkon
Last edited by Pterodaktil; 27-08-20 at 12:00.
Odgovoriću ti, prije nego što te stavim na ignore.
URA da znam nije napadala DF da je
protiv ekspertske vlade, to je podmetačina rekao bih.
Drugo, da DF+SNP+Ujedinjena+Radnička+nezavisni nije stavila nekog kao prof. Krivokapića prnuli bi u čabar. Prvo ne bi SNP prihvatio da ih vodi Andrija Mandić, a mnogo naroda koji će da glasa tu koaliciju ne voli mnogo Mandića, a Krivokapić je čovjek iz naroda itd.
Dritan je idealan, jer je Albanac i kosmopolita, pa svakako treba biti tutuš da povjeruješ u propagandu da će on i Filip Adžić iz stare cetinjske liberalne porodice prodati Crnu Goru Srbiji. Da je npr. Mara Šćepanović ili Maja Kostić Mandić na čelu liste bilo bi mnogo lakše prodati tu priču. Priznajem da ni ja to nijesam kontao u početku, al sad vidim da je Dritanga idealan da pogura priču ekspertske vlade i vraćanja CG na pravi kolosjek, a to je demontaža korumpiranog sistema i ubrzavanje ka EU.
A sad, welcome to ignore
#jer znam da ne koračam sam
Last edited by kimmi; 27-08-20 at 12:11.
Neka opozicija vodi drzavu ako pobijedi. Kakve su to bajke o ekspertskoj vladi i gdje to postoji? Ima li neka drzava u kojoj nestranački eksperti upravljaju ministarstvima?
A baš oni koji se najviše pozivaju na ekspertsku vladu na svojoj listi nisu stavili nestranačke ličnosti i eksperte. O tome pričam.
Pitaš ko će da vodi zemlju? Najbolje da je vode propali članovi DPS-a koji su zbog gubitka privilegija prešli u opoziciju. Valerija Saveljic da nas vodi koja se posvadjala sa Vericom Maraš kad joj je ova smanjila platu. Dok je primala 3000 e mjesecno potpisivala je izvjestaje.
Ili one dvije profesorice sa fakulteta kojima je ukinuta katedra za jezik, pa se naljutile i presle u URA-u.
Ili Zarko Rakcevic da nas vodi.
Ili Caro Pavlicic.
Bozena "da zivimo bolje" Jelusic da bude ministar prosvete.
Last edited by filter; 27-08-20 at 12:07.
E pa ove sprdnje, pročitsh post prije no što je završio na ignore listi.
Dođe lik, registruje se, predstavlja se kao opozicionar i pljuje po URI i ekspertskoj vladi..... ali ne može ovo. Ako su na ovakve stvari spali u DPS propagandnim štabovima, definitivno PADA DA OSVJEŽI.
Inače još nijesam sreo opozicionog glasača koji je protiv vlade koju će voditi struka.
Za tu "aferu" nijesam ni cuo ako ces mi vjerovati. Vjerovatno zato sto ne citam srbin info i slicne portale, mada vam je afera toliko jaka da nas je sigurno uzdrmala do temelja, a posledice cemo vidjeti tek u buducnosti. Pretpostavljam da ce sledeca "afera" biti kako Milo nosi cipela od 150 eura I da I'ma cak 2 razlicita para.
A Mila je docekalo mnogi vise ljudi nego sto ti pricas, a docekale bi ga hiljade, ali je problem sto je dosao u sred radnog vremena, a nasi glasaci su radni I vrijedni ljudi koji su zaposleni, nije kao ovi tvoji sto sjede kuci I kukaju.
Last edited by Camil Euforija; 27-08-20 at 12:13.
To je to, da je Dritan - Marko, Milos, Nemanja, Petar onda se oni ne bi mnogo bojali, a ovako znaju da Alabanac, musliman nece uci u koaliciju sa DF-om i ukrast nam drzavu i ponijet je u Srbiju, to njih najvise i boli, sto gube polako od onih koji su im bili tas na vagi od 2006 na ovamo, a to su muslimani i drago mi je da se to desava.
Ti si druže zaljubljen u Dps, ja ti rekoh da su tamo nepismeni ljudi i da ih pola ne zna tablicu množenja. Druga stvar je što ti misliš da su to doktori nauka. Zatupljen si. Ko god da dodje umjesto njih ne može biti gori. Da postaviš neko dijete od 15 godina bolje će se snaći nego pojedini
Ekspertsku vladu nismo mi izmislili to postoji i primjenjivalo se u svijet, a kao što he izjavila Ura to bi trajalo par godina do očišćenja biračkog spiska i prvih slobodnih izbora u CG
Sad bi bila fora da DPS ukrade ideju o nestranackoj vladi i kaze: "Nasa nestranacka vlada ce biti patriotska, a ne neka četnička nestranacka vlada!"![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
da su pametni to bi odradili davno, ali su izgubili kompas potpuno, vise ne znaju sto je realan zivot, imaju njihovu stvarnost i to je to, ne razumiju prosjecnog gradjanina i njegove potrebe, pogledajte Duska i Mila, ni oni vise ne vjuruju ono sto pricaju, samo vrte jedno te isto
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Samo da ne bude da je ekspertska vlada izmišljanje tople vode i nešto nečuveno u svijetu: https://en.wikipedia.org/wiki/Technocracy
Imate dolje primjere iz EU, preko Sovjeta, Kineza, pa do Singapura, Tunisa i pokušaja u Grčkoj i Češkoj.
Last edited by LostInHollywood; 27-08-20 at 12:22.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks