Dje ima kilo krapa 2e? Pa ribolovci ga toliko prodaju natkupcima nekad i više....
To je realno top cijena, jedva čekam da probam![]()
vjerovatno u one plastične posude što se hrana u Voliju pakuje....moze to lijepo da izdrzi..ja niejsam jela corbu, ali ocu jer ribu ljepše spremljenu ne pojedoh....evo poredjenja radi, u Zlatibor smo juce jeli krapa, stvarno su tamo zvona od velikoga krapa od 7 ili 8 kg ali 12 eura brate porcija?! Čorba mi se nije dopala iako je bila krcata ribe, što jes jes, (meni je riblja čorba u restoranu Jezero najljepsa koju sam jela) a krap je bio dobar ne mogu reci, ali ljudi vjerujem da kod Steva za mnoooooogo manje para dobiješ bolji obrok!
Nećeš pogriješiti ako voliš krapa![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Dje ima kilo krapa 2e? Pa ribolovci ga toliko prodaju natkupcima nekad i više....
To je realno top cijena, jedva čekam da probam![]()
Po Zeti ima, na Golubovce, po sela idu i iz kola prodaju.
To su krapići po po kila, kilo.
A oni od 5-6-7 su po 5-6€.
Vi ka` da u Pariz živite.
Ja sam nosio posudu za čorbu. Čovjek je drži u nekim posudama od po 2 litra pa mi rekao aj da te ne dužim sa posudom da moraš da mi je vraćaš tako da sam ponio svoju. Ja ne volim ribu, a ne podnosim riblju čorbu ali su moji kući bili vrlo zadovoljni. Njih troje za 10 eura se prejeli plus 5 eura dva litra čorbe, još im za kasnije ostalo.
EDIT: Rekao je čovjek da je više orijentisan na proizvodnju nego na spremanje. Prodaje marinadu 10 eura litar.
Last edited by ćepanica; 24-08-20 at 19:37.
Bio sam danas kod Steva i prenio mu ove pohvale sa foruma, bješe mu milo
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
A đe, jednom neđeljno kod Steva obavezno što se moje familije tiče. Što ti je kad imaš dobar i povoljan produkt + moć foruma. Eto nas je desetak već zadovoljnih, svi smo sigurno preporučili i prijateljima - eto mu odmah 20-30 stalnih mušterija i to samo od nas.
Samo neka tako nastavi, konačno da počinem što se krapa i riblje čorbe tiče.
I to u ovo vrijeme, kad je 2 burgera 15 eura...
Stvarno ogromna preporuka za Steva, znam da sam redovan kod njega od kad ga otkrismo..
Jegulja pošto je? Studio?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nisam siguran za cijenu jegulje, ali prvi put čuh za jegulje iz Morače? To mi bješe novo, ove njegove su upravo te
Bgm je nema ispod 10€ niđe.
Moji love po Morači ali je malo ima.
(Ne love za prodaju no za nas za merak)
Bolje su rjecne nemaju smek. Bilo ih je i u Zeti.
Posto odavno nisam jeo u Rostiljadu,a cuh svakave komentare..
Ja samo imam da kazem da je odlicno mijesano meso bilo (kobasice onako ali nisam ni ljubitelj)pomfrit ne znam jel' ili nije iz kesice,odlican.
Salata sopska 7od10
Osoblje profi
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
@Ben Dover
Ima, mislim da mi je rekao 9e za kilogram, neka me neko ispravi ako griješim.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Realno i jeste...😉
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dje se jedu najbolje lazanje u Pg ?![]()
Ima li ko kakvu preporuku za dobru pastu? Mimo Gardena i Per Sempre-a?
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I am not i danger, I am the danger.
Mico(otac) drzi Pecenjaru ili ti sad nacionalni restoran Gurman, a sin(Slavko) Ariu.
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I am not i danger, I am the danger.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks