Quote Originally Posted by hercules View Post
Pretpostavljam da nećeš đecu navikavat na luksuz i vozit ih do škole onda, nego pješke lagano put pod noge? Čisto da se ne razmaze.
Školu jezika u London za 3,000 možeš da zaboraviš
Bijaše li tebi ono neko mazdu grebao na parking svako malo ili sam te pomiješao sa nekim?

Kao i sve ostalo, garaža je nekome luksuz a nekome nije. U PG kod novih zgrada većinom je potreba koju mnogi ne mogu da priušte. Ja sam sačekao i sa 10,000 početne cijene kupio je na kraju za 3,000 nekih 7-8 godina kasnije.
Mjesto u box ozidano, box inace ima 3 mjesta i za sad ja i još jedno imamo mjesta ovo srednje ćemo po pola da kupimo.
Nije po sredini garaže da ga ništa ne dijeli sa ostalim autima.

Ja sam je platio 3,000€ i to mi je prihvatljiva cijena. Zavisi i od lokacije, ali meni je tu do 7,000€ prihvatljiva cijen. Ipak je to 11-12m2 označenih bijelim linijama. A nije jeftino da se napravi, posebni beton otporan na temperature, ventilacioni sistem, protivpožarni sistem itd itd.
Lično mislim da su to jedne od boljih 3,000€ potrošenih.
Napisao je neko već prednosti: ne cuka niko auto makar meni ne u boxu, čeka te mjesto uvijek osim ako se neki kreten ne parkira na tvoje mjesto, ne kvasiš se, ne duva vjetar po tebi, auto ne gori na sunce sad dok je ljeto. Ako je garaža, a ne parkng mjesto, možeš i police da napraviš pa da imaš i neku ostavu.

Ono je ćerka Uniproma zidala ako misliš na onu na sami ćošak. Dolje posvnia na vrh valjda stan. Tako je na tablu pisalo svojevremeno.
Mada je i upravna zgrada Zetagradnje đe je Welder i Ziraat Banka lijepo urađena.
Meni dijete ide pješke, zajedno sa ostalom djecom iz škole, jedino ako je baš neki haos od nevremena , pa izađem sa posla, svakako je ljepše i da prošetaju i ispričaku usput tih 10-15 minuta, kao i ja i ti što smo pješke išli u naše vrijeme...Što se grebanja kola tiče, ne sjećam se da sam išta pisao o tome, a više ogrebotina sam pokupio sa parkinga gradskih i tržnih centara nego ovom kod zgrade, mada iskreno, prestao sam da budem picajzla oko tačkica i ogrebotina odavno. Koja je cijena škole jezika , valjalo bi da znam? Hvala na informaciji za onu zgradu, arhitekturom prelijepo ali je čudna i nedorečena onako "okinuta".