Na RTCG zabranjeno emitovanje spota ,,crno na bijelo" jer... Lakše mi je da citiram njihovo obrazloženje ,,sporan je dio u kojem se predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pojavljuje u nekorektnoj tehničkoj modifikaciji"
Sent from my Motorola 8400
Gledaju stari ljudi RTCG, nisu svi na instagram i tviter i tebi je to smijesno?I da ima itekako veze,jos da nam zabrane da disemo!
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...la-djukanovica
Procitah nedje
Ima li zemlje dje mrtvi glasaju a bolesni ne smiju![]()
Jesmo li se na forumu dogovorili koga cemo da glasamo da se ne rasipaju glasovi nego slozno da zaokruzimo jednu listu i da to bude nas predstavnik u parlamentu?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja predlažem ovaj građanski blok koji nam neće brojati krvna zrnca, što ti misliš? Djeluje da najveću podršku ima URA, pa bi se mogli oko njih koncetrisati, ne znam jesi li ti saglasan?
Za sledeće izbore bi trebala naša partija, mislim da žešćeg kontrolnog faktora ne bi bilo jer kombinovano možemo i Budi da nađemo grešku. Pod parolom "Who watches the watchmen? - Forumaši!".
Ne solim ja nikome pamet....niti podrzavam vlast. U stvari, da imam pravo glasa najvjerovatnije bih glasao za Dritanovu ekipu. Vrijeme je odavno proslo da proba neko drugi.
Ali tvrdit da u opoziciji ne postiji uticaja sa strane, pa i finansijskog.....hmmm. Aj kad velite.
A ocigledno se iz Amerike ne bi smjelo komentarisat. Nema sto ko vas sa strane ucit. Right? Najbolje cenzurisat onda.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Moja procjena.
DPS - 34 mandata
SD - 3 mandata
BS - 2
Albanci - 2 mandata
HRS - 1 mandat
Za buducnost Crne Gore - 25 mandata
Demokrate - 10/11 mandata
URA - 3/4 mandata
SDP - 1 mandat
Kad već ne pravite poll... a tu bi bilo pravo mjesto i za prognoze a možda i da uozbiljimo sa obrazlaganjem zašto se glasa za nekoga...
al pošto toga nema, evo prognoze
DF 24% Demokrate 19%, URA 7%, SDP 2%, DPS 37%, SD 5%, BS 3%, Albanci 2 mandata, Hrvati 1...
Najgora stvar koja bi mogla da se desi, a nije nerealna, je da opozicija bez SDPa bude imala više glasova od vlasti ali da zbog manjinskih mandata i donta vlast ostane nepromijenjena.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 07-08-20 at 16:32.
Eo molim odavno za poll, pa da glasaju forumasi, ali stavit anonimno da mogu i ovi iz dps bacit koji glas a da ih ne prozivaju
Sent from my MI 8 using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Liše osnivanja forumaške partije, potpuno ozbiljan u prethodnom postu.
Mimo toga, očekujem da ću glasati opoziciju i kada DPS zauzme te klupe. Vlastima, i kod nas i u svijetu (a kod nas posebno, jer smo vrlo mladi što se tiče demokratije), treba kontrolni faktor. Snađu se oni za glasove i bez mene, tako da će u meni svaka vlast imati isključivo kritičara makar 90% vremena. Baštiniti kult ličnosti, dozvoliti puštanje korjena i ustoličavati bilo koga je u potpunosti antipatriotski i to od mene nećete čuti. "Oni" vole da okrenu to i da kažu da je napad na njih antipatriotski, ali to samo dodatno prikazuje njihovo totalitarno lice uvijek gladno moći.
Najgora stvar koja bi mogla da se desi, a nije nerealna, je da opozicija bez SDPa bude imala više glasova od vlasti ali da zbog manjinskih mandata i donta vlast ostane nepromijenjena.
Pa ovo se desilo prosle izbore koliko me sjecanje sluzi, da je opozicija imala vise mandata ali su ga spasile manjine ...![]()
Kako se presmijah danas voditeljka neke emisije kaze za mandica markantane to se zove propaganda ...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks