Znači, saglasni smo da DPS-u treba dio onih koji su revoltirani zbog odnosa prema crkvi. Motivi crkve su meni teže dokučivi.
Opozicija 31-og avgusta:
Znači, saglasni smo da DPS-u treba dio onih koji su revoltirani zbog odnosa prema crkvi. Motivi crkve su meni teže dokučivi.
Kako se mora, moj Marcus, naspu mi benzina do cepa i daju te dvije po pet. Kako tebi ide, zaposlise li zenu, asfaltirase li do kuce, zakuci li se koja koverta? Cujem ako se zastavom ogrnes na TV i zapjevas naci ce se i koja teleca polutka. Nije to za bacit na ovu skupocu.
Parlamentarna demokratija i izbori nemaju smisla ako se vlas ne smenjuje nikad.
Crnogorsko društvo je zaostalo u razvoju i ne koristi izbore na način kako to rade sve zemlje Evrope.
Posle 30 godina vlasti jedne političke grupacije čiji je lider gospodin Djukanović još uvjek ima veliki broj ljudi koji će mu dati opet povjerenje i tako će raditi do groba.
A kad izbori prodju i Milo opet osvoji vlast imaće 4 godine da kritikuju i ukazuju na propuste.
Samo u CG imamo to-ljude koji kritikuju vlast izmedju izbornih ciklusa po cio dan ali kad osvane izborno jutro,zna se!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
vala kako neko rece da oce SNP da bude u koaliciji sa DPS da se malo prorijede ove manjinske stranke da se vrate kucad dje im je mjesto a ne da se pitaju
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Jel ovdje pojedinci pojma nemaju ko su odredjeni ljudi koji ovdje raspravljaju ili ih je aktivizam toliko obuzeo pa se prosipaju sa ovim stereotipnim partijskim agitpropovima cep do vrha, zaposli li zenu, asfalt i oslobodi se straha
Najjace mi je bilo kad su prozivali A+A i objasnjavali mu stanje u Rusiji
Uvijek kvalitetna elaboracija nasih wannabe opozicionara na forumu. Sve vise mi lice na kandidata Broja jedan na izborima u Alan Fordu. Nemoguca ja ovolika kolicina... Nemam drugo objasnjenje.
Naše opozicionare na forumu ...."malo ih prenijelo" što bi Bosanci rekli![]()
Dobro jutro ima se može se
....![]()
One Ring to Rule them all...
Možete li na trenutak da zaboravite na sve pljačke, kriminal, korupciju, otimanja, zarobljene institucije i medije, javne funkcionere sa kupljenim diplomama ali sa 5-6-7 stanova, djecu političara koja drže hotele, hidrocentrale, avione i kamione i da se fokusirate samo na jedan podatak :
Crna Gora je kandidat za članstvo u EU postala u decembrugodine a zvanično otpočela pregovore sa EU 29. juna 2012. godine.
Hrvatska je pregovore sa EU počela u oktobru 2005 a završila ih u junu 2011. (Postala je punopravna članica EU 1 jula 2013).
Hrvatska će od EU dobiti
MILIJARDE eur pomoći da izadje iz krize....
Neko nam je oteogodina na bajke o evropskom putu, a na tom putu nijesmo napredovali NI MILIMETAR...
DVADESET
DVIJE
MILIJARDE
EURA
Crna Gora bi dobila oko 4 milijarde da je član EU...
Ali nijesmo pa ćemo dobiti par desetina miliona, ako i to jer EU vrlo dobro zna gdje završavaju sredstva EU (hint: ne kod naroda CG)....
Sramota i tuga i otetih 10 godina na šarenu lažu da se nešto radi...
I sad smo sami u ovome...
22 milijarde... Eura...
![]()
One Ring to Rule them all...
Ne sto ne dobijamo ove milijarde, nego smo se 2 000 000 000 zaduzili vise, nego sto bi da smo do 2015/2016te usli u EU. Da se ide odavde dok smo na vrijeme.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Trebali smo izabrat Mandića, s njim bismo brže u evroatlanske integracije. hahaha
Śećate li se kad je prosrpska opozicija (kompletna) blokirala EU integracije zbog uvodjenja crnogorskog jezika u škole? Alo!? Zabranjuju jednom narodu pravo na svoj jezik, a još opozicija! Što bi tek radili da su vlast, jado moj! I još imaju obraza da vele da su oni "etnički" ugroženi. Šou od alternative vlasti.
kao i svaka tema na pdfu vezanom za politička dešavanja kod nas i ova gubi smisao kad dodje lik neki sa svojim stavovima koji služe samo da upropaste temu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tako je, zato ga zanemarite i ne qoutujte i poce na godisnji. Sa platom bota u ovoj godini turizma isto se moze nac lijepo mjesto za male novce
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
ignore majka za ovakve. ovo se izgleda vratio sa rezervnog naloga kad su ga svi na ignore stavili
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks