Page 117 of 487 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... LastLast
Results 2,901 to 2,925 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Kako ih gritzka Dritan. Nije ni cudo sto ste zapjenili odje
    https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...na-preprodajom

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    Genijalno je kako svi pominju da je drzava ispred licnih interesa i to je najjaci argument, bukvalno se daje afirmacija da nam je drustvo gnjilo od korupcije, svi to znaju, ali svima i odgovara pa neka bude tako. Da je normalne drzave to bi se podrazumijevalo, a ne bilo izborni argument.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    Pa cinjenica je da u normalnim drzavama ogromna vecina stanovnistva je za tu drzavu a ne 55% samim tim postoje i anomalije.

Kako neko iz SNP ili exSNP sebe ubijedi da mu je Crna Gora odjednom prioritet? Shvati realnost ili izigrava trojanskog konja? Num dubium est?

Becic kao mladic sa 18 godina postane aktivista SNP. Sa 21 odbornik. Evo i dan danas prica. Magistar ekonomije sa 30 i kusur bez dana radnog staza u privredi.

Kako to cin gubitka na unutar stranackim izborima na kojima te podrzava i Pedja Bulatovic za glavnu ostricu protiv Crne Gore metastazira u politicara posvecenog Crnoj Gori?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Poslali su je veli da je prepozna mjesni odbor ahhahahahahahah

A svi mi ovo znamo i znamo da se ni kafe kuvarica ne može primiti da je ne prepoznaju i znamo sta su progoni nego je smijesno ovako kad se snimi takav razgovor.
    Ono što mene zanima ne zbog čega simulacija demokratije ?
    Zašto konkursi ?
    Zakoni ?

Sta je fora
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Kako ih gritzka Dritan. Nije ni cudo sto ste zapjenili odje
    https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...na-preprodajom
    Dobro si reka taman gricka. Ka ono mala ribica kad udjes u plicak. Ovo je vrlo klizav teren za jednog politikologa jer je ocigledno neko uzeo procenat za dogovoreni posao.

Ali praksa da uzmes procenat za dovodjenje investitora je standard i Istoka i Zapada. Na ovaj ili onaj nacin. Ne vidim ko ce osporit pravo nekome da ti dovede investiciju od 80 miliona i trazi procenat.

Ako se stvarno ispostavi da nakon X godina Crna Gora dobija to elektranu i vrijednost koja je znacajano veca od subvencije kao sto tvrdi Djukanovic onda je Dritanova prica suplja.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by koronas View Post
    Pa cinjenica je da u normalnim drzavama ogromna vecina stanovnistva je za tu drzavu a ne 55% samim tim postoje i anomalije.

Kako neko iz SNP ili exSNP sebe ubijedi da mu je Crna Gora odjednom prioritet? Shvati realnost ili izigrava trojanskog konja? Num dubium est?

Becic kao mladic sa 18 godina postane aktivista SNP. Sa 21 odbornik. Evo i dan danas prica. Magistar ekonomije sa 30 i kusur bez dana radnog staza u privredi.

Kako to cin gubitka na unutar stranackim izborima na kojima te podrzava i Pedja Bulatovic za glavnu ostricu protiv Crne Gore metastazira u politicara posvecenog Crnoj Gori?

Dobro si reka taman gricka. Ka ono mala ribica kad udjes u plicak. Ovo je vrlo klizav teren za jednog politikologa jer je ocigledno neko uzeo procenat za dogovoreni posao.

Ali praksa da uzmes procenat za dovodjenje investitora je standard i Istoka i Zapada. Na ovaj ili onaj nacin. Ne vidim ko ce osporit pravo nekome da ti dovede investiciju od 80 miliona i trazi procenat.

Ako se stvarno ispostavi da nakon X godina Crna Gora dobija to elektranu i vrijednost koja je znacajano veca od subvencije kao sto tvrdi Djukanovic onda je Dritanova prica suplja.
    Za koga glasas ti, da ne glasam tu partiju. Sve sto je pogresno u ovom drustvu se moze naci u tvom postu-kao da radis za opoziciju i razmisljanja su ti kao prototipu dps-korumpiranog, sa djon obrazom, aktivisti.

No vidim da si trol pa cu te i ja na ignore, da ostali ne moraju da citaju ovu sprdnju
    Last edited by djordjije; 18-08-20 at 14:32.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Poslali su je veli da je prepozna mjesni odbor ahhahahahahahah

A svi mi ovo znamo i znamo da se ni kafe kuvarica ne može primiti da je ne prepoznaju i znamo sta su progoni nego je smijesno ovako kad se snimi takav razgovor.
    Ono što mene zanima ne zbog čega simulacija demokratije ?
    Zašto konkursi ?
    Zakoni ?

Sta je fora
    Pa zato sto ova djevojka koja se predstavlja za nekoga ko ce braniti CG ustvari pravi diverziju protiv aktuelnog rezima. Vrsi puc a nije bila tamo ni 3 mjeseca.

Po ocevoj prici, tonu i elokvenciji mi je tacno jasno o kojem profilu covjeka se radi. Nije ni cudo da je ovako kompromitovao cerku. A sto bi nekom daljem napravio?

Sramota. Jos prica kako je on predstavljao Crnu Goru? Ja reko bio sportista a on radio za platu u Min Odbrane. Pa radio si svoj posa druze. Batali diverzije i puc ako si vojnik.

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,041
    Thanked in
    4,359 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Viđeste li ovo ?
    Mora veli mjesni odbor DPS-a da te prepozna kao Crnogorku hahahahahahha

https://www.in4s.net/video-nepobitni...-strane-dps-a/
    zamisli kad ti kasirku posalju da ovo radi... i da tebi kasirka nesto objasnjava.
    ne vrijedjam profesije, da se razumijemo.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    479
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    73 Posts

Evo joj gledam glavu na fb pet min i ne vjerujem da ovo postoji i da ova moze ovako dripacki da se ponasa i nekoga da ucjenjuje

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

A mozes da vjerujes u ovu pripravnicu diverzanta po ocevoj komandi? Vala bi mnogo radje da me brani ova iskrena zena sa dripackim ponasanjem nego namazana klinka.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Gledam sad sa rođakom jednim prilog na RTCG1 kako je otvorena fabrika (pojma čega, nisam pažljivi gledalac dotične televizije) i uglavnom dolazi Milo i pritiska dugme i sve počinje sa radom. Uglavnom, komentar mog rođaka je bio: ''i ja sam bio kad su '74 kombinovanu valjaonicu (željezara) otvarali, isto na dugme, sve je isto, ništa se promijenilo nije''..

Mislim meni je glupo da ja ispravljam čovjeka od 60 i kusur godina ali me jes naćeralo na razmišljanje.. Jel moguće da ljudi danas mozak ne koriste, makar za sjećanja ako ne ništa drugo? Pošto je jedino mozak ostao čitav a herojska m*da su nam davno skrajnuli u kakvu teglu i gurlnuli u frižider.. Ne znam rođaci, baš ne znam..

Poredeći nas i Lukašenka, za kojeg opet ne mogu da vjerujem da je tako popustio pred demonstrantima praktično preko noći, pa opet mi je nerealno.. Jes' da idem u širinu ali praštajte, eto Bjelorusima je dogorelo više iako su ekonomski mnogo bolji od nas (o ostalim slobodama je upitno), međutim i njima je dojadila korupcija koja je kod nas čak i gora..

Uvatio sam par reklama i jedni se uvatili korone, tanjira, kolača, drugi se uvatili mira četnika baba Jagi i ostalog, treći prepoznaju strateške grane države - kultura, zdravstvo itd, četvrti se igraju riječima kao nikad u zadnje 29 godina.. Sve u svemu jako retardirane reklame i po stepenu su prilagođeni za tačno onog ko treba da ih čuje i vidi.. Samo niko konkretno da odgovori kako da nas mrdne iz mrtve tačke i ove žabokrečine..

Lako je zamijeniti sve njih, samo što svi misle da će ih dočekati normalan sistem koji se može iskontrolisati koliko toliko da se izađe na neki normalan put.. Sve je lako bez to a niko da konkretno ponudi rješenje..
    Ide opet standardna floskula bolje mi nego on, koja će tačno da potraje dok se ne podijele stolice u raspalu skupštinu i dok se opet ne krene sa ''ja sam bolji opozicionar nego oni''..

Kukala nam majka.. Morala je korona da se desi da bi naš narod ''progledao''.. Uh. Praštajte za crnjačenje na ovako vedru temu..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

A mozes da vjerujes u ovu pripravnicu diverzanta po ocevoj komandi? Vala bi mnogo radje da me brani ova iskrena zena sa dripackim ponasanjem nego namazana klinka.
    Vazda ista prica, i za Kovertu i sad.

Kako se samo neko usudjuje da snima ljude koji krse zakon?!

12. The Following 3 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Uglavnom, komentar mog rođaka je bio: ''i ja sam bio kad su '74 kombinovanu valjaonicu (željezara) otvarali, isto na dugme, sve je isto, ništa se promijenilo nije''..
    na veliku zalost, slozicu se sa tvojim rodjakom. jeste da nemam toliko godina, ni priblizno, ali mislim da je u pravu.
    pogledas gdje je svijet posao, samovozeci automobili, IoT, digitalizacija, virtuelna stbarnost, vjestacka inteligencija, robotizovane fabrike i postrojenja, pametni uredjaji, robotizovane proteze ili proteze koje omogucavaju ljudima da se bave alpinizmom, trce, skacu padobranom.....
    u CG kao 45te pricamo o prvoj petoljetki u poljoprivredi

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

To je zasluga lijepih i pametnih iz '89 koji su ocigledno imali pameti kolko im i djeca a sto samo pokazuje kolko je za nas ustvari sistem Jugoslavije imao benefita.

Lakse je i cesto bolje bit vagon na TGV nego lokomotiva Bar - Beograd.

Jedino nisam skapirao sto je bila poenta rodjaka sa dugmetom? Da je trebao da bude touchscreen?

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Vazda ista prica, i za Kovertu i sad.

Kako se samo neko usudjuje da snima ljude koji krse zakon?!
    A sto je poenta tacno ovog snimanja? Moj utisak je predizborna kampanja jer za zvizdaca postoji procedura, sudovi, NVO, itd. Ramada slucaj je najbolji primjer a i Koverta.

Ako je poenta predizborna kampanja ili licni obracun meni je to ipak malo problematicno. Prastaj. Iako razumijem i postujem da tebi nije.

Ali ni DK nema podrsku u narodu s razlogom. Ni s jedne strane.
    Last edited by koronas; 18-08-20 at 15:20.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    na veliku zalost, slozicu se sa tvojim rodjakom. jeste da nemam toliko godina, ni priblizno, ali mislim da je u pravu.
    pogledas gdje je svijet posao, samovozeci automobili, IoT, digitalizacija, virtuelna stbarnost, vjestacka inteligencija, robotizovane fabrike i postrojenja, pametni uredjaji, robotizovane proteze ili proteze koje omogucavaju ljudima da se bave alpinizmom, trce, skacu padobranom.....
    u CG kao 45te pricamo o prvoj petoljetki u poljoprivredi

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Mislis li ti da je to slučajno. Zamisli da imamo svu tu tehnologiju, pa Crna Gora bi za Srbiju otišla za po ure, teleportovali biste je. Ovako ćete morat omladinske radne akcije, pa na lopatu sve.
    Last edited by 17.posa; 18-08-20 at 15:50.
    Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem

17. The Following User Says Thank You to 17.posa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Mjesne zajednice, partije, članovi, provjere, tereni, familije, preporuke, khurci palci...

Svima bih ja lopatu u ruke pa kopaj mother ti tvoju nesposobnu, kakvi su ovo paraziti sto je ovo, kako se ovo vaspitava samo da se ubači "neđe", nema nam spasa...

19. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,109
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Famous montenegrin phrase:

Oli mi vidjet mogu li dje ovog malog / ovu malu ubacit?

Nista novo. Pocelo sa migracijom naroda sa sela u gradove. Danas kao dobro jutro. Ko ima vezu ubaca.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Dame i gospodo, predstavljam vam trenutno najhrabrijeg građanina Crne Gore.

22. The Following 7 Users Say Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Famous montenegrin phrase:

Oli mi vidjet mogu li dje ovog malog / ovu malu ubacit?

Nista novo. Pocelo sa migracijom naroda sa sela u gradove. Danas kao dobro jutro. Ko ima vezu ubaca.

E pa onda je sve ok. Hvala na objasnjenju.

Ja pomislih da je vojska svedena na jos jednu partijsku celija dps-a.

Thanks Thanks Given 
    6,109
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Nije ok. Samo se mnogi kao cude. Zato i napisah nedje da se treba neko dovest sa strane da vlada i upravlja bar 30 godina....da se sistem iz temelja iskorijeni i narod prevaspita.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

25. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Jes, ocigledan deep fake GRU-a
    Ako vec treba da biram izmedju vojske moje drzave ili vaseg gojka raicevica, znam na ciju cu stranu biti vazda!!

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Nije ok. Samo se mnogi kao cude. Zato i napisah nedje da se treba neko dovest sa strane da vlada i upravlja bar 30 godina....da se sistem iz temelja iskorijeni i narod prevaspita.

Mogli bi mozda dati sansu nekom postenom ko ce omoguciti da zakon bude jednak za sve.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nije ok. Samo se mnogi kao cude...
    Nemoj "takvi smo svi odvajkada" generalizacije da te zamolim.

Jedno je hvatanje veze preko bratanića od zaovičića, a sasvim drugo da ne možeš da dobiješ posao nigdje u državnoj administraciji što ti neće partijska ćelija tvoga sokaka dati potvrdu lojalnosti.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Camil Euforija View Post
    Ako vec treba da biram izmedju vojske moje drzave ili vaseg gojka raicevica, znam na ciju cu stranu biti vazda!!
    Svaka cast. Dvije zamjene teza u jednoj recenici. Nije to lako.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    Dame i gospodo, predstavljam vam trenutno najhrabrijeg građanina Crne Gore.
    Veliki respect za covjeka i nadam se da ce ciniti novu vladu nakon izbora.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

31. The Following 2 Users Say Thank You to bojankov For This Useful Post:

Page 117 of 487 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)