Mislim da je Dutch mislio na radnu plocu koja strci iznad elemenata naprijed.
Mislim da je Dutch mislio na radnu plocu koja strci iznad elemenata naprijed.
Ipak je 60cm malo da bi se zatvorio dio kuhinje, bar da je metar, jer treba prostora za otvaranje donjih elemenata i vrata masine za sude.
Jesi li ov kod trpezarijskog stola isto balkonska vrata ili prozor? Kako su zamislili da se otvaraju od stola. Arhitekte sve to divno nacrtaju, ali je u praksi drugacije sve.
Prozor... Bilo je dovoljno samo da balkon projektuju izbačen, a ne uvučen, i moglo bi sve živo da se kombinuje, nego ajde šta je tu je...99% ide opcija sa 2 dvosjeda, pa će se mijenjati raspored...
Razmišljam nešto 'vako (2 različite boje), proizvođač Atlas Užice, ali nemaju ovaj model izložen u Ramondu...
![]()
#fakenews
A niste za opciju rasklopivi sto i stolice za trpezariju?
https://pin.it/48WE9Vt
https://pin.it/7hx2gxe
Last edited by tigrovo_oko; 20-08-20 at 13:39.
Dim sum.
Ne izgleda loše ali valjalo bi imati slično sa mehanizmom ako proizvode. Makar ne izgleda gabaritno. Kad vidim dvosjede sa ovim rukonaslonima na krajevima debljine 30cm dođe mi da povratim... Kako sam se zapalio za jedan natuzzi komad što ima mehanizam za noge i da se obori naslon...no je skupo u pm... nisam bio ljubitelj takvih "momenata" do skoro ali sada bi tako volio da imam nešto na tu forusamo još da dobijem sa neba novce
![]()
Medo, a mozes ici na istom tom mjestu sa ugaonom, pa ovaj dio ka kuhinji se n apledjini odrade fine drvene police za knjige i ukrase.
Ovaj dvosjed Atlas Uzice sto si gore postavio je prelijep. I kako god da postavis takvu garnituru nece djelovati zatvoreno ni pretrpano. Po meni mnogo bolji izbor nego ugaona. Slicne modele imas u Enza home, ako ne dobavis ovaj.
Enzu znam napamet više, koliko sam puta bio...Nego nije neki izbor štofova, najradije bih uzeo ovaj što je kao brušena koža (nabuk ili kako se već zove)... Mada ima vremena, planirao sam i do Albanije skoknuti...
Sent using Tapatalk
#fakenews
U enzu sam kupio bas dosta stvari sto za kucu sto za vikendicu. Nemaju neki osjecaj za posao. Podjem prije dva dana da kupim komodu i sto i kaze 850e nema popusta. Ja rekoh na patike od 50e se dobije popust. Ona veli eto moze 5%. Rekoh hvala, cekacemo popuste
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Imaš "Mobileri Erald"
Veliki procenat lokala i hotela u CG su oni opremali
ovi bi zatvorili da im nije nas..
https://images.app.goo.gl/tDW4vejsbkLrEU7G8
Ovaj mehanizam da se kulira stvarno je prejaka stvar ali preskupo
The more things change, the more they stay the same.
Ja sam obišla sve te salone po Albaniji, n akraju sve kupih kod nas. Nekako dosta neki retro stil. U ovaj Mobilerald sam našla neke stolice ali u Ramond uzeh puno hrastovo drvo, da se razumijemo i dosta skuplje ali ne kupuje se to svaki dan. Po meni nije vrijedno ići tamo, posebno ne na ovu situaciju sad.
Starky, meni knjige sa receptima savršeno stoje u trpezariju na policama a u kuhinju se jedino mogu nadimiti i namastiti haha, ako se u toj kuhinji kuva a ako služi za izloga, onda može![]()
Medo, jesi li gledao garniture u EuroCasu?Ako ti nije preskupo ima u Mondo jedan predivan trosjed.
Ovaj Atlas mi se baš sviđa, samo što ne bih kupovao nešto što košta 2k+, a da ne vidim uživo i $edem/legnem (udobnost mi je bar 50% kupovine)... Na kraju ima da zapalim do Užica, jer rekoše iz Ramonda da neće skoro dobijati izložbeni model...
U EuroCasu bijah kad sam gledao ugaone (ne obratih pažnju na dvosjede/trosjede), bilo je par interesantnih, al prilično skupe... Još nijesam mogao normalno da razgledam, jer me gospođa koja radi pratila na 1m razdaljine (to me nerealno pizdi, redovno izađem odmah iz salona kad krenu da me prate)...
#fakenews
Jesi gledao u dallas? Meni je npr ovaj bas lijep a nije ni skup. Nisam ga gledao ali izgleda kvalitetno.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
U Dallas je ebeno sto kad narucis cekas 3 mjeseca ja evo cekam vec preko mjesec za tdf i vec dao 2/3 para. Kaze ova mozete vi sve ja rekoh neka hvala. Kad donesete i pregledamo je
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Iskaču sad reklame na insta za Dallas i šokirah se kad vidjeh da dvosjed koji uzeh prije 4 godine, danas košta skuplje nego tada a još je na popustu. Super je to, odličan marketing![]()
Dim sum.
Pogledaj ovde ako mislis za albaniju ici... imaju salon u skadru
https://bestseller.al/product-category/dhoma-gjumi/
Послато са SM-G928F помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks