koliko bih ja pedala podijelila...
nothing comes from violence and nothing ever could
ali kakve su to stvari. jutros onaj priča kako je mizerna cijena od 40e za kilogram ribe a ko zna koliko roditelja neće moći da kupi knjige za djecu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Treba lezat u istrazi po zivota i zaradit pola milke
https://www.pobjeda.me/clanak/bigovi...ura-za-slobodu
Auh...par dana sam bio odmorio od foruma i medija, i ajde reko' da posjetim ovaj dio foruma da vidim sto ima novo. Kad...cetnicki skup u Gornjem Zaostrom uz prigodne "poruke ljubavi"(pa reakcija stanovnika Zaostra da oni uvijek salju poruke mira...sa sve mrtvackim glavama na zastavama i slikama Pavla Djurisica), sovinisticki grafiti u Beranama (ko li je autor?)... zamucena Tare ("suza Evrope" - vidjeti onako uprljanu Taru cera suze na oci) ... nove mini HE (dokle vise!)...neki decko uhapsen u Podgorici s pistoljem i metkom u cijevi (junaci naseg doba)... nova zgrada Monstata od 8 i kusur miliona (ima se, moze se)...covjek koji je bio osudjen za ubistvo policijskog inspektoora nudi pola miliona eura kao jemstvo da ga puste iz pritvora (novac vjerovatno zaradjen krvavim radom)...partijska nadgornjavanja i cirkus u Budvi preskocih...da mi se ne slosi...
Nije lako ostat u zdravu pamet u CG.
Raj za mazohiste.
Last edited by Ostoja; 15-08-20 at 01:19.
"Inače, francuski ambasador u Sjevernoj Makedoniji Christian Thimonier, na konferenciji Civil Rights Defenders[6] je obavijestio javnost, da je bogatstvo u Crnoj Gori „koncentrisano na 10 ili 12 porodica“, pitajući se, da li akumulacija bogatstva u Crnoj Gori pokazuje evropske vrijednosti, te da je Crna Gora primjer zašto treba preispitati kriterije za proširenje EU."
https://www.ifimes.org/ba/9829
Poslednja novost
11.08.2020
Obavještenje
Zbog epidemiološke situacije izazvane novim COVID-19 virusom, a koja je bitno ograničila kapacitete Uprave za statistiku u fazama prikupljanja i obrade podataka, informišemo korisnike da ćemo saopštenja koja su planirana u narednom periodu odložiti do daljnjeg.
O novim datumima objavljivanja saopštenja, blagovremeno ćemo Vas informisati.
Zahvaljujemo na razumijevanju.
Bolje posle izbora da čujemo statističke podatke o našoj ekonomiji,mogo bi nam pozliti a to ne želimo zar ne?
Last edited by kurogane; 16-08-20 at 12:46.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
nije no ih sramora rec da idu na odmor
Odlicno uradjen spot ZBCG... da im nije opet Saviv pomagao?
Dobar spot, žena sa kapicom u pozadini, žena u crvenom sa nakitom, prepoznajte likove
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Jami?
Btw, odličan spot, odmah se sjetih The Platform.![]()
Da je Jami bila bi odmah do Mila
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Aaa u crvenom žena, Verica?![]()
Ja sam mislio na ovu odmah što se pojavljuje na startu, u zlatnu haljinu, Jami 100%![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/460989/medojevic-vlast-sprema-dovodjenje-vise-hiljada-roma-iz-italije-njemacke-i-holandije-koji-ce-glasati-na-izborima
Čuveni holandski Romi, ti ne prezaju ni od čega.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Voli on da odigra za DPS pred izbore. Sjetimo se samo kad su bile poplave u Srbiji, pazi sto ćeš da poželiš možda ti se i ostvari, Beograd na vodi. 10 dana pred izbore to objavi.
Da je napisao Romi iz Italije pa ono ima logike, dovoze ih ilegalno barkama, ali iz Holandije, pa to mu kući ne vjeruju.
Imaju li frontovci kamere pa da dočekaju i snime tu gomilu Roma, naprave neki performans ispred broda itd itd
Treba bi guzichko da im spremi dochek.
...
Dajko je idealan za to.
Dajko bi moga skeč neki da napravi, kao onaj za Zimbabve, omrci nekog druga, ali manje no ovog iz Zimbabvea. Dočeka ga, ovaj glasa, pozdrave se. Kakva bi to šala bila, Stari liberal i Podgorički vremeplov bi se izjeli od muke kako se nijesu toga sjetili.
Dobro je sto se Dajko odvojio od Marka, sad se i šali i ima dosta lajkova, a podriva sistem, heba mu majky.
Koliko je kredibilan IPD?
https://intpolicydigest.org/2020/08/...kanovic-rules/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks