Page 91 of 487 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141191 ... LastLast
Results 2,251 to 2,275 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post
    Vijesti
    xaxaxaxaxax
    Hoces li da kazes da su izmislili izjavu sina ubijene novinarke? Jer ako nisu, sta je smijesno? Prije ce biti da je tuzno sto drugi ne objavljuju istu vijest.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

2. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Hoces li da kazes da su izmislili izjavu sina ubijene novinarke? Jer ako nisu, sta je smijesno? Prije ce biti da je tuzno sto drugi ne objavljuju istu vijest.
    To ti je profil standardnog dps-a glasača... Misli samo o svojoj guzici, a sudbine drugih, koje je dps direktno uništio, su im smiješne...

Sent using Tapatalk
    Last edited by MeDo_JE; 09-08-20 at 08:16.
    #fakenews

4. The Following 4 Users Say Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Pa dok se u Budvi krala vlast i pendrecio narod Dritan i ekipa su bili kod Markovica na sastanak....posle zvali opoziciju na dogovor za zajednicku listu, da bi nakon sto su se svi osim URE dogovorili rekli e necemo mi tako mi ocemo 100% nestranacku listu, sto je mnogo mnogo je.

@LostInHollywood

Inace ja sam stari LSCG glasac i glasam Demokrate, a ima nas jos - gradjanski orijentisani Crnogorci

Sent from my phone

To jeste tačno. Ali to su sve nebitni razlozi imajući u vidu da URA i Demokrate idu na isto biračko tijelo. Trebali su se dogovoriti po svaku cijenu.
    URA je stalno potecirala nestranačku listu i na kraju ni ona sama nema nestranačku listu.
    Nije u pitanju sujeta nego skromni kapaciteti kadrova URA-e i Demokrata. Obje stranke su procijenile da će jedna drugoj napraviti štetu a u stvari je suprotno. Toliko o političkim vještinama njihovih kadrova.

Smiješno je da URA smatra da joj je SDP najveći takmac oko ciljne grupe. Tako nešto ni dijete od 5 godina ne bi pomislilo a ne doktori političkih nauka i profesionalni političari.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Ura ne ide na isto biračko tijelo kao demokrate, čak šta više...

Znam lično 5-6 ljudi koji su glasali sdp, a na ovim izborima će uru... To su dvije, programski najsličnije partije u CG, razlika je u tome što sdp naginje više ka dps-u, a ura ka opoziciji...

Sent using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post

Znam lično 5-6 ljudi koji su glasali sdp, a na ovim izborima će uru... To su dvije, programski najsličnije partije u CG, razlika je u tome što sdp naginje više ka dps-u, a ura ka opoziciji...

Sent using Tapatalk

Ja se uopšte ne slažem sa tom konstatacijom.

SDP je partija koju većinom čine crnogorski nacionalisti i muslimani. Nema Albanaca i Srba u toj partiji. Zašto bi neki crnogorski nacionalista glasao URA-u? Koji mu je motiv da glasa partiju u kojoj su ljudi sa vrha liste operisani od nacionalizma?
    To je kao da neki Srbin iz DF-a glasa URA-u. Nemoguće.
    Glasači SDP-a su i prošle izbore mogli glasati Pozitivnu pa nisu.
    Novak Adžić da glasa URA-u?

Tvoja konstatacija bi bila tačna samo ukoliko neki glasač promijeni ideologiju, pa odbaci nacionalizam a prihvati liberalne vrijedosti. Ima i takvih ali ih je simboličan broj.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Sent using Tapatalk
    Postoji makar jedan vrlo logican razlog zasto Demokrate i URA ne idu jedni protiv drugih kao glavnih konkurenata.

Svaki glas koji tako uzmu je samo presipanje opozicionih glasova, dok je glas koji otmu SDPu ili DPSu direktno potkopavanje vladajuce vecine.

9. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    25 Posts

Direktni konkurenti za broj mandata su URA i Demokrate. To je slično biračko tijelo po razmišljanjima i svjetonazorima.

SDP, DPS i BS su medjusobni konkurenti. Koliko bude rasla jedna partija od ovih, toliko će slabiti ostale iz grupe.

DF je strateški najbolje odradio koaliciju. Objedinili su bukvalno sve partije i neće prosuti nijedan glas. Koliko sada uzme ta ideološka varijanta to im je maksimala za sva vremena.

SD je nula od stranke. Nula u smislu infrastrukture, potencijala i budućnosti. Opstaju na bazi zapošljavanja i čim to ne budu mogli odmah idu ispod cenzusa. Samo je pitanje trenutka kad će SD postati vanparlamentarna partija.
    Bezlična ideologija, kompromitovan vrh stranke a malo vlasti imaju da bi mogli funkcionisati kao DPS.
    Za njih je najbolje da se prisajedine sa DPS-om.

Albanci se ujedinili prvi put nakon 1991.godine. Ne iz nacionalnih pobuda nego sa ciljem da uzmu što više ministarstava pa da zapošljavaju.

DPS se strateški opredijelio da otvoreno zastupa isključivo crnogorske interese. To je promjena za DPS jer su ranije više bili gradjanski orjentisani.
    Izgubiće dosta srpskih glasova ali će učvrstiti crnogorske glasove i biće mu siguran opstanak na vlast. Doduše, imaće manje vlasti o čemu sam pisao ali će im vlast biti sigurna u koaliciji sa manjinama.
    Imaće premijera, ambasade i 3-4 ministarstva. Ranije su imali 90% vlasti.U budućnosti će koalirati sa SDP-om i Crnogorskom i predstavljaće crnogorski nacionalni korpus.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Sent using Tapatalk
    I meni je ovo očigledno do te mjere da iskreno ne razumijem koko neko može pomisliti da URA i Demokrate gadjaju isto biračko tijelo.
    Demokrate imaju dominantno birace kod onih koji ne prihvataju novu nacionalnu genetiku DPS a ali su gradjanske ili lijeve politicke orjentacije i ne prepoznaju se kao sledbenici Mandica i Knezevica a URA uglavnom racuna na suverenističke birače koji ne prihvataju način upravljanja državom i njenim resursima i koji su zabrinuti što će biti ako se drzava opet povjeri Milu na upravljanje jos 4 godine.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

12. The Following 2 Users Say Thank You to kurogane For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by koronas View Post
    Od 650,000 nadje jedno ime istoricara prije 10 godina. Jos ne cuh tu pricu ni u kafanu, ni na TV, ni u novine - nidje.

Amfilohije, Mandic i ostali lideri srpskog naroda su bas "blagonakloni" prema Crnogorcima. Fali rijec za njihov nivo pokvarenosti, vrijedjanja i mrznje.

Stvarno je degutantno pricat o bilo kojim nacionalistima pored DF/SNP/Demokrate bloka.
    Istoricar prije 10 godina, savjetnik u vladi, direktor zavoda za intelektualnu svojinu.

Kad govori o Srbima u Crnoj Gori, Darko Šuković tvrdi da su „oni samo politički Srbi“

Djukanovic o zaposljavanju Srba u drzavnoj upravi: "zato nije realno očekivati od Crne Gore da širi prostor za rad u državnim organima građanima koji pristaju da po političkom pozivu deluju suprotno nacionalnim interesima Crne Gore“.

Primjera raznih price o ********ma i politickim Srbima ima na desetine.

Stvarno je degutantno pricat o bilo kojim nacionalistima pored DF/SNP/Demokrate bloka
    Degutatno je traziti da se ne prica o crnogorskim nacionalistima samo zato sto postoje nacionalisti sa druge strane.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    I meni je ovo očigledno do te mjere da iskreno ne razumijem koko neko može pomisliti da URA i Demokrate gadjaju isto biračko tijelo.
    Demokrate imaju dominantno birace kod onih koji ne prihvataju novu nacionalnu genetiku DPS a ali su gradjanske ili lijeve politicke orjentacije i ne prepoznaju se kao sledbenici Mandica i Knezevica a URA uglavnom racuna na suverenističke birače koji ne prihvataju način upravljanja državom i njenim resursima i koji su zabrinuti što će biti ako se drzava opet povjeri Milu na upravljanje jos 4 godine.
    Upravo...

