Dominante su trobojke kealjevine CG a ima i drzavnih zastava. Ne vidim kako ovo moze pomoc DPSu. Posmatram ovo kao kampanju DFa s obzirom da ne stoji Crkva iza ovoga. Ovo je struktura njihovih glasaca svidjalo se to nekome ili ne. Ljudi rade sa vama zive placaju porez ovoj drzavi itd.
URA ima drugaciju kampanju svi oni kojima se ovo ne svidja mogu glasati istu itd
O ovim zabranama kretanja ne treba trosit rijeci. Prije tri dana su bili skupovi ljubavi pa je policija pjevala aplaudirala i obezbjedjivala masu.
Previse se hapse pretresaju i pritvaraju "litijasi" da bih povjerovao u price tipa "ovo je namjesteno", "ovo je igra DPS-a" i te fore.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vjerujes u to, stvarno? Vjerujes da postoje ljudi koji su sve do tog dogadjaja namjeravali da budu apstinenti ili cak glasaci opozicije, kojima nista od cijelog ovogodisnjeg rata izmedju crkve i DPS-a nije bilo dovoljno do sada (da ne pominjem ekonomiju, posto ocigledno mislis da na one kojima su hrana vjera i nacija), pa im je ovaj dogadjaj naprasno prelomio u glavu? Neka, brate... Odmah da ti kazem da ne postoje takvi. Ti koje litije i crkva iritiraju, koji podrzavaju ovaj zakon, odnosno koji su zaista zabrinuti da nam crkva ili Srbi ne odnesu drzavu za Srbiju, ti su jos davno prelomili za koga ce i za toga glasaju vec decenijama.
Sa druge strane, postoje apstinenti i ljudi kojima je dosta represije i maltretiranja od strane drzave i policije. Ali i tu cu biti realan, pa cijenim da ni opozicija nece namaci bog zna koji glas zbog ovoga..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
kampanje DF po pravilu pomažu DPSu. a i svojski su se trudili da rade protiv MCP. nemam problem ja sa glasačima DFa. to su ljudi koji žive odje i imaju sva prava kao i mi. ne slažem se stavovima (ekstremnim) odredjenog dijela glasača te stranke
a ovim narodom je lako manipulisati. IQ od 0 (dje je @extravaganca)
naučio sam da u CG vjerujem u svevaljda znaš da postoje ljudi kojima smetaju litije i zastave neke na njima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 23-08-20 at 17:42.
Ove auto moto kolone meni izgledaju kao cisti turbo folk. Parada kica i inata nekakvog sta li?
Takodje i ove barikade i punktovi policije aociraju na neslobodno drustvo i neka mnogo ruzna vremena.
https://volimpodgoricu.me/2020/08/22...BqC00DY56WVY6o
samo jako
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ljudi iskoristite ovo dok moze da se udje besplatno u NP povedite familiju. Nijesam siguran da cete se moc vratit u PG ali probajte haha
Elementi propagande koji su usmjereni ka svojim pristalicama su uglavnom beskorisni. Obije strane su tome sklone - prica o svetosavskom fasizmu ili krvoprolicu za Bozic 1919 prija samo tvrdokornim pristalicama DPS-a i DF-a, ostalima smetaju, ali se ipak verglaju jer nasi politicari ne shvataju ko im je ciljna grupa.
Tako i ovaj "desant" iz Srbije. Prica o invaziji par stotina auta koja su dosla do granice i vratila se moze da zainteresuje ljude koji ionako glasaju DPS, ali to nisu ljudi na koje DPS propaganda treba da cilja.
S druge strane, zatvaranje citave CG i ostavljanje gomile obicnog svijeta iza policijskih blokada u Niksicu, Kucima, Mojkovcu itd smeta svakome, a posebno onoj maloj, ali vitalno vaznoj grupi - ljudima koji jos nisu odlucili hoce li izaci na izbore ili za koga ce da glasaju.
Da ja znam, crkva ni jedne auto-litije do sada nije organizovala.
Nije jedini. Ljudi njegovog opredeljenja sa manje mozga se pale na to. (Ništa loše Remark, da me ne shvatiš pogrešno) Ali su oni svakako prije ovoga odlučili kome će dati glas. A možda je Remark u pravu. Možda stvarno ima takvih, ja ih ne poznajem.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Ne treba velika vaga da se izmjeri mozak prosječnih stanovnika Crne Gore iako mislimo da smo najpametniji, najbolji vozači i najbolji xebači.
Mašite poentu, nije stvar u privlačenju novih glasača, star je, da se tako izrazim, u homogenizovanju glasačkog tijela. Time (homogenizovanjem) se vrlo lako stvaraju tenzije koje će biti potrebne (izgleda da se na to ide). U tom kontekstu će DPS (i DF) da iskoriste ovo ma koliko to, racionalno gledajući, bilo benigno (izražavanje protesta).
Ta auto-litija Beograd - Jabuka (ako sam dobro), ove blokade da se ne može ući u pojedine gradove ako se nema tablica tog grada, još tih sporednih dešavanja,... će poslužiti za ovo gore što opisah.
Sent from my Motorola 8400
Demokrate i URA ispadoše mnogo ozbiljniji nego što je iko mislio. a i EU ih podržava rekao bih
Postaje malo neukusno. Vec sat i po prodje ne daju ljudima da idu doma. Ne litijasima nego svima koji su u koloni sa sjevera. Fasisticka tvorevina Crna Gora.
Last edited by PrijekiLijek; 23-08-20 at 19:18.
Ovo je stvarno sprdnja više, kakav je ovo kontraefekat, jesu li svjesni oni toga?!
Kamere, spiskovi, evo sad ni slobodu kretanja nema čoek, WTF!?
odeš za vikend na sjever sa djecom recimo i ovo te sačeka u povratku. do ponoći nedje to mora i onda će e sad je sve okej. kakav smo Mozambik od države, bolje gulit’ krompir na brod ili fizikalisat po Zapadu no ove atrakcije odje bit svjedok
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks