Ja samo ne znam ko ce sa df-om...sa milacicem kretenom. Svi oce vlast da mijenjaju ali df-demos-ura nece moc da se dogovore oko 9 od 10 tacaka kad za sto sjednu. I da nece da traze podrsku od Sd-a i sdp-a da zakon mijenjanju....bozana juce na jednu stranu, milacic na drugu.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Novo
Draginja vs ?
https://www.facebook.com/12625593738...3Q&d=null&vh=e
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Da li je predsjednik u obavezi da predloži mandatara iz skupštinske većine ili bi u slučaju da opozicija nadjača na izborima DPS, predsjednik mogao za mandatara da predloži nekoga iz DPS-a? To ne prođe skupštinu, probiju se rokovi za formiranje vlade, novi izbori se raspišu... Da li je taj vid opstrukcije realan? Čini mi se da je neko ovdje pominjao takav scenario.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Jednostavno je...
URA traži podršku za ekspertsku vladu, nije problem i da DF da nekog eksperta. Vidio sam da ih je na temi ekonomije predstavljao lik koji je završio ekonometriku u Tokiju. Daj takve i nema problema.
Znaš li koliko je ljudima bitno šta je neko po nacionalnosti i vjeri, ako zna da radi svoj posao? Nebitno potpuno.
Zar nije to bolje nego da državu vode ministri pomorstva i saobraćaja koji nikad na brod nogom stali nisu, razne Klice, Petar Abu Dabi fond Ivanović, P. Bošković koji je nosio prsten sa 4s na fakultetu a sad je veliki Crnogorac i "ekspert" je za sve, Stijepović bio ministar prosvjete itd itd itd
Naravno, usvoje se amandmani MCP na zakon o vjeri i idemo dalje ka EU.
Ionako je Pipun izjavio da neće insistirati na pitanjima koja dijele opoziciju makar dvije godine....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Hoces ekspertsku vladu u zemlji koja je brendirana kao mjesto dje eksperata nema.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Mislim da je suvišno to crtati ljudima. Stranka koja među poslanicima ima jednog Andriju Nikolića i onu sa šeširom, vladu u kojoj je ministar jedan Kenan, Simović, đe su podijelili satelitima Monteput i druga preduzeća u kojima partijski se zapošljava isključivo, pa zar je vrijedno da se crta bilo kome išta kimmi? Sjećam se koliko se uvreda upućivalo za Medojevića na ovom forumu ranije, sada se prešlo na druge opozicione likove. Zamisli glasaš partiju čiji su glasači tipa "ZiviJo preSednik Mile Džukanovic" , a reći da su drugi kreteni...
A kome pričaš moj Kimi. Ovi samo traže izgovor da opet i opet glasaju DPS. Zbog nekog ličnog interesa. Reći za Milačića ili bilo koga da je kreten a imati onakve ljude na ministarskim pozicijama je licemjerno do bola. I to sam blag sa riječima.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Eo vele da jedan Milačić išamarao onoga Zekovića sinoć posle emisije![]()
One Ring to Rule them all...
Šuška se da će sa DPS-om, ali ko zna šta će biti.
Isti tako ko nam garantuje da od 2015. godine DPS i SDP igraju neku igru i da će SD da fasuje zbog afera i da bude žrtveno jagnje...
A za ovo drugo ne znam, nisam na listi, ni član, ni bilo šta. Nisam o tome razmišljao.
Vidim da je Konjević podnio krivičnu prijavu protiv Hrapovića, tako da mislim da će se oni napadat svejedno i poslije eventualne koalicije.
Mada ti znaš da je politika "*****" tako da je sve moguće.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Očigledno ne znate koliko ljudi ima koji politiku ne prate, ili prate toliko da pojma nemaju o nekim stvarima koje su upućenijim ljudima dobro poznate.
Ja zbog takvih ljudi ponekad napišem ponešto, jer ih ima koji svrate ođe i čitaju pa da ne bude da na glupe tvrdnje koje su skroz bez utemeljenja nema odgovora a ima itekako, a ne da bi ubjeđivao glasače DPS sa foruma.
Ne zanosim se da forum ima neki uticaj, ali ako moje (naše) pisanje bude imalo rezultat da se jedan glasač vlasti zamisli ili ostane doma ili glasa opoziciju, ili neki apstinent izadje da glasa, ja sam zadovoljan.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 25-08-20 at 09:50.
Sad sam gledao debatu i neka ga je isamarao. Cijelo vrijeme je imao pik na njega i na kraju u zavrsnoj rijeci ga proziva i vrijedja iako ovaj nema pravo na odgovor. Bas bih volio da ne predju cenzus kad su ovakve ljige.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Jao sto je ovo , gledah debatu i vidjeh Milacica ko Erdogana... Erdogan drzi Kuran u ruci a Milacic Ikonu.... aooooooo
sto je ovo
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ima li link?
Sent from my Motorola 8400
I, hoce li to?
Citamo vas, citamo..
Pratimo, povezujemo, ali da ne pravimo 'stetu' naivnima, po x put izigranima, ne treba nekad ni komentarisati ocigledno.
Ono sto je uvijek bilo potrebno (za moje suvereniste - patriote), osnovno je - Ustav znati obavezno napamet, zatim pratiti globalnu sliku svijeta (mi smo jedan genom u toj pojavi), nivoe tog odlucivanja, procjene vrednosti snaga, svjesnost 'nevidljivog' otpora, scenarija, i mogucih programa. Znati sve obavezujuce potpise na svjetskom nivou od strane nasih predstavnika u ime svih i nepitanih iz CG. Bez toga tesko da se van prevazidjenog lokal-traumatskog klisea moze ista povezati - a u tom istraumiranom stanju svijesti se nastavlja nesvjesnost. ".....ne znaju sta cine"
Tesko je? Svaka skola je teska i nije uvijek bas 'prijatna'... Ostalo su "sarene laze", obsolete..
Dobrodusni kazu, vjerujte u ono sto iskreno volite i cijenite, to je u stanju neznanja i nepoznanice jedini pozitivan izlaz ili put. Samo mogu da potvrdim to isto.
Sve sto je neiskreno i iskalkulisano ne moze dalje od svima ociglednog.
Nemojte da bude ono ...Igrali se "leleskinje boboskinje - koga cete... "
Svaki covjek ima vise mogucnosti politickog izbora - glasanja..
1. Od 18 god (nezainteresovanost ili uslovljenost roditeljskim potrebama i povjerenjem u njihovo iskustvo i znanje).
2. U 20tim god slicno.. ali i dalje nesvjesno licne odgovornosti i glasacke ozbiljnosti za citav narod i sam put drustva i drzave..
4. U 30. god vec sa frustracijama procjene uspjesnosti onih oko sebe i mnogih iznad njih...
5. U 40. god poklopljeni strahovima licne "sudbine", zaostajanja za drugima oko sebe u materijalnom svijetu (procjene-panika-strah i trazenje izlaza u politickom aktiviranju na ovaj ili onaj nacin), opterecenost porodicnim mogucnostima za buducnost..
6. U 50tim krece zajedljivost i licno, licno, licno - da komsiji crkne krava...
7. u 60tim punoglavost i inat uz grupisanje..
8. u 70tim postaje se jedinica u familijarnom kalkulatoru - korisnost..
9. niste vise potrebni...
Dakle, samo sabrati broj mogucnosti u licnom zivotu za neku akciju, sto nije tesko, jer ih nema puno u zivotu jedinke (4rogodisnji izbori nakon punoljetstva), i koliko puta je ta jedinka bila svjesna da od tog glasa zavisi buducnost zajednice. Svjesnost samo licne korisnosti (rezultat je u nizu koji sam navela), dovodi u svakom slucaju do stanja licne iskoristenosti za interes ko zna kojih jedinki.
Ovo sve, ukoliko ste svjesni realnosti.
Ukoliko je neko bio apstinent svjestan realnosti na osnovu informacija koje su bile dostupne - svaka cast. Za puno postovanje.. Taj zna kad je uzaludno a kad je vrijeme da reaguje.
Strpljenje je odraz mudrosti, a pravovremena reakcija je izraz humanosti - vjecnosti.
Svako dobro, i... volite se. Razlike medju vama koji pisete uopste ne postoje, ma koliko se trudili da se nijansirate. Potomci ce koracati stazama kojim ste ih uputili... Zajednickim.![]()
Svi ste vi dusa ovog naroda i kreatori buducnosti CG.![]()
Hvala Lepo
Vrati se Sveto i Maja. Nema dalje.
Ja oekujem u cetvrtak/petak da Draginja izveze Lovcen za 4:56...:stupid:
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
uh evo nas opet.
je li moguce da mi jos zivimo ove scene
imam tasnju, imam masnju.... sluzbeno sam lice
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 25-08-20 at 13:24.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks