Ajd' dobro, sacekacu.. Mozda me Camilova ekipa razuvjeri.![]()
Polako momci, tek sad slijede napadi na Dritana. Daleko je nedjelja ima Ćamil i ekipa da se raspisu.
Ajd' dobro, sacekacu.. Mozda me Camilova ekipa razuvjeri.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Zao mi je samo stoovo nije Dritan dodao....
....dobiti ekspertsku vladu, bez politicara....a i da se popovi batale politike!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakva bi BOMBA bila da ostatak opozicije kaže da prihvata koncept vlade stručnjaka, bez političara, sad pred izbore. Ti koji odbiju mogu slobodno na smetlište istorije.
Mislim, ionako će je morat prihvatiti ako se URA bude pitala. Ne znam glasača opozicije, a znam ih iz svih partija, kome ovakva ideja smeta.
Zbog svega toga, zbog borbe za životnu sredinu i humanu gradnju, ekipe koju su skupili i davanja prednosti struci, moj glas i cipan cijele moje porodice ide njima.
Mislim da će biti, posebno u PG, iznenadjenje izbora. Niko više ih ni ne pokušava spustiti na nivo cenzusa. Bravo momci, znam da čitate, sjajno odrađen posao.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 26-08-20 at 23:39.
Pazite tekst na analitici ahahahhahaha
Pozivaju se Varvari i Vojvode umirem ahhahahaha
"Śetite se navijači, Varvari, Vojvode, Orlovi... potonje fudbalske izdaje od braće poreklom iz Crne Gore, ako vam ruka sune ka nekom od brojeva politike kojoj i ovi fudbaleri pripadali, a čiji su navijači, Delije i Grobari, noćima gađali da ti užde zastavu. Ama na nju su i ljući neprijatelji, koji nijesu bili izdajice roda i doma crnogorskog, ka oni, džaba kidisali. "
A ne brini, neće se popovi bavit politikom čim se zakon skine sa dnevnog reda ili izmjeni kako su tražili.
Nego DPS stalno čačka crkvu i to pitanje gura u žižu jer čime će drugo da se bave. O čemu da pričaju?
Hoće li oni da pričaju o borbi protiv korupcije? Oni koji nam pitke rijeke staviše u cijevi i to nam papreno naplaćuju, da pričaju o zaštiti životne sredine? Da neće možda o ekonomiji i smanjenju duga ili rastu zapošljenosti? Ili pak o vladavini prava? O humanoj gradnji? Možda o jačanju institucija ili o napretku ka EU? Oni, hibridni režim? Pa o čemu će da pričaju no o crkvi i da dižu nacionalne tenzije? To im je jedino ostalo....
Last edited by kimmi; 26-08-20 at 23:51.
Ljudi, pustite vise otrovne umove da hranite pricama o popovima i cetnicima, zar ima ista vaznije od tehnokratije, koja je na pomolu?? Ekspertska vlada bez politicara!!! Pustite ih neka se koprcaju izmedju sebe sa crkvama, komitima, zastavama...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Jel imaš ti nešto protiv koncepta ekspertske vlade bez političara koji je ponudila URA?
Jel smatraš da treba mijenjati sistem na taj način, iskreno ne vidim bolji, ili misliš da treba da tavorimo u nacionalnim i vjerskim rovovima i da guslamo o crkvi još jedno 30 godina??
Pitanje crkve će se staviti ad acta usvajanjem amandmana MCP i to je to. Valjda smo država a ne vaseljenska patrijaršija, pa da se bavimo crkvom po vas dugi dan.
Last edited by kimmi; 27-08-20 at 00:19.
A druze ja sam ti pogresna adresa za ta pitanja posto sam ja URA. Mogu samo da ispravljam vase neke pogresne percepcije i dozivljaje glede nje ali me mrzi. Meni nije mrsko ni drugi biti u vasim projekcijama ukoliko to doprinosi raspravi i da dodjemo do sustine. Da je ovo neki propagandni poligon koji ima neki uticaj ja bih i donekle shvatio neka djelovanja ovdje ali forum je davno passe za tu vrstu nadgornjavanja.
Ukratko URA tehnicki nece ici u koaliciju ni sa kime vec je ideja da se vrse pregovori oko podrske tehnicke i ekspertske vlade. Svaki potez izborne koalicije SPC u CG u izbornom danu i nakon toga bez usaglasavanja sa Demokratama i URA je nelegitiman i u svrhu daljih podjela.
Mislis na onu da su Crnogorci komunisticka kopilad ili na onu da su nakot i kako treba sa njima ili mislis na onu kad je "ublazavao" te izjave pa rekao da i kopilad treba ljuljati i paziti jer su necija djeca? Covjek je prokleo 2/3 Crne Gore, o cemu treba jos da pricamo!? Covjek je posijao toliko koliko i DPS i on nije nista drugo do druga strana medalje. Neko kome je on pri srcu je u potpunosti jednak onom koji gaji simpatije prema rezimu i tu nema dvojbe.
Last edited by Rodion Romanovich; 27-08-20 at 00:29.
Sad će ti Rodion na ovo reći nešto o Amfilohiju.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Pa i nije Crkva odavno. Niti ima ijednu izjavu kojom bi bio prepoznat kao lice koji sluzi hriscanskoj vjeri, niti je covjek koji ljude gleda kao sva bica od Boga vec nacionalista i promoter mrznje i podjela. Njegove crkve su pretvorene bukvalno u izborne stabove, sto je nezabeljezen slucaj u svijetu a on je lider jedne parapoliticke organizacije.
Amfilohija ste vi unijeli u pricu i promovisete njegove stavove tako da ne znam sto mene spominjes ili opet implicite sami sa sobom ratujete i proglasavate za... Kad bi ovdje neko imao volje i zelje za raspravom sa vama pa da poslozi ovu eksploziji kontradiktornosti.
Last edited by Rodion Romanovich; 27-08-20 at 00:45.
Ufff kad zavladaju eksperti.
Svaki gradjanin ce rjesavat diferencijalnu jednacinu dok si reko keks.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Eto tako![]()
One Ring to Rule them all...
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
https://www.facebook.com/42152878790...4530097274887/
Šteta što kampanja o razotkrivanju ovog mita nije bila veća.
U komentarima ispod tekstova mogu se naći zanimljive stvari, a u jednom stoji ovo:
"Glasac vlasti presavija jednom listić i obavezno daje onom ko stoji pored kutije da mu pocijepa kupon. Glasač opzicije dva puta presavija listić i obavezno sam skida kupon, sva filozofija je u tome"
A vi viđite funkcionira li ovo na ličnom primjeru...
Nisam znao da sam glasač vlasti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks