Pomoc IT industriji... Nekako cudno u Vladi pisu "nova sredstva za Cikom i Amplitudo"...
To su vjerovatno zalihe ostale, pa da se potrose. Voli i Laković nemaju više.
A isto me ne bi začudilo da je 80% od tih sredstava za IT industriju zapravo planirano da budu u cloudu.
Zar mozete da vjerujete u nekakav paket od nevjerovatnih 1.22mlrd eur-a, i to vladi koja ja bukvalno svaki budzet koji je projektovala, projektovala sa deficitom.
Кад ступа на снагу ових 7% пдв? Оће ли угоститељи спуштит цијене и зашто неће :d
Pa na taj način se pomoglo privredi. Cijene iste ili veće a PDV manji. Više ostane privrednike.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
pocela kriza
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ovo je skroz tačno, pratim te oglase, i zgrada preko puta moje se bukvalno ispraznila. Bilo mi je čudno dok ih nisam vidio na oglas. Međutin cijene su i dalje jake. Ne znam u kojoj zabludi žive ljudi. Bukvalno planiram da tražim jeftiniji stan. Vidim da ima, preseliću se u drugi jer se stanodavac nije ni ponudio da pita da smanji. A znaš kad će ga izdati u ovoj krizi.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Ja znam neke da je sa 300 prvo na 280 islo a sad već na 200e....
Ima stanova finih za 200e full namješten.
Last edited by stefke; 24-07-20 at 21:51.
ja garsonjeru u kući ovamo u zeleniku plaćam 100e, klima net parking i ostalo standardno
She is only here to annoy herself!
U trećem paketu mjera 'pomoci' 270 miliona od 1.22 milijarde ili 22% je za izgradnju HE Komarnica hahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhaha hahahahahahahahabahhahahahahahahahahhahahahahahaha hhahaha
One Ring to Rule them all...
pa ja rekoh prvi dan da je cifra glupost. nije 250 miliona, nego je za "ulaganja predvidjena planom" (koji inace pominju oko svakih izbora) planirano oko 750 miliona.
izgradnja nekoliko elektrana, vjetro parkova i solarnih centrala cini skoro 2/3 pomoci pomoci privredi.
ne znam kako pomoc, jer se ne pominje smanjenje cijena struje, koliko zaposlenih novih.
bez ako ne racunamo da je mozda pomoc BB solaru, pomoc svima nama
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Definitivno trebaš da pitaš... Tj na tvom mjestu ako sam tu godinu, dvije il više rekao bih mu ja mogu da ti platim toliko, ako ne našao sam drugi stan i ćao..
Skoro drug trazio stan, 300e cijena i ne može jeftinije ni da se plati godinu unaprijed, pokazao mu drug sličan za 200e i rekao ako oćeš 250e javi mi za 10 min, ova lokacija mi više odg, ovaj za 10min zove i kaže može... I eto.
Pa evo neću vala, tvoje su pare u pitanju nisu moje svakako.
Biti saosjećajan i pare nikad ne idu zajedno. Pa ni onda kad pripadniku RAE populacije daš kovanice na semafor.
Nipta tebi lično, ovo je inače tipično za naš narod. Neko treći treba da se sjeti da meni bude bolje, ja sam nikako ništa ne treba da preduzimam jer sam Bog i batina. Savršenstvo tvorenija.
Isto je kao za platu. Kad kažu nije mi povećao platu X godina. Jesi li pitao ikad da ti se poveća? Nisam. I neće ti je povećat jer dok ne reaguješ smatraće da si zaodvoljan i zašto bi oni kao firma imali veći trošak bez potrebe.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Aplikaciju ce odraditi neka domaca firma koja mozda i nema veze sa programiranjem (bez na papiru), angazovace (popularnije outsourcing) drugu firmu i dobiti pare.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vidi, smatram sebe veoma korektnim podstanarem, liniju na parketu nismo napravili, sve uredno plaćam, dana nisam zakasnio. Isto tako bi i stanodavac trebao da bude proaktivanU svakoj normalnoj firmi na makar godinu dana se priča o povećenju plate kao i drugom razvoju.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Znas kako stari su rekli majka se ne sjeca dok se dijete ne zaplace...
Inace ovu lekciju sam naucio kod prethodnog menadzera, gdje sam isto tako cutao i cekao i kad smo negdje dosli do te teme, kaze "pozitivni pritisak", napomenes, popricas, pokrenes inicijativu, jer niko ne moze da cita misli.
I od tada to primjenjujem u praksi. Nista napadno, das predlog, pomenes, objasnis razloge. Bilo ko iole normalan ko razmislja zdravorazumski ce pristati. Ali da on nesto pokrene, tesko.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks