Bonita Ct - burek sa sirom i mesom, pita sa jabukama i višnjama 2u1 - em komad em fantazija.
Bonita Ct - burek sa sirom i mesom, pita sa jabukama i višnjama 2u1 - em komad em fantazija.
Dim sum.
Al Posto Guisto - Igalo
https://www.facebook.com/alpostoigalo/
Probaj svinjska rebarca 5.9 sjajna.
Njihov biftek je odlican. Cubano sendvic je dobar, pasta sa morskim plodovima.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Last edited by GaD; 23-07-20 at 13:37.
Probah danas u Biber local biber sa sirom i slaninom + pomfrit, nema greske. Sluzio me je vlasnik, rece mi da meso drze u marinadi od 30 zacina, bjese cisto, sve po ps-u. Zakacih onaj popust od 20 posto, vrijedi svakog centa(2.5e sa pomfritom).
Preporuka maksimalna, cim ugrabim idem da probam sledeci..
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I am not i danger, I am the danger.
Vlasnik je cesto tamo i jako je korektan i komunikativan... To je uz sve i garancija kvaliteta jer pokazuje da mu je stalo... E sad, da vidimi dokle ce ga drzati...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja juce narucih dostavu isto lokal sa slaninom i sirom plus berlin sos, bas odlican. I sto me odusevilo od kad je naruceno do stana 25min, nikad brza dostava.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Treba probati popek i gurmansku u Vuk kod hrama...najbolji popek sto sam u zivotu pojeo. Baš klasa! Podijelili su ova 2 jela u porcije...nepuno 8 eura aaa zaista se pojede nesto ponajbolje
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
a nalog iz kuhinje pretpostavljam da je za inspekciju
nothing comes from violence and nothing ever could
ovo što si slikao, dje su nazivi jela i cijene njihove, je nalog koji ide kuhinjina to je mislila
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
O cemu vi pricate draga omladino...ali dobro svako svoju muku muči i treba, neka...u glavnom ovo je bas dobra hrana koju nijesam skoro pojeo...e da, nedje ranije sam bio bas razocaran sa uslugom ali izgleda da je to bio izuzetak, danas je bilo sve kako treba!
Last edited by mistery; 23-07-20 at 15:54.
Planiram nocas da svratim u Bd u onaj Tate sto ste pominjali...
Sta ste ono predlagali da se uzme ?
rade li restorani dostsvu posle 22 h?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ja Kasekrainer ljute a zena pohovane pilece stapice. U TATE u Budvu. Top sve.
Sutra se ide isto kod TATE ali na burgere i tortilje.
Uvijek priča i zna da se našali sa gostima, i zanima ga mišljenje mušterija, uvijek da sasluša, čak sam pročitao da je nekome da li promašio priloge ili cijeli burger, htio je totalno novi obrok da mu pošalje ili šta lii već, pa da vidim ko će to uraditi za dostavu neko iz drugih restorana. Sve u svemu, objašnjava kako treba posao da se vodi.
@Pasha to je to
Vazda ima za sve različitih ukusa, ali ovim kobasicama u Tate i porciji niko još nije naša ni najmanju manu.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
6.5 eura. Isplati se svaki cent i da je više.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Cim me put nanese u Bd moram ih probati...
Ponovo nocas podjoh sa drugom u Biber, ponovo uzeh Local burger sa slaninom i sirom, on neki cizburger, gazda me pozna da sam bio danas i casti nas po palacinku slatku, posteno da jebe oca. Burgeri bez greske.
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
I am not i danger, I am the danger.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks