Imate preko neta, poslednji out kad sam slao bilo je oko 2-2ipo eura, tj zavisi od broja riječi... Online plaćanje...
https://e.postacg.me/WebTelegram/
Sent using Tapatalk
#fakenews
Nisam znao u koju kategoriju da stavim ovo pitanje pa napisah ovđe.
Interesuje me ima li đe da se iznajmi kuća, na moru ili na planini ali da ima privatnost neku, po mogućnosti da bude sama?
Želim sa porodicom da odem na nekoliko dana, juče sam bio u iznajmljenoj kućici na Adi i razočarao sam se, ono je haos, na pola metra su kućice jedna od druge, ne može se pričati ne može se uživati, pa čak u sobi dok sam ležao čuo sam ljude iz susjedne kuće šta rade i šta pričaju.
Želim neku udaljenu kuću da uživam nekoliko dana, da ne čujem nikoga i ništa, može planina, može more, naći ću zanimaciju na bilo kojoj lokaciji, bitno je samo da je udaljena od naroda, ako neko zna kakvo mjesto iz opisa neka javi, zahvaljujem :-)
This time next year we'll be millionaires
Imas Vila Verusa 40e noc.
Mislim ima 1-2kuce okolo ali vj nema nikog u njihBaci pogled.
A vj i po zabljaku mozes naci istoo..Na primorje tesko.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Uvatio sam u stan u nekoliko dana nekoliko onih malih rozikastih gustera, prvo sam mislio da ulaze kroz prozore koje nikad do ovog ljeta nismo drzali otvorene uvece (na kipu) ali nije to, prozori su zatvoreni a oni se pojavljuju i dalje, jer ih je do sad uvaceno 4-5, uglavnom u dnevnu i to uvijek na jedan isti zid od dnevne, bice da su se razmnozili nedje, u lajsne od parketa na primjer. Kod nas toga nikad nije bilo u stan do sad.
Znate li cime se najbolje rijest toga, koji otrov i dje kupit u PG? Imate li iskustva sa tim gusterima?
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Zasto bi ih ubijao,ne smetaju, nisu stetocine...??
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ja koloniju mrava branim od zene i guglam kako da ih izmjestim
Davno mi je jedan momak koji je bas teske stvari pretpio u ratu u bosni rekao kad sam ubio bubasvabu u stanu:
Care, lako je oduzet zivot, aj ga stvori...
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ti gušteri (gekoni tačnije) kupe muve, bubašvabe i ostalu gamad, tako da su korisni. Ako smeta, izbači ga na terasu i otićiće neđe sam. Vjerovatno je ženka neđe ušla i položila jaja, izguglaj koliko nosi jaja otprilike pa ćeš znati koliko ih je ostalo u stanu![]()
https://www.halooglasi.com/odmor/pla.../5425634501064
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Tarantele klopaju komarce, musice i slicne stvari, znao sam oh vidjet u pokretu mada su ti oni najaktivniji uvece ja misim, vrebaju oko svhetla isprwd kuce, makar odje kod mene hahaako je do njih onda me spasise od komaraca ove godine xD
Korisna bestija ne treba to ubijat samo pocerat vanka kao sto rece kolega iznad pa ce oni dalje poci .
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jel postoji mogucnost da se vrati kupljeni tehnicki proizvod ako nijesam zadovoljan sa njim?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Naravno da jeste...Zakon o zastiti potrosaca propisuje isto...ja sam prije nekoliko dana vratio kablove za paljenje auta u Okov i oni mi vratili novac
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Jel ko radio provjeru na koju je platu prijavljen?
Ovako, potrebna mi je informacija dje i kako se moze provjeriti na koju platu vas je poslodavac prijavio? Nešto mi za rodjaku petljaju sa platom pa hoce da provjeri.
Jel to provjera m4 obrasca?
Sto konkretnije to bolje.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
neka podje sa svojim maticnim brojem u poresku. neka pita na koliko sati i na koji iznos je osigurana. ako budu htjeli iznos da kazu.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks