Evo i tabla za put kroz martinice, da vidimo kad i zvanično poceti, vidio sam da su masine spremne
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
I taj put mi treba, pa da do kuće idem ka čoek
Ali taj neće brzo, to sigurno....
Ne vala bas nema niko. Dzabe ti fancy moderna masinerija ako ne umijes da je koristis ili ako nemas radnika da je koristi.
Bemax je radio bulevar od kruznog toka do Panonke/Tehnomaxa. Provozaj se i vidi na sto lici. Tuga od nadzornog organa sto je pustio u promet prvi dan.
Onda se provozaj od Niksica do Vilusa i vidji kako su Mehanizacija i programat iz Niksica odradili posao - mislim na ovaj fresko renovirani dio.
Tako da nije Bemax sve i svja u CG. Ima jos firmi koje rade pristojno. Ali jos nema neke da krsteno napravi sahte na ijedan bulevar.
Usput da pitam, zasto nema crvene trake na Bulevar Svetog Petra za bicikliste?plaky
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Polako, za to moraju da otmu dodatna sredstva iz nekog fonda...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Prodjoh dana bulevarom onim dijelom od Mase pa preko mosta put grada...je li onaj dio stavljen novi asfalt jer ako jeste to je katastrofa kako je krivudav, sav na talase.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Insta profil glavnog grada, zadnjih 10 postova samo ulaganja, trosenje para... ko je odje lud?
nothing comes from violence and nothing ever could
evo ih danas prave bankine oko trotoara na vijadukt put rogama. neko je konacno ukapirao da su napravili los ugao za skretanje i da moze nwko da pokupi pjesake sa trotoara. pa vise nema bez 50cm trotoara a sici sa njega ne mozes.
kao sto rekoh, da mi je upoznati projektanta puta, da mu vidim te lego kockice sa kojima se igra.
ocekujem jos da se postavi 20 lezecih policajaca kada ukapiraju da je ukljucenje nepregledno.
ovo vec nije do bemaxa, vec do projektanta. ocekujem da se za jedno godinu dvije uspe jedno pola miliona da se isprave greske na projektu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nece biti biciklisticka, nego zuta traka za taksiste i autobuse.
pa i boska buhe su nakon sto cedis zavrsio posao ponovo presvukli...bolje bih to lopatom izravnao...
a ima i nedje snimak valjka kad su radili tu trecu dionicu na bulevaru..to neka mala igracka,nije ni cudo sto je tako ispalo
Slovencima sto su nekad radili po Cg i Sozinu nisu ni do koljena.
I dan danas se sjecam, kad se Sozina radila,sa
jedne strane poceli nasi,firma Boksiti a sa druge
Slovenci, po pola da bushe, Slovenci odradili svoje u roku, a nasi nisu ni 40%,
Sjutra naslovna u novine "Sreli su se ama knap"
Slovenci dovukli opremu kojom su bušili tunel Karavanske, Boksiti kupili novu pogrešnu opremu i taaaako...
TT
E ne, taj mali 1x1m vrag se nikako u ravni sa asfaltom metnut ne moze pa da ga jebes...
Inace - Trubjela Vilusi - kakva relaksacija![]()
Boksiti su naisli na losu stijenu koju su morali mnog vise da armiraju nego sto je bilo po projektu... e sad, ko je pogresno uradio geoanalizu ne znam
zato su slovenci "produzili" da nas sretnu
------
Nego, da vas pitam, je li iko primijetio (ili ja zaboravim da vozim na momenat) kako kad ides onim novim putem ka Lustici pa naidjes na onu "lakat" krivinu zapravo to nije jedna krivina no 3 povezaneBarem 20-30 puta sam prosao tuda i niti jednom nijesam uspio da je izvezem bez korekcija volanom (malo vrati, malo jos skreni - ne znam razumijemo li se
)
Samo jednom sam iz prava Lustice prosao OK, ali sam sjekao tudju traku i na ulasku i na izlasku
Obicno je valjda pravilo da to bude jedan luk, a ne lomljave nekakve![]()
Prodjoh Bulevarom - miline ove - nema više uz trotoar one rupe od šahti pa da ih izbjegavas i gledas oces li koga sa strane zakaciti.
Nego je poznato da se nasem narodu ne moze udovoljiti.![]()
Niti jedna krivina nije izvedena kao jedan luk (bar ne bi smjelo) već postoje tzv. poveznice do glavnog luka krivine. Dakle prvo počinje krivina sa određenim prečnikom, pa onda sa još manjim, pa onda sa još manjim,... Ako je to izvedeno kako treba onda se u vožnji prosto ,,dodaje" volanom, a na izlazu oduzima postepeno i prelaz krivine je prirodan. Da je sve jedan luk na početku krivine bi se moralo smotati koliko treba što bi zahtevalo i nagle pokrete... Elem, uglavnom se radi o loše urađenim (ili projektovanim) poveznicama.
Sent from my Motorola 8400
lose sam se "odrazio"ali smo se razumjeli
tamo malo dodas, pa oduzmes, pa dodas pa oduzimas da izadjes iz nje, sto na mali precnik krivine kad ides ka Lustici bas malo cimne covjeka... prvi put sam mislio da sam nesto lose usao u krivinu, ali kako sam naredni put pazio, pa opet naredni ostadoh zbunjen
https://www.danilovgrad.me/me/vijest...u-danilovgradu
Evo i Baku ulica završena
https://podgorica.me/vijesti/301
Iako je rok za izgradnju kruznog kroz blok 3 mjeseca , bas brzo napreduje.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks