Ledna je voda ove dane, ja sam u petrovac evo pet dana. Ali nikad ljepsa i cistija. Ja volim kad je malo ladnija, djeca se ne zale. Isto ko se dizao na moracu a jos nema reumu, uziva ovih dana
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
i sutomore cista, govore ljudi toplija no juce, a voda led.
ja spadam u ovu grupu sto po po ure ulazi u vodu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ledna je voda ove dane, ja sam u petrovac evo pet dana. Ali nikad ljepsa i cistija. Ja volim kad je malo ladnija, djeca se ne zale. Isto ko se dizao na moracu a jos nema reumu, uziva ovih dana
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Kakva magla bješe jutros u BD, osjećao sam se kao u The Mist.
Prvo nestade Stari grad pa onda i komplet Slovenska...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
ovamo isto oblak sa jedne pa sa druge strane kao da gori.
inace, mala s mlijekom 1€, lezaljke i suncobran 5€...
Kakva je voda danas? Vidim u baru 30ak stepeni temperatura vazduha, more nije ni 22 kad bih trebao da nagadjam?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je realna cijena. Plaže koje naplate preko 5 eura treba bojkotovat. Na Velikoj plaži cijene su kao i ranijih godina za pića...nisu mi jasni no ajde...Ništa drugačije nije po drugim mjestima. Drobni pijesak kao da su plaža Maldiva pa drže cijene, a od plaže su napravili sutomorsku devedesetih...
Kamenari...voda je danas idealna, ali idealna temperatura.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Zna da nanese tako...i prodje...ponekad.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Perazića do je super plaža ali ona nezavršena hotelčina sa desne strane kvari sliku ambijenta...
ono spustanje i penjanje zivaca zna da kosta, pogotovo kad ima nekog iz suprotnog pravca..
svaki put kad sam bio tamo voda je bila okid![]()
Na Sv.Stefan čisto, fino.
Jbg
....znam znanje![]()
krenuh na adu i svratih s drugom u ruzu vjetrova da on neki posao zavrsi na 10-15min. ljudi mojii, kako je lijepo odje!
prvo smo morali na recepciju da dezinfikujemo ruke i da nam izmjere temperaturu![]()
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks