A ja i dalje ne znam bas nikog ko je pozitivan.
Ја нисам сазнао да неко кога знам у ЦГ да је позитиван, тачнији познајем породицу у комшилуку који сумњају да имају, на своју одлуку су у самоизолацији, нису тестирани.
A ja i dalje ne znam bas nikog ko je pozitivan.
Mozda je zavjera...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Hahahahah da, da, najjaci su mi ljudi sa "ja ne poznajem nikoga ko je zarazen to je sve zavjera"
Ili ti ljudi i njihovo drustvo/porodice imaju mnogo srece ili se njihova poznanstva svode na 2-3 osobe
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
a dobro, i ta poznanstva su u CG bas onako rastegnut i sirok pojam. sestra od tetke moje drugarice je zarazena. pricao sam sa njom 3x u zivotu. da li je poznajem. ne. imam slican slucaj sa poznanikom kojem je brat od strica zarazen. nikada ga ni upoznao nisam. javim se ako su zajedno, na ulici jednog bez drugog ne bi ni prepoznao
ni ja licno ne poznajem nikoga ko je zarazen. nije zavjera da nema virusa, ali eto ima jos ljudi koji se paze i ne racunaju da nekoga poznaju ako mu znaju kako izgleda, a debelo mozda kako se zove
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Daleko od toga, od zarazenih imam kolege sa posla, rodbine, prijatelji, licno i ja sam bio itditd![]()
Glupo je reci nekome da laze ako nemas dokaza da ta osoba laze. Prije svega ja nemam razloga lagati, meni se isto fata rekao ima li 1 ili 101 osoba. Mozes vjerovati ili ne, to je licni tvoj izbor, ali nekome reci da laze a da ne znas da li stvarno, je totalno bezveze.
pa dobro onda. poznajete se unutar istog klastera![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pa nije presirok krug ljudi ali nije ni mali, od tog sto kazem "ljudi koje ja znam" smatram upravo te uže a ne prijatelje prijatelja i slicno.![]()
Sve okej, pazite se nije za šalu virus. Meni je dosta tesko pao, mlad sam, jak sam, zdrav.
Nekome kome sam mislio pasce tesko pao je lako.
Sve zavisi, ne treba izazivati.
Kada procitam da neko kaze da je mlad, prvo pomislim na nekog djeda od 56g, ne znam zasto![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ljepša je bila ona prva Korona...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Vazda je drugo dijete pogano
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Narode, treba za vikend da idem u Hrvatsku na medicinski pregled. E sad, za ulazak u Hrvatsku potreban je negativan PCR nalaz ali ne stariji od 48h računajući od trenutka davanja uzorka (informacija koju si mi rekli iz Ambasade Hrvatske u CG i informacija koju sam našao na hrvatskom sajtu). Juče sam bio do instituta na PCR testiranje i rekli su mi da će nastojati da mi rezultati budu gotovi do vikenda (prije planiranog polaska), ubjeđujući me da se vrijeme računa od trenutka izdavanja rezultata.
Oćete li vi meni objasnit, s obzirom da našima treba preko 48h samo da obrade PCR test, kako da uđem u Hrvatsku? Znam za opciju testiranja u Hrvatskoj, ali mi rekoše da je u krv.
Last edited by Lackie; 23-07-20 at 09:26.
I ja čuh za tu sramotu od cijene.
Da, testira privatna HR klinika (koja inace dere pomorce gdje i kad god stignu). Evo ga ispod post.
@Gandalf
Mislis na ovu kliniku?
- https://aleadrkandic.ba/
Maloprijashnji dijalog,u prodaOnici,prodaOnachice i mene...na kasi...u lokalnoj prodaOnici...
Ja-Stavi masku,ili cu ti je ja stavit...
Ona-Aaaa nemam koronu...
Ja-A razmishljash li imam li je ja ne daj Boze ili bilo ko ko ulazi ovdje...
Ona-Aaaaa...i tek tada dize masku kako treba.
Eto tako.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks