Page 132 of 487 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... LastLast
Results 3,276 to 3,300 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Evoneznambogami...

2. The Following User Says Thank You to Bronx-PG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Hahahaha taman
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Sram ih bilo, nose crnogorske barjake i dizu dva prsta u Nk...treba da se stide...
    Litijasi sa trobojkama i tri prsta, to su prave patriote...to je pravi Nk !!!
    Svakim danom si sve vise Saruman...
    Druže patriotizam se pokazuje u odbrani države od pohare i pljačke.
    Patriotizam se pokazuje aktizivmom, ljubavlju za svaki kamen a nikako bonovima za gorivo i zastavama.
    Ovi što sada dižu 2 prsta do 2006 su dizali 3 prsta i proganjali liberale a dizaće koliko hoćeš samo ko više plati.
    Zastava se inače ne mota oko guzice ne znam jesi li znao.
    Niti se pali San Đovani kao pokazatelj patriotizma.

Ali vama je to sve jedno, samo da neko ne utovari i ponese državu.
    Ovo nijesu patriote nego pripejd paritijske podguzne muve. Nema ni P od patriotizma
    One Ring to Rule them all...

5. The Following 4 Users Say Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ovi što sada dižu 2 prsta do 2006 su dizali 3 prsta i proganjali liberale a dizaće koliko hoćeš samo ko više plati.
    Cisto da se ne zaboravi, dok su liberali radili ovo i nosili ideju suverenosti, ovi isti su ih napadali i zborili da su izdajnici i neprijatelji.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

7. The Following 5 Users Say Thank You to jakov_ct For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Camil Euforija View Post
    Kolona ljubavi prema svojoj drzavi!

Ovo je nasa zemlja!
    E ja se sa ovakvima neću poistovijetiti nikad.
    Oni ne znaju ni šta je država, ni ljubav prema državi ni patriotizam
    Podijele im bon za gorivo i po zastavu i veli idite da volite državu i ovi kao kruže a ne znaju đe su šuplji.

Kad čujem ove patriote prvo provjerim džepove a onda pogledam gori li San Đovani
    Pazi ti tih govana ! Kako ih nije sramota da dižu tu krpu koju zovu crnogorskom zastavom. Vala, PI !
    Gando koliko se ja śećam nekad si volio tu krpu, danas guzicu brišeš s'njom
    Last edited by Rakun; 22-08-20 at 11:05.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

9. The Following User Says Thank You to Rakun For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Druže patriotizam se pokazuje u odbrani države od pohare i pljačke.
    Patriotizam se pokazuje aktizivmom, ljubavlju za svaki kamen a nikako bonovima za gorivo i zastavama.
    Zastava se inače ne mota oko guzice ne znam jesi li znao.
    Niti se pali San Đovani kao pokazatelj patriotizma.

Ali vama je to sve jedno, samo da neko ne utovari i ponese državu.
    Ovo nijesu patriote nego pripejd paritijske podguzne muve. Nema ni P od patriotizma
    Pa ja napisah da je pravi vid patriotizma na litijama. 3 prsta, trobojke... Zakon o slobodi vjeroispovijesti je po meni jedan od pravih znakova patriotizma, povratak CG ono sto joj je otudjeno i opljackano...
    a pola ovih sto sad dizu dva prsta nijesu imali devedesetih ni 10 god...a vecina nije ni rodjena bila...
    dva prsta su znak onih koji vole CG isto kao sto su tri prsta simbol pretenzija Srbije na djelove teritorija drugih drzava...Dva prsta je podigao Slavko, tri prsta Vuk Draskovic...svako bira za sebe sto ce da podigne...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Gandalf je c etnik.

12. The Following User Says Thank You to Flexbux For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Pa ja napisah da je pravi vid patriotizma na litijama. 3 prsta, trobojke... Zakon o slobodi vjeroispovijesti je po meni jedan od pravih znakova patriotizma, povratak CG ono sto joj je otudjeno i opljackano...
    a pola ovih sto sad dizu dva prsta nijesu imali devedesetih ni 10 god...a vecina nije ni rodjena bila...
    dva prsta su znak onih koji vole CG isto kao sto su tri prsta simbol pretenzija Srbije na djelove teritorija drugih drzava...Dva prsta je podigao Slavko, tri prsta Vuk Draskovic...svako bira za sebe sto ce da podigne...
    Hvala na ovom prosvjetljenju.

Eto, saznali smo da kad neko podigne tri prsta znači "Ja sam tajni agent države Srbije i želim da otmem ovu teritoriju na kojoj sam podigao tri prsta", a ko digne dva prsta to znači "Ja volim Crnu Goru".

Još jednom da se zahvalim. Uvijek sam se pitao šta znače ove gestikulacije prstima, konačno smo to riješili.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Nekad sam postovao Gandalfa i imao je vrhunske biznis ideje i pogled na zivot.

Ali kad vidim da pise podguzna muva odmah mi nekako skoci pritisak na 200. Izgubio si se nedje u ovoj gunguli.

Kao prvo ljudi koji su se okupili juce niti su imali bon niti su dobili zastave ni nista. Skup je organizovao momak iz NK bez ikakvih davanja ili dobijanja. I valjalo bi da se malo informises kad pises neke stvari. Nekad si znao da za ono sto kazes imas dokaze i slicno.

Sent from my p30pro using Tapatalk

15. The Following 3 Users Say Thank You to AmFi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Ja ne znam kako imate obraza da branite bilo sto sto predstavlja dps, kakva vam je blokada u glavu da ne vidite da su to dzelati nase drzave. Ako imas interes cuti i glasaj, budi rob, za 30 god su nam sve uzeli, sta ostavljamo djeci, kredite, strah...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Tu es mon héro!

17. The Following User Says Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Skup je organizovao momak iz NK
    Koji momak?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

.

Kao prvo ljudi koji su se okupili juce niti su imali bon niti su dobili zastave ni nista. Skup je organizovao momak iz NK bez ikakvih davanja ili dobijanja. I valjalo bi da se malo informises kad pises neke stvari. Nekad si znao da za ono sto kazes imas dokaze i slicno.
    Zasto bismo ti vjerovali na rijec?

Dovoljno je vidjeti da ih je pustila policija da se penju po kolima i blokiraju saobracaj da znas da to nije pojedinac organizovao. Danas se privode ljudi za isturanje lakta kroz prozor kola a ne za to.

Plus nam tvrdis da je posle 10 skupova na kojima se sipao patriotizam do cepa ovo prvi koji je bas onako spontan.

Trebace za to malo vise od tvoje rijeci.

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Možda branov

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Ja ne znam kako imate obraza da branite bilo sto sto predstavlja dps, kakva vam je blokada u glavu da ne vidite da su to dzelati nase drzave. Ako imas interes cuti i glasaj, budi rob, za 30 god su nam sve uzeli, sta ostavljamo djeci, kredite, strah...

Tacno bi ih sve poslao u New York da ponesu po bocu na useljenje mladom sestricu Kolarevicu sto sa 23 godine iskesira 900.000 za stan.

22. The Following User Says Thank You to Joksim For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

hahahahha cush ovog kralja jedan momak samoinocijativno organizovao hahahahabab

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

24. The Following User Says Thank You to kauboj24 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Dovoljno je vidjeti da ih je pustila policija da se penju po kolima i blokiraju saobracaj da znas da to nije pojedinac organizovao.
    Znao sam da su litijaši koji bjehoše blokirali gradove u stvari DPSovci
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Ali kad vidim da pise podguzna muva odmah mi nekako skoci pritisak na 200. Izgubio si se nedje u ovoj gunguli.

Jesi bio? Ako si bio mogao si vidjeti magacionere, radnike ntc-a bez zuba, neku djecu neizivljenu sto su jutros u 15 do 7 vozili pasata sa zastavom... Bas na silu i zalosno, sramno je onako skrnaviti nasu lijepu zastavu.

Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Flexbux View Post
    Gandalf je c etnik.
    Svako je chetnik, Dritan, Gando, do juce bjese Ranko Krivokapic.

Svako ko nece uz DPS, ko odbija da djecu upise u UDG, narolja se iz drzavnog korita i planduje negdje izvaljen u kancelariji do penzije.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Bravo, teren te je prepoznao.

Ja mislim da u životu nisam digao tri prsta, nikad nisam nosio ni jednu zastavu sem crnogorske, ženio sam se pod njom kad nije bila zvanična itd.

ALI, nijesam glasao za Crnu Goru u kojoj moju djecu treba teren da prepozna da bi dobila posao, a da se o tome pitaju ljudi koji su devedesetih bili najveći srpski nacionalisti a sad su najveći crnogorski nacionalisti. Naravno, oni će biti što god da treba dok se sipa u džepove.

Osiromašili su nas a sad nam kupuju duše....

Jel to crnogorski patriotizam? Taj koji kupuje duše je patriota, a bio je beli orao, a ja koji sam uvijek bio Crnogorac sam izdajnik jer sam svjestan da ova država ne može naprijed sa ovom korumpiranom klikom?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

29. The Following 6 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Cu anti-litija, moze li to drugovi

Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Default Parlamentarni izbori 2020

samo mahanje zastavama. to nam donosi boljitak. pa bilo čije. od toga su puni frižideri, veće plate. ovi te mašu CG zastavama ne vole ni 1% državu. a ovi te mašu zastavama Srbije su godinama ćutali na sve što se dešavalo u državi pa se sjetili sad

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by outline; 22-08-20 at 11:25.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Jesi bio? Ako si bio mogao si vidjeti magacionere, radnike ntc-a bez zuba, neku djecu neizivljenu sto su jutros u 15 do 7 vozili pasata sa zastavom... Bas na silu i zalosno, sramno je onako skrnaviti nasu lijepu zastavu.

Radio sam juce pa nijesam mogao da odem. Znas i sam da sam iz NK. Da sam bio gore isao bih. Isao sam za dan nezavisnosti i nista ni od koga nijesam uzeo zauzvrat. Isao sam u BD takodje za dan drzavnosti isto. Nista ekstremno nijesam radio. A juce mi je masu drugova bilo iz BD koji su se organziovali i posli takodje bez darivanaj boniva i cuda. Zato kazem ako iznisi infirmacije treba da ih orovjeri prvo.

Evo u litije idu sve ministri u odijelima i ljudi od 50+. A ne idu kriminalci i ubice i slicno. Nemojte da se sprdamo nije nam 12g.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Hoćeš dokaz da ti dam da je neko sipao gorivo o trošku DPS-a i da su došli u NK Iz drugih opština i da se u DPS dijele zastave ?
    Zajebavas li se to druže?
    Ljudi koji su juče bili na ulici nijesu čak ni podguzne muve nego su poltroni.
    Valja li tako?

Ne izlazi na ulicu kad se pljačka i kad im je uništavan grad ali se izlazi da se pravi pazi ovo sad "anti litija" ahhahahahaha
    Zajebavas li se druže ?

A iz Nikšića sam i ja pa znam ko je đe a i vidi se vrlo dobro na snimke. Kao sto se vidi i milicija koja tapše tim bravima i koja tuče momka zastavom jer su ga prepoznali kao Srbina. I to ga tuče dok je bio sa djetetom od godinu dana i trudnom sestrom - ne znam šta da je uradio a nije ništa jer i toga momka znam, nema razloga
    Tako su pričali da nije bilo ni za 21 maj ni 13 Jul dijeljenja goriva i para pa su izašli snimci i fotografije redova po pumpama.
    Zamisli ti kakav tip treba da budeš da ti neko da pare da dočekaš reprezentativce alo ?
    Zbog takvih ih ne dočekujem jer su mi ogadili reprezentaciju.

Gore što veli ovaj bot nijesu imali bez po 10godina. Ali su im imali tata i stric po 10 godina pa su drzali slobovu sliku i tada šikanirali liberale.

Manite me DPS patriota da vas zamolim pogotovo u NK znamo se svi vrlo dobro i znamo što je kome mila "država" neko uzme 50 eur, neko radi u državnu firmu, nekome roditelji ili rođaci, neko dobije sitne neke benefite.

Ne moze se voljeti DPS i CG to dvoje isključuju jedno drugo.

Ovi što su sinoć bili na ulicu sa zastavama su ljudi koji kada padne DPS pričati da su bili opozicija kao što sada svi pričaju da su bili liberali a znamo se.

Ja sam na FB vidio dva momka komšije koji su apolitični momci, ne razumaju se previše i izbacaju video od sinoć iz auta.
    Momci su inače veliki vjernici a otac im je bio radikal dok je bilo radikalne stranke.
    Oni ne znaju ni šta su 2 prsta ni sta je CG ali znaju vrlo dobro da će ostati bez posla ako ne budu viđeni i ako ne glasaju posle.

Crna Gora se voli na druge načine, bravi koji u štab DPS-a zaduže zastavu pa je onda svežu oko guzice su bravi i ništa drugo.
    Država se brani svaki dan a ne kad se dobije dnevnica ili kad si ucijenjen da je "braniš" od zamišljenih neprijatelja

P.S.

Srećom nema previše poltrona i takvih ljudi, viđelo se sinoć da je većinu sramota da ih vide pa se pojavilo veoma malo ljudi što je defitnivno za radovanje. Jer neće baš svako da ga pljunu đeca sjutra kad pitaju dje si bio dok je vladao DPS
    Last edited by Gandalf_White; 22-08-20 at 11:26.
    One Ring to Rule them all...

34. The Following 5 Users Say Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Bravo, teren te je prepoznao.

Ja mislim da u životu nisam digao tri prsta, nikad nisam nosio ni jednu zastavu sem crnogorske, ženio sam se pod njom kad nije bila zvanična itd.

ALI, nijesam glasao za Crnu Goru u kojoj moju djecu treba teren da prepozna da bi dobila posao, a da se o tome pitaju ljudi koji su devedesetih bili najveći srpski nacionalisti a sad su najveći crnogorski nacionalisti. Naravno, oni će biti što god da treba dok se sipa u džepove.

Osiromašili su nas a sad nam kupuju duše....

Jel to crnogorski patriotizam? Taj koji kupuje duše je patriota, a bio je beli orao, a ja koji sam uvijek bio Crnogorac sam izdajnik jer sam svjestan da ova država ne može naprijed sa ovom korumpiranom klikom?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Teren me nije prepoznao kako ti kazes ili kako god. Diplomirani sam ekonomista i radim posao koji mozes da radis bez skole. Ali svi radimo za platu i gledamo dje je veca. Sa mnom radi magistar ekonomije pa se ne zali nego kaze da zaradjuje 3x bolje nego da radi u struci.

Crnogorac sam i moja familija cio zivot, koja je bila za liberale u to vrijeme. Danas ne pitam nikoga za koga je ili sad aktuelno pitanje jesi li nas ili njihov. Prvo to mi je jako nekultirno pitanje. Isto kao da me neko pita jesi jebao zenu jutros ili koliko si primio plate. To je moje koga ja glasam.

Moje licno misljenje koje imam je da se ni jedan zakon ne glasa u 3 poponoca. Ali i smatram da je država sva drzavna pitanja trebala da pocne da resava posle 2006 i da ih rijesi u narednih par godina. Nego odje ko god da kaze da je Crnogorac odmah je nekakva muva i milogorac. Ne poistovjecujte drzavu i vlast da vas zamolim.

Isto je mi je kontradiktorno da se dizu 2 prsta i glasa DPS jer su 90ih to bile dvije bukvalno zaracene strane.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Flexbux reaguj pls

E kukala vam majka.. Voljeti sistem koji nema veze sa ovom državom, mislim grijeh je porediti ga sa državom, sistem u kojem treba odron, čuj mene teren, da te prepozna? Teren koji čine bivši radikali Šešeljovi ili Slobini pioniri? Patriote koje te prepoznaju, dok su svu svoju užu i širu rodbinu zaposlili na državne jasle?
    Patriotizam za šaku eura? Malo je reći podguzne muve, to je čak i uvreda za njih jer su muve dio ekološkog sistema..
    Last edited by Zedd; 22-08-20 at 11:31.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Page 132 of 487 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)