A kakva je situacija za gradjanje srb u povratku?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
dje raditi pcr test u pg,cijena istog,koliko vazi,prepostavljam da i u srbiji traze isti ne stariji od 48h?
Sent from my iPad using Tapatalk
A kakva je situacija za gradjanje srb u povratku?
f6
Za ulazak u Crnu Goru najvjerovatnije će biti potreban PCR negativan test ili serološki ELISA., rekao je Mugoša.
Znaci otvara se sjutra a oni ne znaju 100% šta je potrebno za ulazak?
Brat mi reče za BG, zvao da pita i svi koji rade taj test imaju rezervisano za pcr-a do 20tog avgusta (moze da se rezerviše od 18tog avgusta)...
"I shut my mouth and hold the light"
Srbija bez testa dopusta drzavljanima Crne Gore da ulaze u nju,a mi?
https://www.rts.rs/page/stories/ci/%...st-srbija.html
Sent from my iPad using Tapatalk
Mislim da je za srb turiste sad kasni realno. A posebno ako za cetvoroclnu porodicu bude trebalo 400e za testove.
f6
4x 10€ za serološki test ako i to bude trebalo...
Uglavnom, na graničnim prelzima već u ponoć kreće krkljanac.
TT
Moraju se vratiti glasači bgm.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Sve je očigledno dogovoreno jer i oni nas puštaju od ponoći.
U dilu su dvojica vladara, nema greške. Danas je Srbija uvela obavezan pcr Bugarima, Makedoncima i Hrvatima.
Sent from my DUB-LX1 using Tapatalk
Meni se čini da se ovi rezultati šteluju...
73 oboljela 72 oporavljena.
Kako je moguće da i juče sličan broj 44 vs 42
Jel ovo spinovanje ili kako li se to zove?
“Uslov za ulazak u zemlju je negativan PCR test ili potvrda da je bolest prelezana” sad rekose na RTCG.
kolikoa kosta test za ulazak u crnu goru
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je danas, na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZ), da u skladu sa stabilizacijom epidemiološke situacije u državama našeg regiona omogući ulazak u Crnu Gori rezidentima svih država regiona kao i rezidentima Sjedinjenih Američkih Država uz odgovarajući PCR ili ELISA test i da omogući ugostiteljskim objektima da kraj radnog vremena pomaknu sa 24:00 na 01:00.
U predlogu IJZ navodi se da je ublažavanje mjera koncipirano uvažavajući trenutni nivo obolijevanja od novog koronavirusa u Crnoj Gori i zemljama okruženja te nakon konsultacija sa predstavnicima turističke privrede i udruženja hotelijera i ugostitelja.
Rezidenti Sjedinjenih Američkih Država, Republike Srbije, Republike Kosova, Republike Albanije Bosne i Hercegovine i Republike Sjeverne Makedonije kao i državljani naše zemlje koji su boravili u navedenim državama mogu ući u Crnu Goru uz sljedeće uslove:
Da posjeduju negativan rezultat PCR testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2) ili pozitivan rezultat antitijela na novi koronavirus (SARS-CoV-2) klase IgG dobijen ELISA serološkim testom;
Da su testovi izdati od registrovane laboratorije i nijesu stariji od 72 sata u trenutku ulaska u Crnu Goru;
Da u periodu od 15 dana prije ulaska u Crnu Goru nijesu boravili u nekoj od država iz kojih nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru.
Obaveza posjedovanja testa iz st. 2, 3 i 4 ovog člana ne odnosi se na djecu do navršene pete godine života.
Last edited by goozica; 14-08-20 at 21:15.
nothing comes from violence and nothing ever could
A što ako ne posjeduješ antitijela na tom testu?
Kad smo nas nekoliko ovdje pisali da se dozvoli ulaz josh prije 2 mjeseca uz test...josh nam se poche neko sprdat,ali jbg...
...
Pozitivan test na antitijela znači da si preležao bolest, a mora biti ne stariji od 72 sata. Nelogično...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
PCR u CG radi samo IJZ i ona HR laboratorija na granici izmedju HR i CG?
a ovaj ELISA rade li privatne laboratorije? Ja kad sam kontaktirala ranije neke lab, rekli su mi da oni tade ECLIA.
PCR valjda rade samo državne laboratorije, ovaj drugi može svaka laboratorija.
Velika je potražnja za PCR pa se dugo i čeka
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks