Ja se gazim u Iberostar, vazda su najjači švedski sto imali, perverzija klasična...
Hotel Mediteran, Montenegro, Tara su sto se tice hrane broj 1 !!!
sigurno tvrdim najukusnija i najbolja hrana po hotela kod nas. preporuka ogromna
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ja se gazim u Iberostar, vazda su najjači švedski sto imali, perverzija klasična...
Na allinclusive? Je li stvarno tako kako kazu da ispostuju cijeli dan sa hranom i picem
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Glavatica od 2250gr na Slap Zete, za nas trojicu, odvaljivanjePredobra...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Da nijesi probao sinoc onu slaninu pecenu sto je krasila glavni podijumaooo kako se raznijeh od nje...morao sam bocu vina posle nje popit da se u normalu vratim
Tara jeste odlicna sa hranom i bio sam u zadnjih 5-6 godina sigurno 10 puta...bogami je Mediteran boljiali sve u svemu dobro je da imamo ovakve hotele. Meni je i Castel lastva u Petrovcu dobra kad je hrana u pitanju...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Last edited by mistery; 15-08-20 at 15:11.
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Haha, bio sam do vrata umazan od svinjceta, kako su ga centrirali biliVidjeh onaj poster da su i rucak i vecera za ljude sto nisu gosti hotela po 10 eura, dzabe za ono sto dobijas za te pare, dje god dvoje da sjednu u fine dining em ce ih kostat preko 20 eura, em ce ostat' gladni
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I am not i danger, I am the danger.
Medusa - Ambijent super. Probah picu Fina bi. Konobar stariji, sijedi, dosta los. Ali bas.
Hotel Mediteran svedski sto, za pohvalu.
Sjedoh u Kobajagi sa dva druga unutra. Kaze konobar ne moze unutra vise od dvoje. U redu, naravno. Pitamo zasto ovi do nas mogu troje za sto. Konobar odgovara "To je gazda". Ustanemo i odemo, naravno.
Restoran Mayka bi mnogo dobar. I usluga i hrana.
Parma Budva dosta dobra.
Buffalo na Zabjelo - nikad losiji zabjelski sendvic. Toliko je los bio da sam ga bacio. Razocarah se a jeo sam ih cesto.
Minhen kobasice i cezar salata nikad gore.
Rostiljada u Zetu mnooooogo dobra.
Bojana bureci neprevazidjeni.
Eto... mojih 2-3 nedjelje iskustava.
Nonna... Ova sa mortadelom i pistaćima prejaka, tj previše ulja... Parma vrhunska... Tijesto brutalno...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Pizza Bar više nema onaj pivski pjat 3 vrste kobasiica za dvoje. Nemaju uopšte tih kobasica više. Kakvo razočarenje
Vjerovatno ih nema ni NTC zobg ovog stanja.
Rostiljada je nova institucija sto se tice grilla u PG.
Poslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka
Astoria Budva.
Vocna skoljka, opasno dobar dezert.
Brate, to je klasični masakr, tu sam 10 dana, imam problema sa komarcima kao @BiTrAtE u Petrovcu, ništa ne pomaže, ali me hrana i piće drže da ne odem nazad za pgšto god da si čuo nisu te slagali, švedski sto su morski plodovi, gambori, losos... razmcanje klasično, ja se držim jer ne jedem hleba, inače 10 dana = +10 kila ali bukvalno, ne pomaže plivanje ni do italije
![]()
CDM forumasi spremni za kruz turizam. Da se preriljavaju i leze pored bazena hahaha
Bogami, mene je taj vid turizma oduševio skroz još u tinejdžersko doba, kad sam mislio da pored amsterdama i berlina ništa drugo ne može da mi zagolica maštu
Svaki dan nova država/grad, na brodu po 3-4k ljudi, hranu i uslugu baš da ne pominjem, ljepota![]()
Ovo je fantazija ljudi, kako se slatko najedosmo opisat vam ne mogu i to je još ostalo komotno za jednog/dvoje. Fantastičan krap, svjež, profi ispržen u zvona i nema onoga jezerskoga šmeka koje mnoge odvraće.
Rižoto sa šljivama ama ni zere lošiji, nije ono riža tu proforme radi kao prilog no baš pripremljen kao rižoto, začinjen u bijelom vinu ili šta li već, prste da poližeš.
Pogačice domaće... no da ne peglam više...
Čoek ima još jegulju i mariniranog krapa za koji reče da mu je to specijalitet kuće tako da to ide za pod obavezno idući put.
069/183-690
ribomax, svaka ti dala
ps, ni za stonjak nisam ima kad...blue:
Last edited by BiTrAtE; 16-08-20 at 13:43.
Editovah u postu gore.
"Bokeski gusti" u Prčnju
Evo jedno deset godina od kad sam počeo sam da dolazim (bez roditelja), a i tada kada sam dolazio konstantno dobra hrana "morskog tora". Preporucujem posjetu uveče zbog suprotnog pola, a o kvalitetu hrane ne treba trositi rijeci
Restoran Ney York Cetinje. Jedna od najljepsih pizza u CG uz jednu sasavu konstataciju da im je pizza Vesuvio sa kulenom i feferonama!!!!
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks