Al po faci gospođe Jelusić se vidi koliko joj je neprijatno sto je u istoj prostoriji sa ovim debilcetom... mene je lose samo sto ga slusam a ne da sam tamo i da moram da polemisem sa njim.
Razlika u intelektu izmedju njih dvoje bi se mjerila svjetlosnim godinama...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kuku kakav lajv. Prekide se i veli Sveto podsjeti me dje sam stao hahaahahha
Gasite ove budale.
je li ovo dunavski alas postao. kad samo pomislis kakve su nas avetinje sklepale za pare.
Ovo valja da DPS-ovci vide te vajne stratege, pametne ljude, biznismene, politicare kojima se divi evropa.....
je li vam muka sto su vam ovakvi uzimali stotine miliona, a pojedini isti ovakvi jos to rade...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 24-08-20 at 20:34.
We ar strong pipl.
https://www.antenam.net/drustvo/1690...ma-carevicevih
Sto veli NeKaTe, ovo moze
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Moze, ovi imaju crvene zastave one ne propustaju koronu
Eo izgleda Marko Milacic osamario Zekovica iz SDP-a nakon debate. Sto se cini kukala ti majka.
ošamario? greote. kakav smo mi Mozambik
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Hahahah ima li ko kakvu vezu u MFC, da vidi da se organizuje fight night u Top Hill da se Milačić bije, tu do 77kg?
Ovo je najviše šamar njemu samome.
Uvalio se milačić u parlament sad,njemu je to najbitnije,eto ga opet na rtcg,samo ovaj put sa par puta većom platom
Dodju li se sto Krivokapic Lanko i Krivokapic Zdlavko?
Pa i Medo je isto pričao što i Dritan ali je mržnja prema svim protivnicima njima ljubljenog vođe bila jača od istine. Ja ođe na forumu mislim da ima oko desetak iskrenih opozicionara...Čitam neke što kao podržavaju URA-u sa kojom mržnjom nastupaju prema dijelu opozicije i oni sebe nazivaju građanistima. Demokrate su za sve njih pojam, makar ne siju mržnju.
DPS će dobiti na izborima. Nikada diktator nije pao kada je narod podijeljen, već kad se narod ujedini. A nismo nikad više bili podijeljeni u poslednjih 30 godina. Daj bože da griješim, ali ovo je čisto izrežirana podjela.
Dobro jutro![]()
One Ring to Rule them all...
Guzica te preduhitrila prije nekih 3 sata.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Evo ga polemise sa jos jednim fantom biracem
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks