Page 110 of 487 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... LastLast
Results 2,726 to 2,750 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

ima li sto ljepse nego kad premijer otvoreno poziva na krsenje zakona zemlje koju bi trebalo da vodi i pomaze u primjeni istih
    Premijer je pozvao crnogorsku dijasporu i građane u inostranstvu da onima koji ih popisuju i potkazuju stranim državama, najbolji odgovor daju demokratski i civilizovano, u danima koji slijede
    Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Što mekeću ovi botovi?

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Pricali su kako ce da utovare Crnu Goru kad je budu nosili za Srbiju.
    Dok se ne obnovi autokefalnost naše Crkve ne treba glasat Dritana, jer njega to ne interesuje.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by SokoGrad View Post
    Dok se ne obnovi autokefalnost naše Crkve ne treba glasat Dritana, jer njega to ne interesuje.
    Oduševljen sam ovim željama da sekularna Vlada obnavlja bilo kakvu Crkvu isto koliko i željama da bilo kakva Crkva smjenjuje vlast. Blago nama.
    Last edited by LostInHollywood; 16-08-20 at 20:35.

5. The Following User Says Thank You to LostInHollywood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Начекаће се Дритан онда за гласове.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Oduševljen ovim sam željama da sekularna Vlada obnavlja bilo kakvu Crkvu isto koliko i željama da bilo kakva Crkva smjenjuje vlast. Blago nama.
    Državnim dekretom je formirana SPC u CG. Državnim radom treba da se vrati autokefalnost Crkve naše. Ovo je par ekselans političko pitanje i od nacionalnog/kulturnog značaja je.

Prirodna je težnja crnogorskog naroda za obnovom svoje Crkve.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Ako opet DPS uzme vlast, za cetiri godine ce biti prica "dok se ne rijesi [ubaci identitetsko pitanje] ne treba glasati [ubaci gradjansku partiju], jer njih to ne interesuje.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

9. The Following 8 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Нови спот Демократа.
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Šta je DPS radio kada je ista obnovljena 1993 god.? Ah, da, tada su imali bezuticajnog premijera.

Sent from my Motorola 8400

12. The Following 3 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ako opet DPS uzme vlast, za cetiri godine ce biti prica "dok se ne rijesi [ubaci identitetsko pitanje] ne treba glasati [ubaci gradjansku partiju], jer njih to ne interesuje.
    Nema više identitetskih pitanja, Crkva je zadnje što je ostalo da se obnovi. Sledeće što nam treba poslije ovoga je mirna smjena vlasti, ali zato treba da stasa prava alternativa. Ja je vidim u URA-i, SDP-u i možda i Demokratama (ako prestanu da idu da slave godišnjice Podgoričke Skupštine).

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Šta je DPS radio kada je ista obnovljena 1993 god.? Ah, da, tada su imali bezuticajnog premijera.

Nije bilo vrijeme tada. Sve dobije svoje vrijeme. Tada se treba izbjeć gradjanski rat i Miloševićeva vojna intervencija. Sve što je DPS do sad postiga postiga je bez prosipanja krvi, to je najveća vrijednost njihove vladavine. Možda nama to sad ne izgleda dovoljno brzo itd. Ali ko poznaje istoriju zna da se ovakva pitanja bez krvi rijetko rješavaju.

Thanks Thanks Given 
    6,968
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

A koga boli uvo za to dok nema para da prehrani porodicu, a uzi krug na vlasti broji milione? Stvarno koga?

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Nema više identitetskih pitanja, Crkva je zadnje što je ostalo da se obnovi.
    kad ćemo ekonomiju obnavljat?

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Nema više identitetskih pitanja, Crkva je zadnje što je ostalo da se obnovi. Sledeće što nam treba poslije ovoga je mirna smjena vlasti, ali zato treba da stasa prava alternativa. Ja je vidim u URA-i, SDP-u i možda i Demokratama (ako prestanu da idu da slave godišnjice Podgoričke Skupštine).
    Druže, to se pričalo i kad je Nato bio na dnevnom redu. Daj ne sprdaj se. Organizuj referendum oko crkve, pa ćeš viđet rezultate. Čuš država da pravi crkvu protiv koje je većina pravoslavnog življa. DPS crkva??

Neuporedivo je bitniji ulazak u EU, od ovih bezveznih priča oko crkve. A u EU sa ovakvim institucijama nikad nećemo ući... Sve je simuliranje, bez ko neće da otvori oči.

Hrvatska je za 6 ipo godina završila pregovore. Mi počeli 09/10 i nismo ni na pola, krenuli u rikverc da idemo... hibridni režim od zapada nazvani. Dajte da idemo naprijed, a sa DPSom niđe stić nećemo bez u otvorenu diktaturu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    A koga boli uvo za to dok nema para da prehrani porodicu, a uzi krug na vlasti broji milione? Stvarno koga?

Sent from my phone
    Ako su DF-ovci četnici, a DPS-ovci lopovi --> onda imaš na jednu stranu četnike, a na drugu lopove. Glasajte za manje zlo, svako neka sam za sebe odluči koje je zlo manje.

Thanks Thanks Given 
    8,764
    Thanks Thanks Received 
    3,894
    Thanked in
    2,327 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    kad ćemo ekonomiju obnavljat?

Za jedno mjesec dana,jer dok su ove vrucine josh uvijek se moze ljeb,sir,paradajz...
    ...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ako su DF-ovci četnici, a DPS-ovci lopovi --> onda imaš na jednu stranu četnike, a na drugu lopove. Glasajte za manje zlo, svako neka sam za sebe odluči koje je zlo manje.
    Ok... jesu DF četnici,, a DPS lopovi.

URA će tražiti ako bude tas na vagi, podršku za proEU vladu eksperata. Ja iskreno ne vidim što je tu loše. DF je nudio i BSu mandatara 2016e...
    LSCG je zamalo 2002 napravio manjinsku vladu, dako je ljudi od struke naprave 2020.

Ako je neko stručan i pošten, znaš li koliko me briga koje je vjere i nacije. Ovo što rade SD i BS ne bi bilo toliko strašno da postavljaju ljude koji znaju svoj posao, a ne Klice i ostale partijske idiote...

21. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Druže, to se pričalo i kad je Nato bio na dnevnom redu.
    Tako je... i sa punim pravo se to pričalo. Da je DPS izgubio izbore 2016-e ne bismo ušli u NATO, a NATO je spas za naš narod. Ko misli drugačije vara se.

Čuš država da pravi crkvu protiv koje je većina pravoslavnog življa. DPS crkva??
    Ti vjerovatno nijesi Crnogorac, pa te ne zanima nacionalno/duhovno/kulturni identitet našeg naroda. Velike nacije se brinu oko ovih pitanja, Francuska na primjer ide tolko daleko da zabranjuje ne-frankofonskim filmovima da se prikazuju u bioskope preko odredjene kvote, a sve katedrale, manastiri i crkve u FRA su u vlasništvu njihove države, jer je to njihovo kulturno/istorijsko nasljedje. Pogledajte Srbiju kako se bori za svoju Crkvu (čak i prekogranično), a mi kao nemamo pravo da Cetinjski Manastir ostane u vlasništvo Opštine, već ga SPC potražuje po sudovima.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Ok... jesu DF četnici,, a DPS lopovi.

URA će tražiti ako bude tas na vagi, podršku za proEU vladu eksperata. Ja iskreno ne vidim što je tu loše. DF je nudio i BSu mandatara 2016e...
    LSCG je zamalo 2002 napravio manjinsku vladu, dako je ljudi od struke naprave 2020.

Ako je neko stručan i pošten, znaš li koliko me briga koje je vjere i nacije. Ovo što rade SD i BS ne bi bilo toliko strašno da postavljaju ljude koji znaju svoj posao, a ne Klice i ostale partijske idiote...

Mene interesuje kulturno/istorijsko nasljedje Crne Gore. Ako DPS to ne riješi sad ovi iz URA-e neće nikad, jer njih to ne interesuje. Oni su gradjani bez nacionalnog opterećenja, a ja kao Crnogorac sam vrlo zainteresovan (život bi svoj da) da se obnovi naša autokefalnost.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Pazite ovu situaciju, dolazi mi rodjak iz Beograda u Kotor sa djetetom od 5 godina. Kupili su malecnu crnogorsku zastavu i dijete je nosi u ruku. Probaju da udju u crkvu dje svi turisti ulaze, a svešteno lice im zabranjuje da sa tom zastavom udju unutra.

Nervoza me fata kad mi neko priča o ekonomiji, a ovo nam se dešava u našu državu.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Tako je... i sa punim pravo se to pričalo. Da je DPS izgubio izbore 2016-e ne bismo ušli u NATO, a NATO je spas za naš narod. Ko misli drugačije vara se.

Ti vjerovatno nijesi Crnogorac, pa te ne zanima nacionalno/duhovno/kulturni identitet našeg naroda. Velike nacije se brinu oko ovih pitanja, Francuska na primjer ide tolko daleko da zabranjuje ne-frankofonskim filmovima da se prikazuju u bioskope preko odredjene kvote, a sve katedrale, manastiri i crkve u FRA su u vlasništvu njihove države, jer je to njihovo kulturno/istorijsko nasljedje. Pogledajte Srbiju kako se bori za svoju Crkvu (čak i prekogranično), a mi kao nemamo pravo da Cetinjski Manastir ostane u vlasništvo Opštine, već ga SPC potražuje po sudovima.
    Naravno da sam Crnogorac. Samo sam mnogo razočaran državom i institucijama. Umjesto prelijepog mjesta za život dobili smo partijsku državu, a svaki put kad DPS stavi znak jednakosti između sebe unizi ovu državu koju mnogo volim.

Naravno da sam za Nato.

Nego nije poenta u tome nego svaki put treba DPS da se podrži zbog nečega, a mi smo protekom vremena sve siromašniji, sve zaduženiji, omladina ode, sve se rasproda, rijeke nam stavljaju u cijevi i još nas tjeraju da im plaćamo za to..... pa čekaj dokle više.

26. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Nije bilo vrijeme tada. Sve dobije svoje vrijeme. Tada se treba izbjeć gradjanski rat i Miloševićeva vojna intervencija. Sve što je DPS do sad postiga postiga je bez prosipanja krvi, to je najveća vrijednost njihove vladavine. Možda nama to sad ne izgleda dovoljno brzo itd. Ali ko poznaje istoriju zna da se ovakva pitanja bez krvi rijetko rješavaju.
    Da, nije se ništa dogodilo u Bukovici. Da, nije TO išla na teritoriju druge republike/države i nije se ginulo. Da, nije bilo deportacija. Da, nisu nikom razvaljeni bubrezi zbog crnogorske zastave. Da, nije bilo vrijeme...
    Ovo pišem radi drugih koji čitaju tek da razumiju o kakvim glupostima se piše i znam da će se ta bezpredmetna priča nastaviti tako da je ovo sve što imam da kažem na ovu temu.

28. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Mene interesuje kulturno/istorijsko nasljedje Crne Gore.
    А сада то није културно и историјско наслеђе ЦГ, сигурно ће неко да утовари на камион и да однесе све то јел такп!? Друго аутокефалност не може дати никакав политичар него се одлично зна како неке црква добија аутокефалност. Овдје је канонски Митрополија Црногорско - приморска, и свако је је ту добродошао.
    Друго боље да гледамо да нам Кинези не конфискују шта, пошто смо државу заложили као хипотеку.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Nervoza me fata kad mi neko priča o ekonomiji, a ovo nam se dešava u našu državu.
    Daj Boze da ti zapadnes u situaciju onih kojima je ekonomija na prvom mjestu, koji gledaju mogu li svome djetetu koru hljeba da obezbjede jer im dijete ne dobija nista od subvencija za zelenu energiju. Ne zelim nikome zlo ali ova tvoja izjava je stvarno debilna.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
    Last edited by bojankov; 16-08-20 at 22:01.
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Naravno da sam Crnogorac. Samo sam mnogo razočaran državom i institucijama. Umjesto prelijepog mjesta za život dobili smo partijsku državu, a svaki put kad DPS stavi znak jednakosti između sebe unizi ovu državu koju mnogo volim.

Naravno da sam za Nato.

Nego nije poenta u tome nego svaki put treba DPS da se podrži zbog nečega, a mi smo protekom vremena sve siromašniji, sve zaduženiji, omladina ode, sve se rasproda, rijeke nam stavljaju u cijevi i još nas tjeraju da im plaćamo za to..... pa čekaj dokle više.

Razumijem potpuno o čemu pričaš, ali da se Dritan prije 4 godine zalaga za NATO bez referenduma, ja bi bio za njega. Referendum bi bio jedan nepotrebni rizik, i za mene se Dritan tada sam diskvalifikova.

Danas, da je bilo ko počeo priču o obnovi naše Crkve imali bi moju podršku, ali niko osim DPS-a. SDP samo stidljivo to podržava iako su za to bili od početka.

P.S. Ekonomija će kod nas bit približno ista bez obzira na vlast. Bićemo na srpski standard ili malo ispod toga.

Page 110 of 487 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)