Ja lično ne znam, a vjerujem i da ne postoji uopšte, glasač Ure koji bi dao glas Demokratama... Da nema Ure skoro svi oni bi bili apstinenti, dok bi pojedini glasali za Sdp (uz kampanju da neće sa Dps-om)...

Demokrate su po uređenju i vođenju partije preslikani Dps... Kritičko mišljenje niti postoji niti se uvažava, ako se ne slažeš sa vrhom partije odmah si okategorisan kao udbaš, i odbačen... Naravno, i takvi su bolji od Dps-a milion puta, jer nijesu kriminalci i lopovi...

Ura je jedina prava građanska opcija, druga ne postoji, koliko god se pojedini pokušavali uviti u oblandu...

Sent using Tapatalk
    #fakenews

15. The Following User Says Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Upravo...

Ja lično ne znam, a vjerujem i da ne postoji uopšte, glasač Ure koji bi dao glas Demokratama... Da nema Ure skoro svi oni bi bili apstinenti, dok bi pojedini glasali za Sdp (uz kampanju da neće sa Dps-om)...

Demokrate su po uređenju i vođenju partije preslikani Dps... Kritičko mišljenje niti postoji niti se uvažava, ako se ne slažeš sa vrhom partije odmah si okategorisan kao udbaš, i odbačen... Naravno, i takvi su bolji od Dps-a milion puta, jer nijesu kriminalci i lopovi...

Ura je jedina prava građanska opcija, druga ne postoji, koliko god se pojedini pokušavali uviti u oblandu...

Sent using Tapatalk
    Dao bih im ja glas, iako me nerviraju sa tom partitokratijom.

Demokrate bi mi bile opcija broj dva za glasanje, nakon URE, a URA mi je mnogo normalnija priča za glasanje.

Na konto priče ko na koga liči, Demokrate mi najviše ličee na modernizovani proEU SNP, što nije ni čudo obzirom da su Demokrate odbjegli podmladak SNPa.

Mislim da je Joko na čelu SNPa ok lik, ovako na prvu loptu, on mi je ono konzervativa ali zdravija mnogo od onih nepomenika iz DFa.

Pi kako se Bečić, Joko i ostali ne dogovoriše da naprave listu bez DFa... e to bi bilo sjajno.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 09-08-20 at 12:13.

17. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    25 Posts

Tebi nije jasno kakvo je biračko tijelo SDP-a pa iz toga donosiš krivi zaključak.
    Znači treba da pomislimo da prosječan crnogorski nacionalista se dvoumi glasati izmedju Dritana Abazovića i Novaka Adžića, Krivokapića i Božene Jelušić?

URA nije procrnogorska stranka. U prvih 10 na listi je možda dvoje ili troje nacionalnih Crnogoraca.Više nacionalnih Crnogoraca ima u Demokratama nego u URA-i.
    URA ne podržava nirnogosku crkvu i jezik. Ne podržavaju ni srpsku, ali poenta je da ne podržavaju ni crnogorsku. SDP je striktno za cg crkvu, jezik, 1918.te okupacija i sve ostalo.

A Demokrate su slično što i URA. Ne baš isto ali slično. Nema sličnije partije URA-i u Crnoj Gori od Demokrata.
    Bečić je još u fazi evolucije, ali i nje DF optužuje da nedovoljno brani crkvu, jezik itd. Oni su veliko svadji sa DF-om još od pretprošlih izbora baš po ideološkom šavu.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Dao bih im ja glas, iako me nerviraju sa tom partitokratijom.

Demokrate bi mi bile opcija broj dva za glasanje, nakon URE, a URA mi je mnogo normalnija priča za glasanje.

Dao bi im glas iz jednog jedinog razloga pretpostavljam... Smjena Dps-a... Neki bi iz tog razloga glasali i Vojvodu, no ne znači da ga podržavaju...

Ko god ima direktnog dodira sa ljudima iz pomenutih partija, odlično zna kakvo je stanje... Ura i Demokrate nikakvih sličnosti, osim po priči, nemaju (kotorski odbor Demokrata je jedini izuzetak, ali oni su većinu vremena bili otuđeni od vrha partije, baš zbog razlika)...

Sent using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Dao bi im glas iz jednog jedinog razloga pretpostavljam... Smjena Dps-a... Neki bi iz tog razloga glasali i Vojvodu, no ne znači da ga podržavaju...

Ko god ima direktnog dodira sa ljudima iz pomenutih partija, odlično zna kakvo je stanje... Ura i Demokrate nikakvih sličnosti, osim po priči, nemaju (kotorski odbor Demokrata je jedini izuzetak, ali oni su većinu vremena bili otuđeni od vrha partije, baš zbog razlika)...

Sent using Tapatalk
    E vala ne bih mogao glasat DF, pa taman ne znam što da je u pitanju...

Last edited by kimmi; 09-08-20 at 12:18.

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    25 Posts

Ne mogu da vjerujem šta se piše. Valjda možete razlikovati koje stavove ima prosječan birač SDP-a od stavova birača URA-e.

Glasač SDPa: Podržava Zakon o vjeri, govori o okupaciji 1918.godine, jako optužuje Srbe za svu krivicu iz ratova 90.ih, podržava crnogorski jezik i crkvu(iako su većinom ateisti),dijele ljude na pobjednike i poražene...

Glasač ili predsjednik URA-e ništa od ovoga ne podržavaju. Ni Zakon, ni cg crkvu, ni cg jezik, niti su mrvicu zainteresovani za nešto nacionalno. U toj partiji i nema nacionalnih Crnogoraca većinski, a oni Crnogorci koji su u URAu su baš baš baš neopterećeni. To je totalno gradjanska partija koju ništa nacionalno ne zanima.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by nescafe10 View Post
    Tebi nije jasno kakvo je biračko tijelo SDP-a pa iz toga donosiš krivi zaključak.
    Ja nijednom nisam spomenuo SDP cak ni indirektno pa mi nije jasno otkud ovakva pitanja,prica je bila o Demokratama i URA.
    Kao lijepo vaspitan reci cu kad vec pitas da je meni savrseno jasno sve u vezi SDP a, makar ja mislim da jeste.
    Ja nisam njihov simpatizer niti sam ikada bio,mene te teme crnogorske samobitnosti i identiteta ne opterecuju mnogo jer nisam Crnogorac,ja sam iz staropodgoricke srpske familije. Ako neki birac u fokusu ima pitanja za koja misli da ce ih najbolje artikulisati SDP naravno da ce dati njima glas,odlicno je sto imamo siroku paletu partija koje trenutno ne participiraju u vladi pa ce vjerujem svako moci da izabere sto mu odgovara.
    Ponuda je odlicna,oba bloka imaju i desne i lijeve opcije da se tako izrazim tako da standardna prica agitatora vlasti da nema za koga itd ne pije vodu.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    293
    Thanks Thanks Received 
    283
    Thanked in
    123 Posts

Ne mogu da vjerujem šta se piše. Valjda možete razlikovati koje stavove ima prosječan birač SDP-a od stavova birača URA-e.

Glasač SDPa: Podržava Zakon o vjeri, govori o okupaciji 1918.godine, jako optužuje Srbe za svu krivicu iz ratova 90.ih, podržava crnogorski jezik i crkvu(iako su većinom ateisti),dijele ljude na pobjednike i poražene...

Glasač ili predsjednik URA-e ništa od ovoga ne podržavaju. Ni Zakon, ni cg crkvu, ni cg jezik, niti su mrvicu zainteresovani za nešto nacionalno. U toj partiji i nema nacionalnih Crnogoraca većinski, a oni Crnogorci koji su u URAu su baš baš baš neopterećeni. To je totalno gradjanska partija koju ništa nacionalno ne zanima.
    Samo bih da se nadovezem... SDP aktivisti i simpatizeri pravoslavne vjeroispovjesti (po roditeljima) su ateisti. Ostali drze do svoje vjere.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    25 Posts

Ja nijednom nisam spomenuo SDP cak ni indirektno pa mi nije jasno otkud ovakva pitanja,prica je bila o Demokratama i URA.
    Kao lijepo vaspitan reci cu kad vec pitas da je meni savrseno jasno sve u vezi SDP a, makar ja mislim da jeste.
    Ja nisam njihov simpatizer niti sam ikada bio,mene te teme crnogorske samobitnosti i identiteta ne opterecuju mnogo jer nisam Crnogorac,ja sam iz staropodgoricke srpske familije. Ako neki birac u fokusu ima pitanja za koja misli da ce ih najbolje artikulisati SDP naravno da ce dati njima glas,odlicno je sto imamo siroku paletu partija koje trenutno ne participiraju u vladi pa ce vjerujem svako moci da izabere sto mu odgovara.
    Ponuda je odlicna,oba bloka imaju i desne i lijeve opcije da se tako izrazim tako da standardna prica agitatora vlasti da nema za koga itd ne pije vodu.

Diskusiju sam vodio sa Medoje u vezi njegovog stava da se URA bori sa SDP-om oko birača. Samo kažem da će prije nestati sunca sa neba nego što će neki birač SDP- sa prošlih izbora glasati URA-u, ili obratno. Sa izuzetkom onih koji promijene ideologiju.

SDP je ultra nacionalistička partija crnogorske provenijencije. Ona se u nacionalizmu takmiči sa DPS-om sa ciljem da pridobije birače. Tako je bilo i na ranijim izborima.
    Otkud URA u toj priči sa SDP-om stvarno mi nije jasno.

Demokrate su mnogo bliže URA-i od SDP-a. To se najbolje vidi kroz bivše članove kaasnog LSCG-a. Njih je dosta u Demokratama a SDP im se doslovno gadi.
    A cijela diskusija je potekla od toga što sam ja napisao da je katastrofalna greška to što URA i Demokrate nisu zajedno išli na izbore u koaliciji. Mislim da bi sigurno uzeli 3 mandata više nego što će ovako pojedinačno.
    Last edited by nescafe10; 09-08-20 at 12:47.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Šta ako kažem da ne postoji diskriminacija ili bilo što drugo na osnovu toga što je neko nacionalno Crnogorac, Srbin, Bošnjak, Hrvat,... postoji samo partitokratija i diskriminacija na osnovu iste.
    Šta ako kažem da je to kako se neko nacionalno osjeća intimna stvar i da je nebitno drugima u bilo kojem smislu...
    Šta ako kažem da će nacionalnom Crnogorcu, Srbinu, Bošnjaku, Muslimanu,... biti puno bolje u drugačijem sistemu gdje je zakon jednak za sve.

Sent from my Motorola 8400

26. The Following 3 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by GavriloA View Post
    Inace, Milo deluje veoma, veoma nesrecno u zadnje vreme. Izraz lica mu govori da je covek duboko nesrecan.
    Ajde, nisam uzimao za ozbiljno one slike sa FB gde zele da ga prikazu u negativnom svetlu, ali cak ni na ovim promo spotu on nije uspeo da pokaze neko samopouzdanje ili optimizam. Cak ni za spot nije uspeo da sakrije svoje nesrecno lice. Ja sam dosta srecniji covek od njega iako zutog dinara nemam
    U neku ruku mi ga je i zao jer je svestan kakva ga sudbina ceka, ali sa druge strane ne moguni da zalim takvu nistariju.
    druze ovu pricu opozicijoni birac prica punih 30 godina... iskrneo ja primjecujem u sporu da prvi put od kad pametim je samo njegov glas u off i da nema tujdeg glasa... (ovo u off vjerujem da znas sto znaci kad se spotovi snimaju)

Taj pad od 5% će im nadoknaditi manjine koje će rasti. BS i Albanci će osvojiti više mandata nego na prošlim izborima.
    tako je manjine ce rasti, i to je ono dje ce se ispegladit odredjeni manji broj glasova

Milim a DPS ide na apsulutnu podrsku 41 mandat a sa satelitima da pokusa do 2/3 pa makar i URA bila tu ukoliko predje cenzus.
    Licno mislim da ce tesko to biti ostvarivo ali evo ojos 21 dan i to je to
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    tako je manjine ce rasti, i to je ono dje ce se ispegladit odredjeni manji broj glasova

Milim a DPS ide na apsulutnu podrsku 41 mandat a sa satelitima da pokusa do 2/3 pa makar i URA bila tu ukoliko predje cenzus.
    Licno mislim da ce tesko to biti ostvarivo ali evo ojos 21 dan i to je to

DPS će uzeti 30-33 mandata. Omrčit će ih manjine nakon izbora sa zahtjevima. Sad su još tu i Albanci koji hoće ministarstva. Ali bolje i to za DPS nego da padnu sa vlasti.

A ta apsolutna o kojoj govoriš je mogla 2002.god. ili 2008.godine. Sada su druga vremena i okolnosti.

Thanks Thanks Given 
    6,612
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,626 Posts

Vidis, to nije dobro razmisljanje. Logicnije je smjeniti trenutnu vlast, postaviti nekog i probati ispraviti korumpirani sistem. Ako se ne uspije u tome (a ako nista drugo pale bi sitnije ribe u korumpiranom moru) svakako bi se ta vlast zadrzala 4 godine gdje bi nakon nekog vremena i nekooliko neuspjesnih iteracija dobili nekog ko bi izvukao zemlju iz govana.

Kao sto je dobila Srbija :mrgreen:
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

30. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Vidis, to nije dobro razmisljanje. Logicnije je smjeniti trenutnu vlast, postaviti nekog i probati ispraviti korumpirani sistem. Ako se ne uspije u tome (a ako nista drugo pale bi sitnije ribe u korumpiranom moru) svakako bi se ta vlast zadrzala 4 godine gdje bi nakon nekog vremena i nekooliko neuspjesnih iteracija dobili nekog ko bi izvukao zemlju iz govana.

Kao sto je dobila Srbija :mrgreen:
    Lol.... a oni su ga stvarno ugasili što se tiče demokratije pod Vučićem. On je uzeo dps proizvod sigurni glas i brutalno ga sprovodi. Skoro pa javno i transparentno. Medijski mrak i partijska mašinerija.

Zato je poenta da se demontira sistem, izgrade institucije i struka pita ispred politike. Zato mi priča ekspertske vlade drži vodu kao prvi korak.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    &

tacno znas da nesto nije u redu, kada se narodu prisipa ova prica.
    za 2/3 vecinu im treba 54 poslanika. sve i da SDP udje u skupstinu pa da se nekim cudnim slucajem desi da ta vecina zavisi od URE, ovaj procenat mogu da sanjaju.
    pokusava da se pokaze snaga samoreklamiranjem, koja nema uporiste.
    2016 su jedva pobijedili, sa sve sjevernokorejskim metodama, a sad kao 2/3. vise ne djeluje da plasite druge, koliko hrabrite sopstvene birace da izadju.
    sto je velika promjena

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

33. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Kako je dobro ovo pročitati. Ne zato što mi je df opcija, već zato što ste napadali nekog firumaša koji je kritikovao ovakvo razmišljanje i nazivali ga botom. Dokle god se ovako piše , ja se ne sjekiram za rezultat DPS-a jer ste upravo takvim razmišljanjem njihova jaka potpora.

Page 91 of 487 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141191 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)