Ka' prošli i svaki do sad.
Ka' prošli i svaki do sad.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
DPS ima plan da one nikad ne potonu.
Kada vide do 14 casova koliko je ljudi izaslo, onda javljaju svojim clanovima da glasaju satelit stranke... tako se desilo da je HGI bio los, pa su stigli glasovi za tu stranku sa sjevera CG. Jer bolje je pozajmiti 200 vjernih glasova, da predje cenzus partija koja je sigurna koalicija... Isto je i sa Liberalnom partijom. Nisto to njihovi glasovi sve, nego ima tu DPS vojnika.
Zato ja kazem da DPS, izborni zakon i Dontov sistem brojanja nas vjecito ce drzati pod Milom.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Koliko ima ođe analitičara, pomislio bi čovjek da je Zlatko Vujović napravio 5 naloga ođe...
Не свиђа ми се што ће СНП сам, бојим се да ова Дакина коалиција нема цензус.
SNP jos postoji???
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
ja stvarno ne vidim nista lose sto je kuvar nosilac liste neke politicke partije... vidim da je lose u oponentima sto se sprdaju sa tim a niko ne zna ili se pravi budalast da dobar kuvar moze mjesecno da uzme preko 1000 eura e to nije za sprdnju... ptice rugalice
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Aoo kakvo poniženje za Brajovića i Šehovića, da ih je naćerao Omer da mu u roku par sati dodju iz PG na noge predsjednik skupstine i ministar da ga mole da se vrate u partiju.. da ponizenje bude vece nije htio nidje da se nalazi sa njima nego su mu u kuću morali doći![]()
Mada dogovoriće se, funkcija i para vrti dje burgija neće... kad su mogli gore džavida izdat koji ih je stvorio zbog para, mali im je posao da sad povuku ostavke...
Last edited by lucke91; 28-07-20 at 08:53.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ovo je praznik za dušu. Raspadaju se ljigavci. Što DPS-u tek rade iz BS-a, kroz institucije je "eneee" postalo dominantno. Dok ne zaposle sve koje imaju "ozgor" neće stati da metu pod sa njima.
Važno je ovaj okačio zastavu da se vidi patriotizam jado moj ahahaha
A mislim da su zaposlili sve što su imali... ko god im od glasača ima fakultetsku diplomu dobio je funkciju, a ko nema kupio je u sarajevo i tutin i onda dobio mjesto...
Toliko su vlasti i mjesta uzeli sa njihovih par % da su sve zaposlili, ne znam nikog da ih glasa a da nije zavrsio posao itd.
Do te mjere je to otišlo da više ne možete da ih čujete da se žale da nisu zastupljeni koliko treba, a najjača je izjava husovića koji na pitanje da su previše zauzeli nije imao obraza da kaže da nisu nego kaže da su to zaslužili i da vjeruje da će dobro da rade ti kadrovipakao sreće mi
![]()
" Smatramo da smo apsolutno zaslužili svaku poziciju koju smo dobili i kadrovi naše stranke na odgovoran način obavljaju funkcije koje su im povjerene." - Citat husovica vijesthma
Da ne pominjem da je pola vlade otišlo ljudima iz manjina kroz manjinske partije, sd i dijelom dps...
Najteže je danas u cg biti crnogorac koliko ja vidim....
Skupo nas košta podrška manjina 2006, da skuplje biti ne može.
Last edited by lucke91; 28-07-20 at 09:58.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Koliko znam ljudi koji čekaju masu godina da se zaposle neđe u prosvjeti ali ne mogu od ovih što upadaju...žena jedna skoro priča da je čekala zaposlenje u vrtić ali ubačiše naravno nečiju ženu iz Rožaja, a svi se za 5 godina skućiše ođe, a mnogi podgoričani kao podstanari žive. Ne da su prećerali sa zapošljavanjem, nego mnogi jedva umiju beknut a šiju plate preko 1000 eura...
Promijenice se i to brzo. Omca nam se stegla, nema vise kredita da zivimo kako smo navikli. Od septembra cemo zivjet od naseg (ne)rada, sa mnoooogo manjim kreditima i doznakama iz inostranstva, a pri tom vracat ove milijarde koje smo uzeli. Da vidimo kako to izgleda...
Od 89-e se živi mučno, živnulo se tek malo zadnjih 7-8 godina ali je i to za većinu ljudi bilo ispod granica normalnog tako da se ove najave lošeg stanja od septembra neće odraziti toliko na narodno nezadovoljstvo, koliko će se odraziti da isti ljudi koji žive loše budu još više potkupljiviji i skloniji davanju guzice za malo para...
Kanalisaće narodno nezadovoljstvo u pravcu tmurnih oblaka iz Srbije.
Ja iskreno zelim da para za zaduzivanja vise ne bude jer je to jedini nacin da dodje do promjena, al' sam u isto vrijeme i realan i nekako ne vidim situaciju u kojoj se nece pronaci novi kreditori. Previse "bitnih" stranih investicija ima kod nas da bi doslo do nekog opsteg haosa te dokle god "zapadu" odgovara ovakvo stanje (a i te kako odgovara) krediti ce se naci.
This time next year we'll be millionaires
Znas kako... Do kraja godine stizemo na 4 000 000 000 duga... Jedino da EU odluci da nam da 1 000 000 000 bespovratno, a da se to desi sanse su bas male... Jedino s tom milijardom mi bi dogodine mogli da zadrzimo status quo, odnosno ne krenemo sa refirmama, citaj otpustanjem u javnom sektoru.
A da se zaduzimo milijardu... Isao bi nam dug kao grcima... A sjetimo se sto se desilo grckoj 2008me...
Kako god obrnes, situacija je dostigla tacku kljucanja...
Ujediniše se albanske partije
Bravo za Đeljošaja kakav političar druže...
Da su nam svi političari kao on bili bi Monako...
![]()
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks