Evoneznambogami...
Hahahaha taman
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Druže patriotizam se pokazuje u odbrani države od pohare i pljačke.
Patriotizam se pokazuje aktizivmom, ljubavlju za svaki kamen a nikako bonovima za gorivo i zastavama.
Ovi što sada dižu 2 prsta do 2006 su dizali 3 prsta i proganjali liberale a dizaće koliko hoćeš samo ko više plati.
Zastava se inače ne mota oko guzice ne znam jesi li znao.
Niti se pali San Đovani kao pokazatelj patriotizma.
Ali vama je to sve jedno, samo da neko ne utovari i ponese državu.
Ovo nijesu patriote nego pripejd paritijske podguzne muve. Nema ni P od patriotizma
One Ring to Rule them all...
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Last edited by Rakun; 22-08-20 at 11:05.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pa ja napisah da je pravi vid patriotizma na litijama. 3 prsta, trobojke... Zakon o slobodi vjeroispovijesti je po meni jedan od pravih znakova patriotizma, povratak CG ono sto joj je otudjeno i opljackano...
a pola ovih sto sad dizu dva prsta nijesu imali devedesetih ni 10 god...a vecina nije ni rodjena bila...
dva prsta su znak onih koji vole CG isto kao sto su tri prsta simbol pretenzija Srbije na djelove teritorija drugih drzava...Dva prsta je podigao Slavko, tri prsta Vuk Draskovic...svako bira za sebe sto ce da podigne...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Gandalf je c etnik.
Hvala na ovom prosvjetljenju.
Eto, saznali smo da kad neko podigne tri prsta znači "Ja sam tajni agent države Srbije i želim da otmem ovu teritoriju na kojoj sam podigao tri prsta", a ko digne dva prsta to znači "Ja volim Crnu Goru".
Još jednom da se zahvalim. Uvijek sam se pitao šta znače ove gestikulacije prstima, konačno smo to riješili.
Nekad sam postovao Gandalfa i imao je vrhunske biznis ideje i pogled na zivot.
Ali kad vidim da pise podguzna muva odmah mi nekako skoci pritisak na 200. Izgubio si se nedje u ovoj gunguli.
Kao prvo ljudi koji su se okupili juce niti su imali bon niti su dobili zastave ni nista. Skup je organizovao momak iz NK bez ikakvih davanja ili dobijanja. I valjalo bi da se malo informises kad pises neke stvari. Nekad si znao da za ono sto kazes imas dokaze i slicno.
Sent from my p30pro using Tapatalk
Ja ne znam kako imate obraza da branite bilo sto sto predstavlja dps, kakva vam je blokada u glavu da ne vidite da su to dzelati nase drzave. Ako imas interes cuti i glasaj, budi rob, za 30 god su nam sve uzeli, sta ostavljamo djeci, kredite, strah...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Zasto bismo ti vjerovali na rijec?
Dovoljno je vidjeti da ih je pustila policija da se penju po kolima i blokiraju saobracaj da znas da to nije pojedinac organizovao. Danas se privode ljudi za isturanje lakta kroz prozor kola a ne za to.
Plus nam tvrdis da je posle 10 skupova na kojima se sipao patriotizam do cepa ovo prvi koji je bas onako spontan.
Trebace za to malo vise od tvoje rijeci.
Možda branov
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
hahahahha cush ovog kralja jedan momak samoinocijativno organizovao hahahahabab
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bravo, teren te je prepoznao.
Ja mislim da u životu nisam digao tri prsta, nikad nisam nosio ni jednu zastavu sem crnogorske, ženio sam se pod njom kad nije bila zvanična itd.
ALI, nijesam glasao za Crnu Goru u kojoj moju djecu treba teren da prepozna da bi dobila posao, a da se o tome pitaju ljudi koji su devedesetih bili najveći srpski nacionalisti a sad su najveći crnogorski nacionalisti. Naravno, oni će biti što god da treba dok se sipa u džepove.
Osiromašili su nas a sad nam kupuju duše....
Jel to crnogorski patriotizam? Taj koji kupuje duše je patriota, a bio je beli orao, a ja koji sam uvijek bio Crnogorac sam izdajnik jer sam svjestan da ova država ne može naprijed sa ovom korumpiranom klikom?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Cu anti-litija, moze li to drugovi
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
samo mahanje zastavama. to nam donosi boljitak. pa bilo čije. od toga su puni frižideri, veće plate. ovi te mašu CG zastavama ne vole ni 1% državu. a ovi te mašu zastavama Srbije su godinama ćutali na sve što se dešavalo u državi pa se sjetili sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 22-08-20 at 11:25.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Radio sam juce pa nijesam mogao da odem. Znas i sam da sam iz NK. Da sam bio gore isao bih. Isao sam za dan nezavisnosti i nista ni od koga nijesam uzeo zauzvrat. Isao sam u BD takodje za dan drzavnosti isto. Nista ekstremno nijesam radio. A juce mi je masu drugova bilo iz BD koji su se organziovali i posli takodje bez darivanaj boniva i cuda. Zato kazem ako iznisi infirmacije treba da ih orovjeri prvo.
Evo u litije idu sve ministri u odijelima i ljudi od 50+. A ne idu kriminalci i ubice i slicno. Nemojte da se sprdamo nije nam 12g.
Hoćeš dokaz da ti dam da je neko sipao gorivo o trošku DPS-a i da su došli u NK Iz drugih opština i da se u DPS dijele zastave ?
Zajebavas li se to druže?
Ljudi koji su juče bili na ulici nijesu čak ni podguzne muve nego su poltroni.
Valja li tako?
Ne izlazi na ulicu kad se pljačka i kad im je uništavan grad ali se izlazi da se pravi pazi ovo sad "anti litija" ahhahahahaha
Zajebavas li se druže ?
A iz Nikšića sam i ja pa znam ko je đe a i vidi se vrlo dobro na snimke. Kao sto se vidi i milicija koja tapše tim bravima i koja tuče momka zastavom jer su ga prepoznali kao Srbina. I to ga tuče dok je bio sa djetetom od godinu dana i trudnom sestrom - ne znam šta da je uradio a nije ništa jer i toga momka znam, nema razloga
Tako su pričali da nije bilo ni za 21 maj ni 13 Jul dijeljenja goriva i para pa su izašli snimci i fotografije redova po pumpama.
Zamisli ti kakav tip treba da budeš da ti neko da pare da dočekaš reprezentativce alo ?
Zbog takvih ih ne dočekujem jer su mi ogadili reprezentaciju.
Gore što veli ovaj bot nijesu imali bez po 10godina. Ali su im imali tata i stric po 10 godina pa su drzali slobovu sliku i tada šikanirali liberale.
Manite me DPS patriota da vas zamolim pogotovo u NK znamo se svi vrlo dobro i znamo što je kome mila "država" neko uzme 50 eur, neko radi u državnu firmu, nekome roditelji ili rođaci, neko dobije sitne neke benefite.
Ne moze se voljeti DPS i CG to dvoje isključuju jedno drugo.
Ovi što su sinoć bili na ulicu sa zastavama su ljudi koji kada padne DPS pričati da su bili opozicija kao što sada svi pričaju da su bili liberali a znamo se.
Ja sam na FB vidio dva momka komšije koji su apolitični momci, ne razumaju se previše i izbacaju video od sinoć iz auta.
Momci su inače veliki vjernici a otac im je bio radikal dok je bilo radikalne stranke.
Oni ne znaju ni šta su 2 prsta ni sta je CG ali znaju vrlo dobro da će ostati bez posla ako ne budu viđeni i ako ne glasaju posle.
Crna Gora se voli na druge načine, bravi koji u štab DPS-a zaduže zastavu pa je onda svežu oko guzice su bravi i ništa drugo.
Država se brani svaki dan a ne kad se dobije dnevnica ili kad si ucijenjen da je "braniš" od zamišljenih neprijatelja
P.S.
Srećom nema previše poltrona i takvih ljudi, viđelo se sinoć da je većinu sramota da ih vide pa se pojavilo veoma malo ljudi što je defitnivno za radovanje. Jer neće baš svako da ga pljunu đeca sjutra kad pitaju dje si bio dok je vladao DPS
Last edited by Gandalf_White; 22-08-20 at 11:26.
One Ring to Rule them all...
Teren me nije prepoznao kako ti kazes ili kako god. Diplomirani sam ekonomista i radim posao koji mozes da radis bez skole. Ali svi radimo za platu i gledamo dje je veca. Sa mnom radi magistar ekonomije pa se ne zali nego kaze da zaradjuje 3x bolje nego da radi u struci.
Crnogorac sam i moja familija cio zivot, koja je bila za liberale u to vrijeme. Danas ne pitam nikoga za koga je ili sad aktuelno pitanje jesi li nas ili njihov. Prvo to mi je jako nekultirno pitanje. Isto kao da me neko pita jesi jebao zenu jutros ili koliko si primio plate. To je moje koga ja glasam.
Moje licno misljenje koje imam je da se ni jedan zakon ne glasa u 3 poponoca. Ali i smatram da je država sva drzavna pitanja trebala da pocne da resava posle 2006 i da ih rijesi u narednih par godina. Nego odje ko god da kaze da je Crnogorac odmah je nekakva muva i milogorac. Ne poistovjecujte drzavu i vlast da vas zamolim.
Isto je mi je kontradiktorno da se dizu 2 prsta i glasa DPS jer su 90ih to bile dvije bukvalno zaracene strane.
Flexbux reaguj pls
E kukala vam majka.. Voljeti sistem koji nema veze sa ovom državom, mislim grijeh je porediti ga sa državom, sistem u kojem treba odron, čuj mene teren, da te prepozna? Teren koji čine bivši radikali Šešeljovi ili Slobini pioniri? Patriote koje te prepoznaju, dok su svu svoju užu i širu rodbinu zaposlili na državne jasle?
Patriotizam za šaku eura? Malo je reći podguzne muve, to je čak i uvreda za njih jer su muve dio ekološkog sistema..
Last edited by Zedd; 22-08-20 at 11:31.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks