Albanska koalicija (za neku od dvije ponuđene)
Bošnjačka stranka
DPS LP
DF-SNP-Ujedinjena i ostali u koaliciji Za budućnost Crne Gore
Mir je naša nacija. Demokrate-Demos-NLj
URA
SD
SDP
Hrvatska manjinska stranka (jedna od dvije ponuđene)
Apstiniram
Izaći ću da glasam ali još nijesam odlučio/la za koga iz opozicije
Izaći ću da glasam ali još nijesam odlučio/la za koga iz vlasti
Sto su se ovi Dps glasaci na anketu odje svi registrovsli 2004 (poneko 2007) jel to bilo neko organizovano registrovanje, autobusima ?
Edit: Sve botovi, grijeh
Last edited by Pterodaktil; 14-08-20 at 11:25.
Mislim da ove ankete nemaju nikakvog značaja, jer ih jednostavno određeni ljudi unište.
This time next year we'll be millionaires
Otkako SD preuze CDM sve se raspada. Mrtva trka sto je veći raspad MA ili CDM.
Ne znam za druge, ali za pretvaranja CG i BiH iz drzave u paradrzave, banana-drzave, raspad-drzave itd nismo krivi mi no vi, koji ste vlast. Rat se davno zavrsio, a umjesto u obnovu, vi ste se bacili na krcmenje i poharu.
👉 Sve veći broj građana daje podršku listi “SDP – JAKA CRNA GORA”. Listu je podržao Drago Šćepanović, predsjednik Opštinskog odbora Pokreta za promjene (PZP) i odbornik u Skupštini Opštine Danilovgrad.
https://www.facebook.com/58776108439...7843659403440/
SDP-u u zadnjih desetak dana:
- Pristupio bivši predsjednik Opštine Pljevlja koji je
prike dvije godine podnio ostavku zbog povlašćenih tajkuna u DPS-u.
- SDP-u pristupio i bivši VD predsjednik OO PZP Pljevlja
- SDP-u pristupio član Predsjedništva Demosa i OO Demos Tivat zbog skretanja stranke sa evropskog i građanskog puta
☑️Pajković napustila partiju: Ako je URA sa DF-om, nijesam u Uri http://www.antenam.net/izbori2020/16...-nijesam-u-uri
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Vidim ovdje bi neki i protjerivali ... e blago nama sta nam komunizam napravi... glave zarobljene u 45tu...
Inace sad se pokazuje da je ipak odluka da opozicija izadje u vise kolona ispravna....
Zamislite samo koliko ima spavaca i na sta bi licili portali da se islo sa jednom listom... ura izlazi sama al ovoj kao smeta sto ce sa DFom...
ps Inace ovaj link na antenu m ne radi...
Па неки су већ по медијима те могућности помињали.
Ako URA uopšte opstane do izbora
Abazovića napustila i kandidatkinja za poslanicu: Kako može za isti sto sa četnicima
https://m.cdm.me/politika/abazovica-...-sa-cetnicima/
"Ko crnogorstvu ne bio vjeran, Bogom i ljudima svud bio ćeran!" - kralj Nikola
Ima u URU još spavača, kako je ovo loše. Jesu li ovo ti intelektualci, što po vas dan četnike pominju? Nema tu inteligencije.
A sto se gospodje tice da dodam. Moze da bira da ide sa onima sto bi navodno klali u njenoj glavi a moze i sa onima koji su vec klali i bacali po jama ovih dana nazivajuci Dritana gospodinom baklavom. Mada kad Djeksonu Sabovicu i SDP nije smetalo da sjede u Vladu sa ubicama i akterima deportacija i raznih Bukovica nece ni njoj.
Ovo je i poenta ovog predizbornog kupovanja, ne nasijedajte na gluposti. Naravno da ima spavača i špijuna, ima ih i u DPS, i u policiji, i u Voliju i po ambasadama. Šta mislite odakle novinari dobijaju informacije? Neće URA osvojit' 60%, pa da je bitno šta radi 49-i sa liste, i je li potkupljiv. Bitni su prvih 10, u najoptimističnijem scenariju, i to je to.
Čuješ, nije znala da je URA opoziciona partija i napustila stranku dvije neđelje pred izbore. Ovo može da odvrati tačno nula glasača.
Last edited by LostInHollywood; 15-08-20 at 13:08.
Pa ja ne znam kako opozicija može da pobijedi na izborima ako u njoj nema ovih stranaka oko DF-a?
Taman onako kako vlada ne moze da pobijedi bez DPS-a. Samo sto je DPS daleko veci kancer od DF-a, koji niti moze sam niti moze dominirati vladom i administracijom. Jos za prosle izbore su ponudili da ne ulaze u vladu vec da je podrzavaju kao manjinsku.
Ali nekima i to smrdi.
Smrdi isključivo ljudima koji svejedno nisu mislili glasati za bilo koju opozicionu opciju. "Hoće" ljudi da budu opozicionari, da glasaju za promjene, a da DPS ostane na vlasti. Žestoka logika.
Edit: Da su "tradicionalni partneri" zapravo partije, pa da se govori o nekoj kombinaciji bez DPS-a, i bez DF-a. Ali prije će Milo i Marković napustiti DPS, nego npr. Brajović.
Last edited by LostInHollywood; 15-08-20 at 13:22.
Kako su napali URU što je ovo, ubiše ih sa svih strana, niko ne pomonje SDP, Demokrate, DF i ekipu, okomili su se na Dritana.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks