A ne može se biti dobar pro se, odmah ide neka korist iza toga?
Mozes li me prosvijetlit ko su proevropski glasovi?
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A ne može se biti dobar pro se, odmah ide neka korist iza toga?
Dim sum.
Mislio sam na to da bi stranke koje su svjesne da je evropski put jedino što nas ovakve može donekle dovesti u red, morale biti ono progresivno u CG politici, a to su mogli izvestio Demokrate SDP URA i Demos.
I umjesto da se udruže u opoziciji oni kojima je na prvom jestu bio ulazak Crne Gore u EU i poštovanje zakona koji se usvajaju, Demokrate i Demos su skrenuli u klerikalizam a URA se pogubila jer želi da začeprka glasove od svih strana.
Nemaju infrastrukturu... Mislis nemaju partijske hijene koje su prodale dusu djavolu i spremni su na sve samo da za gospodara skupljaju glasove po principu 1 zaposleni 4 glasa?
Takvih patriota nemaju. I armiju uhljeba koji samo cekaju da se zaposle po obecanju.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Svaki čovjek u sebi ima jedan momenat - u kome se prepozna sa nečijim viđenjem stvarnosti ili idejom, u datom momentu, pa to i zaokruži.
Koja je to realnost sa kojom se identifikuje pripadnik DPS-a? SDP-a? DF-a?
Privilegije, državne plate, komisije, penzije, beneficije, žene/muškarci što im se dodvoravaju radi kartica za šoping i nude besmisleni interkors, čist kokain, kg hrane po obroku za dž, krediti preko IRFa za DOO i vikendice? A priča ista prežvakana, dok se ne smuči?
To je to? To si te mogućnosti, dometi, želje i težnje? To smo mi?
Prije neki dan su dolazili da dijele flajere iz Demokrata - e ako su ta đeca bila punoljetna...
I to smo mi, takođe?
Pa ako imaš 18godina, trebalo bi da si dosta analitičan, samokritičan, to je prirodan tok razvoja u zrelu jedinku - šta ti imaš da ponudiš svijetu pitaš li se? Zašto negdje ne upijaš znanje, ne stičeš iskustvo, ne radiš, ne čitaš ako nemaš posla? Šta imaš da ponudiš sem partijskog aktivizma - to je zanimanje jel?
Strašno.
Dim sum.
To smo mi. Pripejd crnogorci sa dna kace.
To je zivotarenje na kredit zadnjih 14 godina. Stari su se pogubili pod teretom 90ih i transformacije iz socijalizma u okturni kapitalizam.
Mladi su usli u pricu nacionalizma i fasizma. Vise i ne znaju u kakvim su govnima. Ne vide koliko su zaglibili.
Pitanje je samo oce li nam strani lihvari nastaviti davati kredite i finansirati nas da se jos vise izoblicimo i postanemo vece zivotinje.
Posto nemamo zelju da se preokrenemo u ljude.
Pa neću se složiti sa tobom, jer svako pravilo ima izuzetke.
Moji stari se nisu pogubili, ni u roditeljskom smislu ni u poslovnom, kao ni u ljudskom smislu. Isti su im "izazovi" bili tada kao što su i danas nama, ako ne i veći.
Pitanje je samo koliko ko kao pojedinac želi da bude saučesnik u kreiranju ovog izopačenog sistema vrijednosti u koji možeš da uđeš onda kada pristaneš na to da te ponize i učine da se gadiš sam sebi. A takav ne možeš biti dobar ni sebi, ni partneru, ni djeci, ni zajednici.
Dim sum.
Nema ove godine čuvene cdm predizborne ankete?![]()
Ako može neki admin da ubaci na ovu temu(uz javno glasanje):
1.DPS
2.SD
3.Demokrate-demos
4.URA koalicija
5.DF koalicija
6.SDP
Sent from my p20 lite using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ja ne bih
Nikad dps nije dobio na anketu ovdje. Jes samo kad uleti malo botova ali realno anketa je nepotrebna
Ionako generalno sve se zna
Partijske hijene imaju, naročito URA kao biznis ispostava Vijesti jer bi mogao pogledati kako zapošljavaju u Budvi i Herceg Novom.
Kakva slučajnost da se toliko funkcionera u Budvi visokih preziva kao i predsjednica OO URA Budva i da su svi u rodbinskim vezama sa njom.
O kadrovima Demokratama sa kupljenim diplomama je posebna priča. Način zapošljavanja je preslikan u odnosu na DPS, tako da ti taj argument nikako ne stoji.
Last edited by artemida; 23-07-20 at 13:37.
Najjači su ovi s ovog foruma što pričaju o manjku evropskog razmišljanja DPS-ovih glasača, a kad se pojavi jedan da diskutuje s njima odje oni mu odma uvrede šalju sa svih strana... haha kraljevi ste, bez svega.
Demokrate i URA imaju taj osjećaj za zanatski kadar. U Kotoru su na mjesto pomoćnika načelnika službe za isnpekcijski poslove postavili frizerku,a za direktora bazena automehaničara.
U Budvi kuvar drma sa performansima,a u Herceg Novome je konobar predsjednik opštinskog parlameta.
Ne pricam ja o izizecima, nego o velikoj vecini populacije. Izuzeci su zanemarljiv broj populacije, i kao takvi ne ucestvuju u izboru vlasti.
Kao sto vidimo, vecina glasa kako glasa, i zive kako zive. Ne vidi se neka zelja za promjenom. S toga se odgovor na tvoje pitanje namece sam od sebe.
Zna li iko ko su ovi "MI" sto nas oblijepise bilbordima zadnjih dana i na YT sa kampanjom "MI odlucujemo".
Vidi se da imaju politicki program i poruke ali se jos ne predstavljaju.
Zna li ko sto ?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
"MI" možda neka đečina od Alibabića za festival ?
Djecinu su isturili u prvi plan sa onim ispraznim porukama "mi zelimo bolju CG".
Bas me zanima ko stoji iza toga?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
a ja se pitam ko su ovi? eno ne mogu otvorit klip na YT što se neće pojaviti. ja sam ciljao na Demokrate, pošto im je politički marketing ravan nuli
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Neka ko bez alternativa ako nisu demokrate
Nema potrebe da pokusavas da izvrces cinjenice koje su svakom gradjaninu Crne Gore ocigledne.
Da DPS moze da pobijedi na osnovu toga sto imaju bolju ponudu od "opozicionih primitivaca" ne bi bilo nikakve potrebe da se prijeti otkazima, podmicuje po 50 eura ili kupuju licne karte.
Posto DPS radi sve to sto radi ocigledno je da nemaju vecinu nego moraju da je proizvode nasiljem i prijetnjama.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks