Evo čoeka, nema greške s njim vele.
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Evo čoeka, nema greške s njim vele.
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Gdje da kupim dvije neonske cijevi 18w oko 40cm? Philips po mogucnosti.
Kad ukljucim aparat (bilo sto, u stvari) cuje se krckanje koje dolazi iz zida. Dvije su uticnice na par metara i obje ovako "rade".
Lose uradjeno, vrlo moguce, pa mi treba dobar elektricar jer ovaj koji je radio mi se ne zove.
Mogu biti uticnice lose.
Moze li preporuka za pranje tepiha kao i nekog ko bi dosao da mi dubinski opere jednu sofu (kao dvosjed). Hvala.
Hvala.
Znate li nekoga ko bi mogao da popravi jedan punjac za baterije od foto aparata?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Šta rekosmo za Dubinsko pranje namjestaja, ima li neko iskustvo?
Takođe neka gospodja koja čisti stanove. Hvala.
Carpet tepih servis. Imas ih na FB.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moram i ja tbi pomoc nekad
https://www.facebook.com/bmtech2019/
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Neko ko radi servis za BOSH masine za pranje sudja? Zao mi je bacit jer dobro pere a treba joj generalka
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ne znam od kad ti je...ali ja sam kupila jednu masinu (nemam pojma koju marku. neku šnj) za nekih 350 eura, moja komšinica, srećom, nemala para pa morala na kredit i tamo dje je tad mogla da digne kredit, jedino je imala Bosh na lageru i ona da preko 500 eura za mašinu....pere kao prvog dana, bukvalno nikad nije majstora zvala niti se to kvari....a ja moju masinu nakpn isteka garancije od 3 god, crkne joj nesto, majstor buf 70 eura, posle jedno 6 god. kupim novu BEKO ta je bila najskuplja od Beko mašina, oko 350 eura, 5 g. garancije samo na ono sto joj ne crkne, a sve sto crkne, nevjerovatno ali istinito, e na to nemaš garanciju, i moj brat kupi istu odmah posle mene, meni posle 5 godina cijela korpa zardjala, treća se i ne moze otvoriti, one dvije rdjave nagrdjene i zovnem servisera crkle prskalice on mi zamijeni tri komada, naravno prskalice ne pokjriva garancija a ni korpe zardjale isto a jedna korpa 70 eur.....Mome bratu pere fenomenalno! Te ti ja jos nekako godinu, dvije izdurah s njom pa kupih novu prije mjesec dana, wirpool....a moja komšinica sve onu istu BOSH....čula joj nije! Znači najmanje 13 godina, mozda i više! Mašina top! Ne mogu reći da pere svakodnevno kao ja po minimum dva puta, ali pere cesto po dva puta....eto tako, popravljaj BOSHicu što ti ja zla oću![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Stare masine su mnogo kvalitetnije bile. Mi imamo Candy 20 godina i dobro sluzi i dan danas.
Last edited by Apolo; 25-08-20 at 05:56.
@zvoncica Zapitaš li se ponekad da nije nešto do tebe što ti tehničke stvari umiru![]()
Na poslu su kupili Beko, ne znam koliko reče ova žena da smo je koristili 4-5 godina ali dnevno se upali 3-5 puta. Samo su je zamijenili novom i nisu razmišljali ni o jednom drugom brendu.
Ne čuh da se neko žali Beko. Ja imama Bosh mašinu za veš stvarno nije čula (ne pere previše jer nema djece), doduše imama i Beko za sušenje takođe nije čula. Candy mašinu za sudje ona je možda najgora od tehnike u kuću.
pa i ja moram pofaliti Beko tehniku za te pare u odnosu na Bosh mozes svake 5 godine novu kupovati ,sa novim programima tehnnologijom
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Imao sam neku Gorenje koja bukvalno ni 2 godine izdrzala nije a ni prala nista posebno. Prije 5 sam odmorio kad sam BOSH uzeo. Malo nas je vise a i kuva se skoro svaki dan tako da se dnevno i po 2 puta pere. Malo su vrata spala malo su brtve posle i vodu pusta, ali jos uvjek fenomenalno pere. Tako da mi je jednostvno zao bacit. U svakom slucaju za masinu za sudje i za masinu za robu ne treba zalit pogotovo ko je svakodnevno koristi.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks