A što mu napravi ovaj momak svaka mu dala, kakav brav ovaj Dubljević što je ovo.
Al meni je najjace kad mu ovaj momak rece ... cuo sam da dajete po 100e... a ovaj a ne ne ne 50e.... hahahhaa zamisli u kakvim smo govnima kad ovi nude za glas samo 50e... a jos gore kad se ovaj nazovi gradjanin prodaje za 50e ... iliti za godinu 12,5 eura ...
jos je jace kad te posle izbora ispale za tih 50€ Po coeku pa ti kukavce dizi kredite da te narod ne bi jurio
nothing comes from violence and nothing ever could
Siguran sam da gospodin Djukanovic kao i gospodin Markovic nijesu znali za ovo kupovanje LK. Oni to ne bi dozvolili ni po koju cijenu. To su prije svega posteni i odgovorni politicari i ljudi.
Takodje, siguran sam da nijesu znali ni koalicioni partneri SD i BS i da bi to sprijecili jer to su odgovorne partije kojima je postenje na prvom mjestu.
Siguran sam da ce pocinioci biti procesuirani pravosudnim ogranima u najkracem roku.
Ahahahahahah kakav vic, baš građanska, raznovrsna. Evo vidim u Monteput, kakva raznolikost, sve šareno. A od Starog Aerodroma napraviše Teheran. Nego... Dolazi to DPS-u na naplatu, i njima se odavno smučilo sa kim moraju u koaliciju. Prvo su prevaspitali SDP, sad šamaraju SD, a bošnjaci dolaze na red sledeće izbore...
Zanimljivo je kako SDP ćuti kao zaliven a dosta bi toga mogli reći od 1997 naovamo kao se krade izborna volja gradjana.
Mada ne vidim ni kome da kažu a i što da kažu što svi već ne znamo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Piše mi sad prijatelj iz BG, da su danas izbori u Srbiji Milo bi pobijedio.
Svetinje su svetinje ali more je ipak more.
E ako je tako, prenesi mu moje izvinjenje što sam se takođe pridružio optužbama da je on.
Edit:
Evo se izgleda malo Bečić opuštio pred kamerama, jer se mora priznati da ga je inače teško slušat', koliko god da podržavam poruku.
Last edited by LostInHollywood; 14-08-20 at 20:26.
A gledaj ove na Vijesti,a shto je ovo ***** ti...
Davno smo sa Slavkom prichali da se granica stavi na Bioche,dje ga niko ne poslusha,no dobro,ovo nam je realnst,surova.
...
Dobi li Jonica kakav odgovor na zalbu?
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
👉 Sve veći broj građana daje podršku listi “SDP – JAKA CRNA GORA”. Listu je podržao Drago Šćepanović, predsjednik Opštinskog odbora Pokreta za promjene (PZP) i odbornik u Skupštini Opštine Danilovgrad.
https://www.facebook.com/58776108439...7843659403440/
☑️Pajković napustila partiju: Ako je URA sa DF-om, nijesam u Uri http://www.antenam.net/izbori2020/16...-nijesam-u-uri
Vazda ima tih preletacevica :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ovo je onaj prvi esalon dps spavaca koji sluzi za ovaj prvi udar "nezadovoljstva".
kasnije na red dolaze "ozbiljniji" igraci cija je podrska skuplja
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nisam siguran je l' ljudi nemaju elementarno poznavanje kako funkcioniše glasanje u Skupštini ili je samo u pitanju žestoko trolovanje i botovanje. Kao da će DF, ako uđe u Vladu, imati 41 poslanika da izglasavaju šta god su zamislili.
Opozicija nije homogena, i to je jedna od mnogih stvari koje je čine boljom od pozicije, međusobna kontrola i kompromisna rješenja. S druge strane, trenutna većina uvijek glasa kao jedan, tj. potpuna simulacija demokratije.
Ne razumijem šta znači "ići sa DF-om" u tom kontekstu, kada DF ne može da usvoji ništa sam, i suštinski je zdravo da niko nema apsolutnu većinu (ni realnu, ni suštinsku, kao što je trenutno stanje).
Ima li dje da se provjeri online na kom smo biračkom mjestu??
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ima: http://biraci.me/
Prvi dio posta necu komentarisati, nema potrebe.
Samo da ne bude medjusobna kontrola kao u BD kad se uzimalo 500.000 m2 drzavnog zemljista. Sto se tice glasanja i opozicija uvijek glasa kao jedan, to sto su manjina u skupstini to je druga prica.
To znaci da ce URA sa 4-5 mandata da sastavlja Vladu sa DF-om i sa Demokratama. Ako budu tas na vagi nece moci ni DPS sam da usvoji nista. A opet se predstavljaju kao gradjanska i pro crnogorska partija a idu sa partijom ciji celnici ne postuju drzavne simbole. Stvarno ne mogu da vjerujem da ce DF i Demokrate sa 36-7 mandata pustiti URA-u da im sastavlja nestranacku Vladu pogotovo poslije razgovora o zajednickoj listi dje je URA pokazala pravo lice.
@Ayah
Opozicija vrlo rijetko glasa kao jedan, i tvrdeći to samo pokazuješ da u životu nisi pogledao 3 minuta Skupštine.
U pravu si da ako budu tas na vagi, DPS ne može usvojiti ništa bez njih. Ali u tom slučaju, DPS ostaje na vlasti sa svim represivnim polugama i polugicama koje su za svo ovo vrijeme izgradili. Druga stvar, u tom slučaju ne dobijamo čišćenje DPS-a, koje će se zasigurno desiti kada konačno zauzmu opozicione klupe, što bi za njih bilo prilično ljekovito. Treće, DPS je jednostavno izgubio pravo da bude na vlasti, zbog načina na koji je osvaja, i zbog načina na koji vodi državu. Nagraditi ih podrškom nakon svega što čega smo viđeli bi bila ludost i samoubistvo za bilo koju partiju koja obećava promjene.
Opet pokazuješ elementarno nepoznavanje sistema. Nema ko šta koga da "pušta", imali oni jedan ili 15 mandata. Ako ti treba nečija podrška za sastavljanje većine (a svima će im trebati), slijede pregovori i dogovori. URA može da upre oko sastavljanja nestranačke vlade ili većine neće biti, a možda i može da se dođe do nekog još boljeg kompromisa, hipotetički pričano.
Poenta je da DF sa svojih 10-20, pa i 40 poslanika ne može ništa bez većine. Kao što bi DPS bio na milost i nemilost BS-a, SD-a i/ili SDP-a, isto se dešava i u opoziciji. Kompromis, pa čak i tvrdo uslovljavanje, ili nema većine, tačka. Prosta je matematika u pitanju.
Da ne pričam o tome da je za statusna pitanja, tj. promjenu Ustava i slično potrebna dvotrećinska većina. Za takve stvari treba dogovor i vlasti i opozicije, kao i do sada.
A nemoj se ti puno opozicionarski zamarat' oko zajedničke liste, zamaraj se oko CEDEM-ovog istraživanja koje pokazuje da su 3 opozicione kolone dovele DPS do istorijskog minimuma.
Nisam neshto raspolozen ni da chitam,a kamoli pishem,ali moram pohvaliti postovi-stavovi koje iznosish u poslednje vrijeme @Lost,prije svega logichno,bez palamudjenja,jasno i veoma precizno.a shto je najvaznije bez trunchice nekog nacional opterecenja bilo kojom stranom!
Ako nishta,mozda neko ko apstinira ili se boji zaraze,makar prochita neshto pametno.
...
Ima li kakve simbolike u broju 8?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks