Brao posto se ne vidi da sam kucao sa telefona, pa promasio slovo.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Kamjon veli...
Stay salty.
Brao posto se ne vidi da sam kucao sa telefona, pa promasio slovo.
Imam snimak od prije neku noc, magistralom na 4 trake kamion ide 90km/h, za kamion debelo preko ogranicenja...
Posle semafora pokusavam da ga obidjem, cim je vidio da sam krenuo da ga obilazim je skrenuo u moju traku da me zagradi?
Ja onda odma u drugu, i kad sam mu dosao naspram kabine, prelazi bijelu liniju i ulazi u moju traku da me prepane coce?
![]()
^^0LIvEr_QuEeN^^ lako je za kamion. Nego sto ima i sofera automobila koji to rade. Cast izuzecima, ali NK i CT table a CT pogotovo kad pretices nemas sto krecat a da ne uracunas da ce da dodaje gas tom prilikom.
Dg tablice recimo bas vole da citaju tablice i da prodju 5cm od tebe prilikom preticanja.
A za ovakve kamione do prvih 3 trake se situacija rijesi.
Obicno kad vidim ovakve individue se odaljim ako ne mogu odmah da ih preteknem. I ove setace trakom lijevo desno sto pravac ne mogu da drze.
A ovo za snimak te velite. Nisam gledao, mogu da pretpostavim kako to izgleda. Ali taj sto je poceo da distribuira snimak stvarno mozga nema. Ali ni grama. Nadam se da ce odgovarati ili biti kaznjen.
Eto toliko.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jedno je dje vozi po sred puta, drugo kad vozi po propisima, al kad smo kod ovih po sred puta, koja je muka sa narodom te svako drugo auto gazi po metar u tudju traku, i to obicno ona auta sto mogu po duzini u traku stanut a ne normalno. Redovno mi se desi i to na pravinu gleda me covjek i nista vozi po mojoj strani da ja moram bjezat s puta da mi ne prospe po auta
Vaše situacije me podsjećaju na Mad Max scene.Ne znam.Ja takvih situacija nemam,što ne znači da nema i takvih ludaka na cesti
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
NK i CT likovi su najveće paljevine, ima i par DG.
Najviše izdime kad im malo pružiš otpor kad se zalijepe u branik i ciljaju da preteknu.
Pruzat "topor" dok te neko pretice moze samo i d i o t .
A ove sto kamionima saraju lijevo-desno, samo nazvat firmu i javit sta rade, pa neka se cesu poslije. Po zapadu skoro svako teretno ima "how do I drive?" tablu sa brojem telefona.
Stay salty.
Jedno je dok te pretiče, a drugo je dok se nabija u branik u milimetar, hvata zavjetrinu ka u F1 i izviruje po malo.
Kad krene da pretiče i uđe u lijevu traku normalno je da nećeš ubrzavat.
Ja ne shvatam ovo, nemoj se ljutit ali nijesi u pravu. Šleper vozi 90 i ti ga pretićeš i kukaš što te ne pušti. Shvataš li da je ona pravina kritična, i sam si napisao, krećeš u nebezbjedno preticanje, treba da naletiš na nekoga iz suprotnog pravca? Što bi bilo opravdanje, šleper me nije pustio....a ti vozi preko 100 da bi pretekao nekoga ko vozi 90. Ne sumnajm da voziš sigurno jako auto, i da može da potegne ali niakko ovdje nijesu u pravu. I ja sam neki dan izašla u preticanje dva auta ka Nk, ali mi naidje u tome auto iz suprotnog pravca a ovaj drugi nij ehtio da m epusti da upanem nego dodade gas. Nij eon kriv nego ja, loša procjena i prebrza vožnja.
to da nije kriv macku o rep....jeste vise no ti...
kad te neko pretice nema dodavanja gasa i duzan si da drzis odstojanje da neko ko te pretice moze da uskoci isrped tebe, a ne da vozis u gepek...
ja kad vozim u kolonu, u odnosu na ovoga ispred mene ima dovoljnio mjesta da neko ko hoce da me pretkne sasvim lagano moze da se vrati u svoju traku..bez bilo kakvog guranja...dok vecina to ne postuje, pa kad si u koloni i krenes u preticanje, vise vremena izgubis u procesu guranja nazad u kolonu nego sto traje obilazenje...
makar da jedno po jedno hoce da pretice, pa cu sacekat red.... nego svi kao vozic...i svako preticanje muka kako da se vratis nazad....
a sto se tice vozaca kamiona i autobusa... ja sam ih kao dijete gledao kao surove profesionalce....sad je situacija takva da je vecina vjerovatno i mladja od mene.... a ono sto mi je interesantno jeste da dosta vozaca autobusa legne na volan ....drze ga laktovima i pricaju na tel.... za to bi mi bila zatvorska kazna....
Stvarno ne vozim sleper al vozim one male kamione i odavno razmisljam da stavim onaj video nadzor sa svih strana bas zbog naseg naroda, da vidite sto tek narod radi i kakva je to stoka.
Ulecu, izlecu, koce, pretrcavaju, "makazice", neumiju da se mimoidju, ne umiju da voze u rikverc, sviraju, vicu, ka bez glave svi nedje zure... Da skratim za nekog ko je svaki dan u kamion ovo ovdje je opsta ludnica.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Čudo da niko nije pisao o ženi koja je ispala iz kombija kod Buljarice. Priveden vozač kombija...
Drzao vrata otvorena 100% da se ladi?
Ni jedan kombi i autobus nemamo ispravan.
Pogotovo gradski saobracaj.
40 stepeni napolje, u bus zaglavljeno grijanje na maksimum...
Zna li ko koliko su stari oni autobusi i kombiji kroz pg?
Nepunih sedam godina (od 1999 do 2006 god.) sam zarađivao hljeb vozeći manji kamion (kiper) i uglavnom sam se svega nagledao, više sam situacija imao nego sve što sam prošao automobilom i motociklom zajedno (mada sam imao tri udesa automobilom, jedan motociklom i niti jedan kamionom). Gdje su sve pokušavali da me preteknu... Zapravo, kao jedan od sporijih učesnika u saobraćaju svega sam se nagledao.
Sent from my Motorola 8400
Kipere i ja, onda me sve razumijes. Kad vozim Atega on je duplo brzi pa nije strasno, al kad sjednem u 814 ja ga zovem "svat". A zasto svat? Malo li je brdo ili nizbrdo ja prvi i svi zamnom ka u svatove.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Last edited by Bole - MNE; 21-07-20 at 16:49.
Ženska osoba ispala je iz minibusa koji se kretao iz pravca Budve ka Baru u mjestu Buljarica.
Kako je Vijestima potvrđeno žena je pala na kolovoz i zadobila povrede.
Na lice mjesta su odmah stigli pripadnici Službe zaštite i spasavanja iz Petrovca i Budve, kao i ekipa Hitne pomoći.
Iz autobusa je ispala S.O. ( 54) iz Bijelog Polja. Ustala je, kada se saplela i ispala iz autobusa jer su prednja vrata bila otvorena.
Udarila je glavom u kolovoz i bila u besvjesnom stanju.
Kako saznajemo ona je sa teškim povredama glave transportovana u Klinički centar u Podgorici iz barske bolnice.
Policija je privela vozača autobusa.
izvor: www.vijesti.me
Ulcinjanka S.P. (24) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17.30 časova u Krutama, nadomak Ulcinja, na magistralnom putu ka Baru, saznaju "Vijesti".
U udesu su, kako je kazao sagovornik "Vijesti" iz istrage, još dvije osobe zadobile teške tjelesne povrede, ali su one za sada van životne opasnosti.
Odmah nakon nesreće, na licu mjesta stigli su pripadnici policije, vatrogasne i službe hitne pomoći.
Prema nezvaničnim informacijama, u udesu su učestvovala tri automobila.
Uviđajem rukovodi dežurni tužilac Faruk Resulbegović.
izvor: www.vijesti.me
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks