Crva, čuj mene brodova nije ni bilo....
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Brate što ti nije jasno pa kredit je u dolarima a knjige se knjiže u eure matematika je jasna ništa i ništa jednako je ništa
Crva, čuj mene brodova nije ni bilo....
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
https://www.cdm.me/drustvo/preporuka...alje-na-snazi/
Prosto se stidim, ko je sve u danasnje vrijeme doktor, to jest direktor.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-ne-prepoznaje
Pahahahaha... Ali mjesni odbor koji čine uglavnom likovi koji su do prije 10 godina držali sliku Slobe M. ili Šešelja u kući
Zemljo Indijo i slonovi Nepala
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Za 100 godina od danas, kad svi odavde budemo vec decenijama pod zemljom, a CG mozda bude razvijena i evropska, pisace u istorijskim udzbenicima da je period od 1990 do 2020 i neke, mozda i duze, bio najtamnija mrlja u istoriji ove drzave. Kao sto je nacizam bio u njemackoj, tako ce se govoriti o ovom razdoblju u kojem sam zivimo.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sve me strah da nece to ovo parce zemlje nikad docekat. Ajde skupis snage da razumijes roditelje bili kao ti ratovi pa su isprepadani kao da ne izgube ovo sto imaju. Ali ti ljudi vaspitavaju svoju djecu na potpuno isti nacin cak mozda i gori. Da se nedje ubace da uskoče u partiju jer tako mogu do posla itd. Ruglo.
Siguran budi u to. Znam jednog, vuče se ulicama jer je ostara, lud je bio za Slobovim govorima paljivim, naravno sada je u DPS, u mjesnu, čuo sam od većine prijatelja sa starog da koristi iste metode označavanja komšija, kad sjednemo na kafu pa mi tako prenesu gadluke kojima su kontaminirali ovu državu
Meni licno najvise cudjenje izaziva ova indolentnost i cutanje studenata.
Oni bi trebali biti taj glas razuma koji ce uvjek reagovati na ono sto ne valja u jednom drustvu. Svjedoci su ovog stravicnog urusavanja sistema vrijednosti. Pa oni su zrtve ove pohare. Studiras u drzavi koja ti ne cjeni ni znanje ni diplomu.
I cutis...
Last edited by Dača; 19-08-20 at 10:22.
Studenti su ljudi koji su puni entuzijazma, kriticki nastrojeni, skloni inovacijama, planiranju, zele vise, rade tokom studiranja... Zele svojim radom i energijom da doprinesu rastu standarda i svjetlijoj buducnosti drzave. Bez ikakvih politickih zalaganja i funkcija.
Biti student znaci da imas odredjeni mentalni sklop.
Kod nas je univerzitet unisten. Biti student ne znaci nista. Znaci da si platio da se upises.
Samim tim kod nas nema studenata u pravom smislu te rijeci. Samo zato sto ima indeks ne znaci da je Student.
Kod nas studenti gledaju da se 'ubace'. To su dno dna ljudi, tako daleko od studenta.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Koliko se sjećam studenti su kod nas protestovali protiv besplatnog studiranja.
Jel ovo realno...
https://www.vijesti.me/v/461615
Što čine """"Bošnjaci"""" ... Nikad dosta!
Ljudi ovo stvarno ne može više ovako.
U šta ćeš da se kladimo da može?![]()
![]()
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks