Page 146 of 487 FirstFirst ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... LastLast
Results 3,626 to 3,650 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    DPS će dobiti na izborima. Nikada diktator nije pao kada je narod podijeljen, već kad se narod ujedini. A nismo nikad više bili podijeljeni u poslednjih 30 godina. Daj bože da griješim, ali ovo je čisto izrežirana podjela.
    Ja ne vidim podjelu uopšte.

Vidim narod kome plamte oči dok pričaju o potrebi glasanja za opoziciju. Nikad, ali nikad, ovako nije bilo.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

2. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Ja samo ne znam ko ce sa df-om...sa milacicem kretenom. Svi oce vlast da mijenjaju ali df-demos-ura nece moc da se dogovore oko 9 od 10 tacaka kad za sto sjednu. I da nece da traze podrsku od Sd-a i sdp-a da zakon mijenjanju....bozana juce na jednu stranu, milacic na drugu.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Novo
    Draginja vs ?

https://www.facebook.com/12625593738...3Q&d=null&vh=e

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    330
    Thanked in
    205 Posts

Da li je predsjednik u obavezi da predloži mandatara iz skupštinske većine ili bi u slučaju da opozicija nadjača na izborima DPS, predsjednik mogao za mandatara da predloži nekoga iz DPS-a? To ne prođe skupštinu, probiju se rokovi za formiranje vlade, novi izbori se raspišu... Da li je taj vid opstrukcije realan? Čini mi se da je neko ovdje pominjao takav scenario.

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Ja samo ne znam ko ce sa df-om...sa milacicem kretenom. Svi oce vlast da mijenjaju ali df-demos-ura nece moc da se dogovore oko 9 od 10 tacaka kad za sto sjednu. I da nece da traze podrsku od Sd-a i sdp-a da zakon mijenjanju....bozana juce na jednu stranu, milacic na drugu.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Jednostavno je...

URA traži podršku za ekspertsku vladu, nije problem i da DF da nekog eksperta. Vidio sam da ih je na temi ekonomije predstavljao lik koji je završio ekonometriku u Tokiju. Daj takve i nema problema.

Znaš li koliko je ljudima bitno šta je neko po nacionalnosti i vjeri, ako zna da radi svoj posao? Nebitno potpuno.

Zar nije to bolje nego da državu vode ministri pomorstva i saobraćaja koji nikad na brod nogom stali nisu, razne Klice, Petar Abu Dabi fond Ivanović, P. Bošković koji je nosio prsten sa 4s na fakultetu a sad je veliki Crnogorac i "ekspert" je za sve, Stijepović bio ministar prosvjete itd itd itd

Naravno, usvoje se amandmani MCP na zakon o vjeri i idemo dalje ka EU.

Ionako je Pipun izjavio da neće insistirati na pitanjima koja dijele opoziciju makar dvije godine....

7. The Following 5 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Hoces ekspertsku vladu u zemlji koja je brendirana kao mjesto dje eksperata nema.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

9. The Following User Says Thank You to Moracikus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Jednostavno je...

URA traži podršku za ekspertsku vladu, nije problem i da DF da nekog eksperta. Vidio sam da ih je na temi ekonomije predstavljao lik koji je završio ekonometriku u Tokiju. Daj takve i nema problema.

Znaš li koliko je ljudima bitno šta je neko po nacionalnosti i vjeri, ako zna da radi svoj posao? Nebitno potpuno.

Zar nije to bolje nego da državu vode ministri pomorstva i saobraćaja koji nikad na brod nogom stali nisu, razne Klice, Petar Abu Dabi fond Ivanović, P. Bošković koji je nosio prsten sa 4s na fakultetu a sad je veliki Crnogorac i "ekspert" je za sve, Stijepović bio ministar prosvjete itd itd itd

Ionako je Pipun izjavio da neće insistirati na pitanjima koja dijele opoziciju makar dvije godine....

Mislim da je suvišno to crtati ljudima. Stranka koja među poslanicima ima jednog Andriju Nikolića i onu sa šeširom, vladu u kojoj je ministar jedan Kenan, Simović, đe su podijelili satelitima Monteput i druga preduzeća u kojima partijski se zapošljava isključivo, pa zar je vrijedno da se crta bilo kome išta kimmi? Sjećam se koliko se uvreda upućivalo za Medojevića na ovom forumu ranije, sada se prešlo na druge opozicione likove. Zamisli glasaš partiju čiji su glasači tipa "ZiviJo preSednik Mile Džukanovic" , a reći da su drugi kreteni...

11. The Following 7 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Da li je predsjednik u obavezi da predloži mandatara iz skupštinske većine ili bi u slučaju da opozicija nadjača na izborima DPS, predsjednik mogao za mandatara da predloži nekoga iz DPS-a? To ne prođe skupštinu, probiju se rokovi za formiranje vlade, novi izbori se raspišu... Da li je taj vid opstrukcije realan? Čini mi se da je neko ovdje pominjao takav scenario.
    Obično prvi na razgovor kod predsednika idu predstavnici poslaničke liste koja je osvojila najviše glasova.
    Tako da je vrlo realno da predloženi mandatar bude iz DPS-a.
    A onda u roku od 90 dana mu treba obezbediti skupštinsku većinu.

Thanks Thanks Given 
    26,262
    Thanks Thanks Received 
    8,425
    Thanked in
    4,149 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Jednostavno je...

A kome pričaš moj Kimi. Ovi samo traže izgovor da opet i opet glasaju DPS. Zbog nekog ličnog interesa. Reći za Milačića ili bilo koga da je kreten a imati onakve ljude na ministarskim pozicijama je licemjerno do bola. I to sam blag sa riječima.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

14. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Eo vele da jedan Milačić išamarao onoga Zekovića sinoć posle emisije
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Vec te pitah ali vjerovatno nisi vidio.

Jasno mi je da ocete sa DPS-om posle izbora ali mi jos nije jasno ocete li sa SD-om posle izbora?
    Zar cete stvarno da progutate sve bljuvotine razmijenjene na adresi od SD do SDP i obratno?
    Šuška se da će sa DPS-om, ali ko zna šta će biti.
    Isti tako ko nam garantuje da od 2015. godine DPS i SDP igraju neku igru i da će SD da fasuje zbog afera i da bude žrtveno jagnje...

A za ovo drugo ne znam, nisam na listi, ni član, ni bilo šta. Nisam o tome razmišljao.
    Vidim da je Konjević podnio krivičnu prijavu protiv Hrapovića, tako da mislim da će se oni napadat svejedno i poslije eventualne koalicije.
    Mada ti znaš da je politika "*****" tako da je sve moguće.

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Mislim da je suvišno to crtati ljudima. Stranka koja među poslanicima ima jednog Andriju Nikolića i onu sa šeširom, vladu u kojoj je ministar jedan Kenan, Simović, đe su podijelili satelitima Monteput i druga preduzeća u kojima partijski se zapošljava isključivo, pa zar je vrijedno da se crta bilo kome išta kimmi? Sjećam se koliko se uvreda upućivalo za Medojevića na ovom forumu ranije, sada se prešlo na druge opozicione likove. Zamisli glasaš partiju čiji su glasači tipa "ZiviJo preSednik Mile Džukanovic" , a reći da su drugi kreteni...
    Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    A kome pričaš moj Kimi. Ovi samo traže izgovor da opet i opet glasaju DPS. Zbog nekog ličnog interesa. Reći za Milačića ili bilo koga da je kreten a imati onakve ljude na ministarskim pozicijama je licemjerno do bola. I to sam blag sa riječima.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
    Očigledno ne znate koliko ljudi ima koji politiku ne prate, ili prate toliko da pojma nemaju o nekim stvarima koje su upućenijim ljudima dobro poznate.

Ja zbog takvih ljudi ponekad napišem ponešto, jer ih ima koji svrate ođe i čitaju pa da ne bude da na glupe tvrdnje koje su skroz bez utemeljenja nema odgovora a ima itekako, a ne da bi ubjeđivao glasače DPS sa foruma.

Ne zanosim se da forum ima neki uticaj, ali ako moje (naše) pisanje bude imalo rezultat da se jedan glasač vlasti zamisli ili ostane doma ili glasa opoziciju, ili neki apstinent izadje da glasa, ja sam zadovoljan.

Last edited by kimmi; 25-08-20 at 09:50.

18. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Eo vele da jedan Milačić išamarao onoga Zekovića sinoć posle emisije
    Jedan ili Marko?

Koga Marko išamara...
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

20. The Following User Says Thank You to Beethoven's C*** For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Sad sam gledao debatu i neka ga je isamarao. Cijelo vrijeme je imao pik na njega i na kraju u zavrsnoj rijeci ga proziva i vrijedja iako ovaj nema pravo na odgovor. Bas bih volio da ne predju cenzus kad su ovakve ljige.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

22. The Following User Says Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

Jao sto je ovo , gledah debatu i vidjeh Milacica ko Erdogana... Erdogan drzi Kuran u ruci a Milacic Ikonu.... aooooooo
    sto je ovo

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Ima li link?

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ima li link?

Sent from my Motorola 8400
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Novo
    Draginja vs ?

https://www.facebook.com/12625593738...3Q&d=null&vh=e

Sto vidje u onoga da mi je znat, ona kao manekenka, njega ne bih komentarisao...
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I, hoce li to?
    Citamo vas, citamo..

Pratimo, povezujemo, ali da ne pravimo 'stetu' naivnima, po x put izigranima, ne treba nekad ni komentarisati ocigledno.

Ono sto je uvijek bilo potrebno (za moje suvereniste - patriote), osnovno je - Ustav znati obavezno napamet, zatim pratiti globalnu sliku svijeta (mi smo jedan genom u toj pojavi), nivoe tog odlucivanja, procjene vrednosti snaga, svjesnost 'nevidljivog' otpora, scenarija, i mogucih programa. Znati sve obavezujuce potpise na svjetskom nivou od strane nasih predstavnika u ime svih i nepitanih iz CG. Bez toga tesko da se van prevazidjenog lokal-traumatskog klisea moze ista povezati - a u tom istraumiranom stanju svijesti se nastavlja nesvjesnost. ".....ne znaju sta cine"
    Tesko je? Svaka skola je teska i nije uvijek bas 'prijatna'... Ostalo su "sarene laze", obsolete..
    Dobrodusni kazu, vjerujte u ono sto iskreno volite i cijenite, to je u stanju neznanja i nepoznanice jedini pozitivan izlaz ili put. Samo mogu da potvrdim to isto.
    Sve sto je neiskreno i iskalkulisano ne moze dalje od svima ociglednog.
    Nemojte da bude ono ...Igrali se "leleskinje boboskinje - koga cete... "
    Svaki covjek ima vise mogucnosti politickog izbora - glasanja..
    1. Od 18 god (nezainteresovanost ili uslovljenost roditeljskim potrebama i povjerenjem u njihovo iskustvo i znanje).
    2. U 20tim god slicno.. ali i dalje nesvjesno licne odgovornosti i glasacke ozbiljnosti za citav narod i sam put drustva i drzave..
    4. U 30. god vec sa frustracijama procjene uspjesnosti onih oko sebe i mnogih iznad njih...
    5. U 40. god poklopljeni strahovima licne "sudbine", zaostajanja za drugima oko sebe u materijalnom svijetu (procjene-panika-strah i trazenje izlaza u politickom aktiviranju na ovaj ili onaj nacin), opterecenost porodicnim mogucnostima za buducnost..
    6. U 50tim krece zajedljivost i licno, licno, licno - da komsiji crkne krava...
    7. u 60tim punoglavost i inat uz grupisanje..
    8. u 70tim postaje se jedinica u familijarnom kalkulatoru - korisnost..
    9. niste vise potrebni...
    Dakle, samo sabrati broj mogucnosti u licnom zivotu za neku akciju, sto nije tesko, jer ih nema puno u zivotu jedinke (4rogodisnji izbori nakon punoljetstva), i koliko puta je ta jedinka bila svjesna da od tog glasa zavisi buducnost zajednice. Svjesnost samo licne korisnosti (rezultat je u nizu koji sam navela), dovodi u svakom slucaju do stanja licne iskoristenosti za interes ko zna kojih jedinki.
    Ovo sve, ukoliko ste svjesni realnosti.
    Ukoliko je neko bio apstinent svjestan realnosti na osnovu informacija koje su bile dostupne - svaka cast. Za puno postovanje.. Taj zna kad je uzaludno a kad je vrijeme da reaguje.
    Strpljenje je odraz mudrosti, a pravovremena reakcija je izraz humanosti - vjecnosti.
    Svako dobro, i... volite se. Razlike medju vama koji pisete uopste ne postoje, ma koliko se trudili da se nijansirate. Potomci ce koracati stazama kojim ste ih uputili... Zajednickim.
    Svi ste vi dusa ovog naroda i kreatori buducnosti CG.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Vrati se Sveto i Maja. Nema dalje.

29. The Following 9 Users Say Thank You to Flexbux For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Ja oekujem u cetvrtak/petak da Draginja izveze Lovcen za 4:56...:stupid:
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

31. The Following 2 Users Say Thank You to Ben Dover For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    I, hoce li to?
    Citamo vas, citamo..

Pratimo, povezujemo, ali da ne pravimo 'stetu' naivnima, po x put izigranima, ne treba nekad ni komentarisati ocigledno.

Ono sto je uvijek bilo potrebno (za moje suvereniste - patriote), osnovno je - Ustav znati obavezno napamet, zatim pratiti globalnu sliku svijeta (mi smo jedan genom u toj pojavi), nivoe tog odlucivanja, procjene vrednosti snaga, svjesnost 'nevidljivog' otpora, scenarija, i mogucih programa. Znati sve obavezujuce potpise na svjetskom nivou od strane nasih predstavnika u ime svih i nepitanih iz CG. Bez toga tesko da se van prevazidjenog lokal-traumatskog klisea moze ista povezati - a u tom istraumiranom stanju svijesti se nastavlja nesvjesnost. ".....ne znaju sta cine"
    Tesko je? Svaka skola je teska i nije uvijek bas 'prijatna'... Ostalo su "sarene laze", obsolete..
    Dobrodusni kazu, vjerujte u ono sto iskreno volite i cijenite, to je u stanju neznanja i nepoznanice jedini pozitivan izlaz ili put. Samo mogu da potvrdim to isto.
    Sve sto je neiskreno i iskalkulisano ne moze dalje od svima ociglednog.
    Nemojte da bude ono ...Igrali se "leleskinje boboskinje - koga cete... "
    Svaki covjek ima vise mogucnosti politickog izbora - glasanja..
    1. Od 18 god (nezainteresovanost ili uslovljenost roditeljskim potrebama i povjerenjem u njihovo iskustvo i znanje).
    2. U 20tim god slicno.. ali i dalje nesvjesno licne odgovornosti i glasacke ozbiljnosti za citav narod i sam put drustva i drzave..
    4. U 30. god vec sa frustracijama procjene uspjesnosti onih oko sebe i mnogih iznad njih...
    5. U 40. god poklopljeni strahovima licne "sudbine", zaostajanja za drugima oko sebe u materijalnom svijetu (procjene-panika-strah i trazenje izlaza u politickom aktiviranju na ovaj ili onaj nacin), opterecenost porodicnim mogucnostima za buducnost..
    6. U 50tim krece zajedljivost i licno, licno, licno - da komsiji crkne krava...
    7. u 60tim punoglavost i inat uz grupisanje..
    8. u 70tim postaje se jedinica u familijarnom kalkulatoru - korisnost..
    9. niste vise potrebni...
    Dakle, samo sabrati broj mogucnosti u licnom zivotu za neku akciju, sto nije tesko, jer ih nema puno u zivotu jedinke (4rogodisnji izbori nakon punoljetstva), i koliko puta je ta jedinka bila svjesna da od tog glasa zavisi buducnost zajednice. Svjesnost samo licne korisnosti (rezultat je u nizu koji sam navela), dovodi u svakom slucaju do stanja licne iskoristenosti za interes ko zna kojih jedinki.
    Ovo sve, ukoliko ste svjesni realnosti.
    Ukoliko je neko bio apstinent svjestan realnosti na osnovu informacija koje su bile dostupne - svaka cast. Za puno postovanje.. Taj zna kad je uzaludno a kad je vrijeme da reaguje.
    Strpljenje je odraz mudrosti, a pravovremena reakcija je izraz humanosti - vjecnosti.
    Svako dobro, i... volite se. Razlike medju vama koji pisete uopste ne postoje, ma koliko se trudili da se nijansirate. Potomci ce koracati stazama kojim ste ih uputili... Zajednickim.
    Svi ste vi dusa ovog naroda i kreatori buducnosti CG.

Hvala Lepo
    Evo Maja, ziva je Admine izbaci bota

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

uh evo nas opet.
    je li moguce da mi jos zivimo ove scene

imam tasnju, imam masnju.... sluzbeno sam lice

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Last edited by Hell Raiser; 25-08-20 at 13:24.

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Odavno nista jace nisam gledao
    Glumac seljacina, jel ovako i u tursku kad ulazi u drzavne ili opstinske ograne, ulazi u trik majicu bermude i japanke ili ovo samo kod nas prolazi

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by aleksa111111 View Post
    Glumac seljacina, jel ovako i u tursku kad ulazi u drzavne ili opstinske ograne, ulazi u trik majicu bermude i japanke ili ovo samo kod nas prolazi

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Vidiš da ne prolazi, tu su patrole koje zavode red i disciplinuju turiste in our kantri.

36. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Page 146 of 487 FirstFirst ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)